Lyhyitä tarinoita 16

Viimeiset parituhatta vuotta ovat olleet…haastavia, ja sanon sen todella vähätellen.

Kuvitelkaa itse että olette ensin vuosituhansien ajan se jota palvotaan ja josta pidetään, ja sitten yhtäkkiä tulee tämä nousukas Israelista ja voi hän on niin komea ja ooh hän on niin charmantti ja uuh onpas hän niin ihan radikaali.

Mokoma partajeesus vei voiton meistä kaikista. Tiedän, olisi pitänyt ottaa hänet vakavammin mutta siis…oletteko te nähneet hänet? Oikeasti? Kaunis poika joka osaa pari taikatemppua. ”Tänään täällä, huomenna ristillä”, kuten me sanoimme aina hänenlaisistaan.

:huokaus:

Toiset meistä selvisivät paremmin, toiset huonommin. Minä…selvisin. En tiedä minne muut menivät enkä oikeastaan ole kiinnostunut tietämään.

Onnistuin saamaan sen verran palvontaa, että jotenkin pystyin olemaan. Kerjäläiset eivät voi olla kovinkaan kranttuja saamistaan armonpaloista, joten en välittänyt keneltä sitä sain.

Mutta minä selvisin. Voi kyllä, minä selvisin!

Tiesin että kunhan odotan vain tarpeeksi kauan, tämän nousukasjumalan suosio kyllä hiipuu, ja ihmiset muistavat kuka on todellinen jumalatar!

Hah! Nemesis oli narttu ja niin olen minäkin!

Kun aikaa oli kulunut, olin jälleen seurapiirien suosikki; salaperäinen madame, jonka todellisia kasvoja kukaan ei nähnyt naamion takaa, mutta jonka juhlien kutsuja himoittiin, siis lähes yhtä paljon kuin hänen huomiotaan!

Mutta nekin ajat loppuivat, ja olin vähällä kadota taas. Ei tällä kertaa, päätin, ei todellakaan tällä kertaa.

Levitin kuviani kaikkialle ja onnistuin käynnistämään uuden palvonnan muodon nimeltään ”furry”; ihmiset pukeutuivat näyttääkseen minulta, ollakseen kuin minä!

Tämän kautta opin uudesta asiasta, jossa maailman tietokoneet ovat yhteydessä toisiinsa. Internet; kai olette kuulleet siitä?

Vaikka olinkin vanha, uskolliseni muistivat minut ja mitä olen tehnyt heidän hyväkseen.

Pyysin heiltä vain muutaman pikku palveluksen…ja nyt minulla on tuhansia seuraajia ”maailman hauskimmat kissavideot”-kanavallani.

Ja he kaikki rakastavat minua.

Vain minua.

Mainokset

4 Responses to Lyhyitä tarinoita 16

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: