Tehdään jotain tälläkin viikolla 000445

Muistatteko kuinka meillä kävi työpaikalla talonmies toteamassa että toimiston lämpötila on 28 astetta?

Luulimme että asia korjattiin, mutta tämä menikin toimenpide-kategoriaan ”tehtiin jotain”: lämpötila näytti vielä eilen 27,6 astetta (toimme omat lämpömittarit tänne koska ei näin kuumassa tehdä fiksuja päätöksiä).

Nyt tätä kirjoittaessa tulivat uudet hemmot ”tekemään jotain”. Jännitämme laskeeko lämpötila toiset 0,4 astetta tämän jälkeen. Tällä hetkellä ainakin empatiseeraan joulukinkkua.

Kirjoitteluhiljaisuuteen on muukin syy kuin mahdottomuus kirjoittaa pitkiä lauseita hien kostuttamalla näppäimistöllä: rakkaat ihan-varmasti-parasta-teknologista-tuntemusta-mitä-voi-kuvitella-saavansa-tähän-hintaan-asiantuntijamme ovat onnistuneet pitkin viikkoa ”tekemään jotain”.

Tämän jälkeen on meidän vuoromme selvittää A) mitä tällä kertaa on ajettu tietokoneille tarkistamatta mitä se voisi tehdä niille ja/tai informoimatta meitä, B) miten se saadaan korjattua ja C) miten tämä tällä kertaa väännetään meidän syyksi.

Tällä viikolla mm.

A) ”Laitettiin tällainen käyttäjälistapäivitys menemään, ai mutta hupsista sehän poisti kaikki käyttäjät. Me ajateltiin olla proaktiivisia ja siksi ei kerrottu teille mitään”
B) ”It-tuki voisi vaikka aktivoida n. 2 piljardia käyttäjää manuaalisesti ruksimalla kaikki aktiivisiksi.”

C) ”Tällaisessa tilanteessa syyllisten etsintä ei auta mitään, mutta kyllä it-tuki olisi voinut pikkaisen paremmin informoida käyttäjiä siinä samalla kun kävivät ruksimassa 2 piljardia käyttäjää. Ensi kerralla sitten paremmin, jookosta?”

Laihdutuskuurini on myöskin tehnyt minulle jotain. En tiedä miten lisääntynyt kasvien sekä nuudelien syönti on vaikuttanut kehooni, mutta naama pukkaa joka päivää todella tummaa ja paksua karvaa. En häpeä uutta sexiyttäni, mutta on olemassa liian sexy. Esimerkkinä se olen minä puku päällä, 11 kiloa laihtuneena ja miesmalli-sängessä.

Joudun ajelemaan naamani nykyisin n. 1,5 kertaa päivässä ja teen sen muiden vuoksi. Se kuka sanoi että seksi turmelee ja sexiys turmelee likaisesti oli oikeassa.

Käytän jo nyt voimiani väärin kun saan santsikuppeja ilmaiseksi kahvilassa.

Mainokset

2 Responses to Tehdään jotain tälläkin viikolla 000445

  1. Zepa sanoo:

    ”on olemassa liian sexy” No voi perkele. Mitä tähän nyt sanos. PICS OR DID NOT HAPPEN!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: