Väsyttää. Taas. 000458

Onko vielä pitkä matka seuraavaan lomaan?

Joulu meni liian nopeasti uusioperheen arjen parissa että olisin oikeasti ehtinyt rentoutua.

Töissä on ollut koko ajan kiirettä koska välipäivälomat, sairaslomat, talvilomat tai lapsi on kipeänä ja ”en uskalla jättää häntä yksin koska hän ulottaa jo veitsilaatikkoon, osaa murtaa internetin lapsilukon koodin, ja tietää missä pidän tulitikkuja sekä avainta ympärivuotiseen ilotuliteraketti-varastooni”.

Lisäksi virman viimeisimmisä yt:issä ilmeisesti irtisanottavat uusien haasteiden eteen saatetut valittiin kysymällä ”osaatko vaihtaa itse tietokoneen salasanan ja/tai tiedätkö mikä on tietokone, ja mitä se tekee?”. Arvatkaa millä vastauksilla sait mennä?

Myöskin ensimmäistä kertaa vajaaseen vuosikymmeneen pitää oikeasti yrittää löytää kesähommia l. täyttää jokaiseen mahdolliseen vuokratyöfirmaan hakemus…Turussa.

Samoin tulee kehittyä jollain it-alan osa-alueella mukavan puhelinäänen lisäksi. Se taas tarkoittaa epämukavia ”sori, kulta, näen että olet taas pukeutunut orja-Leian asuun, mutta minun tulee opetella kuinka saan tämän tietokoneen sanomaan ”hello, world”, joten silittele itse wookietasi tämä ja seuraavien kuuden kuukauden illat”.

Tiivistettynä…no oikeastaan paremmin kuin viime vuonna samaan aikaan. Tänä vuonna ei tarvinnut muuttaa.

Kyllä se tästä.

Mainokset

2 Responses to Väsyttää. Taas. 000458

  1. Zepa sanoo:

    Hirvee väsymys on täälläkin, vaikka tänäänkin etäduunissa. Mistä sitä amppfetamiinia saakaan? Ai joo, Piritorilta, Tyhmä kysymys.

    • Onneksi oli loppiainen. Sai nukkua pitempään. Nyt jaksaa täytellä kesätyöhakemuksia, virman sisäisiä työhakemuksia, ansioluetteloita, itsensä markkinointia LinkedInissä…
      Taas kummasti alkoi väsyttää.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: