Lisää väliaikaa 000433

Summittaisia sun mittaisia huomioita työn keskeltä:

….Töissä onkin yllättävän kiirettä vasta nyt, eli ilmeisesti asiakkailla oli todella pitkät lomat.

… Ja ikään kuin tuossa ei olisi tarpeeksi: heidän virmansa teki hyvän tuloksen…muistatteko kun lapsena urheilukilpailuissa se kaikkein heikoitenkin pärjännyt sai palkinnon ”kisoihin osallistumisesta”? No tämä on sen kvartaalitaloudellinen vastine…jossain, ja he saavat mansikkakermakakkukahvit ensi viikolla.

Me teimme ihan hyvän kvartaalituloksen, ja mitä me saimme? ”Olemme tehneet kaikki hyvää työtä, mutta enemmän täytyy vielä tehdä”-viestin sähköpostiin ja YT:t alkoivat (taas).

…Olemme muuttaneet uusiin toimitiloihin.

Nyt meillä on kolme miestenvessaa noin parille sadalle miehelle. Yksi vessoista on rikki eli persaus kastuu jos sille istuu väärin ja sen äänieritykseen on käytetty jotain mikä on kateellinen riisipaperille sen tiiviydestä. Toinen vessoista on jossain piilossa, ja ilmeisesti joudut vastaamaan Sfinksin esittämään kysymykseen jokaista käyttämääsi vessapaperiarkkia kohden.

Kolmas vessoista toimii, mutta se on aina varattu.

…Täällä on ihan uskomattoman kuuma. Aiemmin täällä oli subtrooppista, nyt pelkästään hikistä. Talonmies kävi pari päivää sitten katsomassa vikaa ja ilmeisesti talon lämpötilaksi oli koneellisesti määritelty 28 astetta. Pelkään että kuumuus vaikuttaa vieläkin. Minuun on yhä vakeampi keskä vitejä ja tutuu että khta pyörr

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: