Ei mutta minullahan on taas jotain henkilökohtaista kerrottavaa 000427

Ensinnäkin töissä on kiirettä.

Tiedän että olen käyttänyt tuota syynä aivan liian monta kertaa jo, mutta kun se on totuus. Välillä tuntuu että mitä ihmettä tuolla oikein puuhataan kun kaikki mahdollinen hajoaa yhdellä kertaa n. viisi kertaa viikossa. Enää en ihmettele miksi James Bond-leffoissa aina pelastetaan maailma: se on vain todenmukainen kuvaus salaisen agentin ma-pe välisestä työajasta.

Voisiko järjestelmät sitten korjata niin että ne eivät rikkoontuisi? Saanen lainata yhden alihankkijoistamme vastausta moiseen kysymykseen: ”me tuemme vain toimivia järjestelmiä”.

Suomeksi: ”niin kauan kuin kaikki toimii, ok. Sitten kun se ei toimi, se on teidän vastuullanne.”

Toisekseen töissä on kiirettä.

Isot pomot jossain sikaripilvien tasolla ovat päättäneet että meillä on uusi schysteemi, jossa annamme lupaukset asiakkaallemme ja pidämme ne.

Tehän tiedättekin jo miten tämä menee, eli suomeksi:”me teemme älyttömät lupaukset, te yritätte pitää ne, epäonnistutte ja ette saa mitään vuosibonuksia.”

Meillä on kuukausittain tapaaminen yhteisesti, jossa läpikäymme mitä olemme luvanneet asiakkaallemme ja miten olemme pitäneet lupauksemme. Jos emme ole pitäneet lupauksiamme, joudumme katumaan julkisesti että emme ole saavuttaneet tavoitte—kuka sanoi siellä takana että ”Pohjois-Korea meininki”?

Aiemmin saatoin ihan rauhassa kirjoitella ihan mitä vain tänne tauolla. Nyt en enää voi, koska joko työkaverit tai pomo ovat huomauttelemassa että jossain on tekemättömiä töitä, hopi hopi!

Mistä pääsemmekin toisiin työjuttuihin.

Virma jolle työskentelemme on päättänyt ottaa it-tuen takaisin itselleen. Koska me olemme työskennelleet heille niin kauan toisen virman kautta, he mielellään ottaisivat meidät hommiin uuteen it-tukeensa. He kävivät viikolla esittelemässa omaa yhtiötään ja puolivälissä esitystä olin jo valmis huutamaan ”suu kiinni ja ja minne allekirjoitan verelläni työsopimuksen ja minne toimitan esikoislapseni?!”

…rauhallisesti, rauhallisesti…

Ensin pitää täyttää cv ja lähettää hakemus ja mennä haastatteluihin ja antaa ”uskollisuudennäyte”, mutta hyvältä näyttää. (Nykyisen) virman pomo jo muistutteli meita että meidän tulee nyt miettiä tarkkaan pysymmekö täällä vai haluammeko loikata toiseen vi—nyt oikeasti, kuka siellä toistelee ”Pohjois-Koreaa”?

Eteenpäin asialistalla.

Haluatteko lisää yksittäisiä tarinoita vai jatkanko aikoinaan kesken jäänyttä tarinaani ( jäimme tähän tilanteeseen)? Henkilökohtaisuuksien kirjoittaminen on liian aikaavievää ja ja tylsää minusta, eli tarinoilla jatkamme.

Lisäksi olen pahoillani kaikista lupauksista mitä olen tehnyt ennen muuttoani/sen aikana/sen jälkeen, mutta parisuhde, työ… no siinäpä ne olivatkin…ovat vieneet niin paljon aikaa ja voimia että en ole ehtinyt/viitsinyt toteuttaa lupauksiani. Katsotaan jos yletyn ottamaan itseäni niskasta.

Sitten takaisin hommiin.

Mainokset

4 Responses to Ei mutta minullahan on taas jotain henkilökohtaista kerrottavaa 000427

 1. Zepa sanoo:

  JAAA juuri eilen muistelinkin sitä dvd-lupausta ja aattelin, että hyvin olen elänyt ilman niitäkin, joten ilman kaunaa vapautan sinut siitä lupauksesta. Hus jatkamaan siitä parisuhdetta sitten!

  En oo hirvesti kommentoinut niihin tarinoihin, mutta mielelläni luen.

  • Kiitos 🙂
   Katsellaan miten käy kun vanha kunnon ”E alkaa taas mainitsemaan miten vien kaiken kaappitilan” vs. ”tarvitsen tämän sarjakuvan”-taisto alkaa taas.

   Kiva noita tarinoita on kirjoitella, jos vaan voittaisin lotossa niin olisi aikaa kirjoittaa enemmän.

 2. Tiina sanoo:

  ”parisuhde […] ovat vieneet niin paljon aikaa ja voimia”
  Voi sua romantikkoa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: