Vihaan 000463

Olen oppinut tuntemaan suussani pimeän puolen keksien maun.

Vihaan tällä hetkellä niin monta asiaa, että sormeni suorastaan himoaa caps lock- ja huutomerkki-näppäimen painallusta.

Kaikki alkoi kun E päätti että me olemme pullukoita. Minulla on vastakysymys teille jotka ihmettelette miksi en raavaana ja elämän karaisemana miehenä sanonut vastaan puolta pienemmälle ja puolta kevyemmälle naisihmiselle: hei ja miten teidän sinkkuelämä maistuu?

Olemme siis juoneet luonnon omaa rasvanpolttoainetta, jota saa sekoittamalla omenaviinietikkaa, banaania ja ruskeaa sokeria yhteen ja sulkemalla sen mahdollisimman ilmatiiviiseen purkkiin vuorokaudeksi. Sitten nautitte (sanan laajimmassa merkityksessa) sitä 1-3 ruokalusikallista päivässä.

Kilot todella katoavat, mutta hintana on se että mikään ei pysy sisällä. Muistan ajan, kun vielä pompin rappuset työpaikkani kerrokseen kolme porrasta kerrallaan, samalla tasapainotellen työtuoliani nenäni päällä ja jonglööraten viittä palloa käsilläni (Muistan myös hämärästi kun pystyin muistamaan asioita järkevästi).

Joten nyt olen koko ajan heikko, ärtyisä sekä nälkäinen.

Lisäksi E luki netistä että 99% ruuasta vanhenee 24 tunnin sisällä valmistamisesta, joten en saa ottaa mukaani mitään illalla valmistettua vaikka se menisikin k.o. aikarajan sisälle.

Siksi olenkin viime aikoina lähinnä syönyt lounaaksi valmisnuudeleita ja kanapihvejä.

Ja siten olen vihainen.

Tällä hetkellä viha Top 3 on seuraavanlainen

3. Uusi ravintola Turussa jossa kävimme eilen E:n kanssa.

Maksoin kolminumeroisen summan ateriasta, joka itse valmistettuna maksaisi yhden numeron ja maistuisi joltain (Caps lockia en käytä, mutta tummennuksesta tykkään). Ei, en mainitse nimiä koska vielä sen verran säilytän itsehillintääni, että säästän todellisen purkaukseni ravintola-arvostelusivulle.

2. Intialaiset konsultit

Miksi? Miten? Mitä? ovat kysymykset jotka tulevat mieleeni heidän kanssamme toimiessamme. Miksi kirnutun Vishnun nimessä nämä ihmiset on palkattu? Miten näiden tyyppien oletetaan osaavan mitään, kun jo perustietokoneen käyttö on yhteydenottojen perusteella ylivoimaista (kts. edellinen kysymys) ?

Ja mitä ihmettä te sanotte? Sanokaa vaan suomalaista finglishiä rallienglanniksi, mutta ainakin se on selkeää ja viesti menee perille. Intialaiset puhuvat ihmeellisellä nuotilla, aksentilla, puhetavalla ja intialaisen palveluntarjoaja linjan päästä (koska haise pahalle paikallinen pre-paid liittymä jonka tekemiseen on kuitenkin käytetty lehmiä). Kuvitelkaa että joku kuiskaa teille viisitoista-metrisen putken päästä kuuma peruna suussaan.

1. Ylityöt

Koska olen iltavuorossa, ja koska olen vielä normaalin työmoraalin omaava ja koska meillä on kriisitilanne ja koskAAAAAACAPSLOCK!!!!

Mainokset

6 Responses to Vihaan 000463

 1. Tiina sanoo:

  Syö sitä JÄÄTELÖÄ!

 2. kermit sanoo:

  Tämä on nyt varmasti kovin naiivi ja hölmö kommentti, pahoittelen mieleni köyhyyttä jo nyt.

  Mutta siis dieeteistä. Dieetillä on mahdollista pudottaa painoa. Dieettien ongelma on se, että koska paino pudotetaan sen avulla, dieettiä pitää jatkaa loppuelämä, jos aikoo myös pitää painon alhaalla. Tämän johtaa siihen, että ainoa edes teoreettisesti mahdollinen dieetti on ns. suomenruotsalainen ruokavalio eli shampanja-hummeridieetti.

  Ongelmaksi muodostuu helposti ympäröivä yhteiskunta, jossa on *lvetin vaikea elää, jos jokapäiväisestä asiasta on tullut tehtyä asia, jonka kanssa kohtaa ongelmia joka kolmas minuutti. Onko mikään ihme, että laihdutuskuureja pidetään enemmän vitsinä kuin minään onnistuneina painonhallinnan välineinä. Ne on tuomittu epäonnistumaan jo ennen kuin ovat alkaneetkaan.

  Having that said, olisiko aika ajatella normaalia syömistä ja liikuntaa nykyisessä elämässä? Ongelmien alkulähteitä on periaatteessa kolme erilaista: liikunnalle ei jää aikaa tai voimia, ruoka on epäterveellistä tai ruoka on terveellistä mutta sitä syö liikaa.

  Liikunnalle pitäisi kyetä järjestämään muutama tunti viikossa. Näihin aikoihin vuodesta se on helpompaa, koska työmatka ja munamankeli. Talviaika on ainakin itselleni vaikea, mutta silloinkin vähänkin on parempi kuin ei mitään. Liikuntaa ei vain kannata yrittää lisätä loputtomasti (paitsi jos tähtäät olympialaisiin). Mitä enemmän ja mitä rankempaa liikuntaa, sitä parempi ruokahalu ja sitä enemmän ”no mä liikun niin paljon, et kulutan tän ja ylikin”-ajatusta, joka johtaa enempään syömiseen ja vaaka näyttää tasaista kasvulukemaa, josta moni yritysjohtaja lähinnä haaveilee.

  Siksi suosittelen lämpimästi miettimään syömistä, ja etenkin arkisyömistä. Jos syöt jo nyt monipuolisesti ja osapuilleen terveellisesti, mutta paino vain nousee, on ongelma määrässä. Määrän pudottamisessa ei auta kuin vakaa päätös ja epämiellyttävät pään sisäiset kehityskeskustelut ruokalautasen äärellä.

  Kun mietit päivittäistä toimistotyöntekijän kulutusta, tiedät hyvin minkä verran ruokaa lautasella riittää. Lappaa se lautaselle ja syö hyvillä mielin. Ja sitten se vaikea: älä santsaa. Kaikkien niiden tarjoilujen kanssa, joita töissä toisinaan tarjoutuu varsinaisten säännöllisten ruoka-aikojen ulkopuolella kannattaa kuunnella omaa vatsaa: jos ei ole nälkä, ei ole mitään syytä syödä.

  Painon pudottaminen on yksinkertaista, mutta ei helppoa.

  Itse hukkasin 12 kiloa noin 1,5 vuotta sitten. Siihen liittyi santsikierrosten pois jättäminen ja syöminen silloin kun on nälkä. Siihen ei liittynyt nälässä kärvistelyä, huonotuulisuutta, heikkoutta, pahanmakuisia ruokia tai juomia, erikoisvirityksiä, ruuan punnitsemista, kalorilaskureita, pisteitä, kiukkua eikä luopumista ruuista tai herkuista, joista olen aina nauttinut. Tämä on ollut muuten hirmu kivaa, mutta on ollut tosi vaikeaa oppia ostamaan riittävän pieniä farkkuja ja housuvalikoiman uusiminen on ollut kallista.

  • Tässä on vähän ongelmana se että painavatko lihakset?
   Käyn edelleen joogassa, kuntoilen kotona, ja kävin ennen lenkkeilemässäkin (nyt jäänyt pois) ja en koe olevani lihava.
   Mutta habassa löytyy jossain määrin.

   Mutta joo: parhaimmillaan paino on ollut -7 kiloa nykyisestä, joskin tämä on kausikohtaista. Kesällä liikun ulkona ja hikoilen enemmän -> paino tippuu, talvikaudella kuntoilen sisätiloissa -> paino nousee.

   Nyt E on tullut hiukan järkiinsä eli lounaat ovat parempilaatuisia ja ulkonakin viitsii liikkua, eli jäämme jännäämään lopputuloksia.

 3. Sanna R sanoo:

  Annas tulla sen ravintolan nimi, ettei me muut tehdä samaa virhettä ja mennä sinne!

  • Mitäs jos ehdottaisit minulle paikkoja missö voitaisiin nähdä ja minä sitten sanon kun osut oikeaan kohteeseen.
   En ole vieläkään ehtinyt kirjoittaa ravintola-arvostelu-sivulle palautetta paikasta, ja säästelen vihaani sinne.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: