Töistä ja kissoista 000459

Virma aloitti yt-neuvottelut.

Koska jo tiedän menettäväni työpaikkani kesän alussa, adjektiivi kuvaamaan reaktiotani on ”jäädytetty viilipytty”. Lisäksi olen jo levitellyt häpeilemättömästi vaatimatonta CV:täni sekä vaatimattomampaa työhakemusta kaikkiin mahdollisiin paikkoihin.

Harvinaista kyllä, en syytä virmaa: kaikki haluavat suomalaisen työmoraalin it-palvelut mutta vinku-intistianin hinnoilla. Ei siinä kukaan voi muuta kuin tarjota jompaa kumpaa ja työmoraali laittoi juuri otsaansa yhden nollan liikaa.

Virma tarjosi mahdollisuutta muuttaa etelä-naapuriin hommiin, mutta it-ammattilaisen palkka on siellä keskimäärin 1 000 – 1 500 €/kk ja tasavero 21%. Paikallinen hintataso on tietenkin alhaisempi, mutta kotiinpaluu voi olla kylmäävä kun olette säästäneet tarpeeksi bussikyytiin satamasta ja kahden euron hampurilaiseen. Ai niin ja minähän seurustelen myös.

Josta pääsemmekin kissaan.

Meillä on aina välillä hoitokissa, josta pidän…suurimman osan ajasta.

Mutta kun kaksi aikuista rakastaa oikein paljon toisiaan…he joskus…silleen…”syleilevät toisiaan”…kysykää vanhemmiltanne, okei?

Joka tapauksessa ”syleily” ei oikein tunnu samalta kun 10 sentin päässä on kissa katsomassa sellaisella ”hei mitä sinä teet?”-ilmeellä, jossa yhdistyvät puhdas hämmennys, silkka uteliaisuus ja epäterve kritiikki.

Yritimme kerran laittaa makuuhuoneen oven säppiin, mutta siitä seurasi naapureillekin kuulunut moukumiskonsertti ja ovessa vieläkin näkyvät raavintajäljet.

Alan pitää koirista.

Mainokset

4 Responses to Töistä ja kissoista 000459

 1. Zepa sanoo:

  TOTUTTELE 😃

 2. Tiina sanoo:

  Ahhahaa! Kissa on paras ehkäisyväline. 😀 😀 😀

  • Koira ymmärtäisi että jos ovi on lukossa, sille on sanottu että ”paikka” ja osoitettu vuodetta, niin sitten ollaan siinä eikä tulla katselemaan vierestä.

   …rakkauteni kissoihin on kovasti koetuksella…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: