But now you never show it to me, do you? 000420

Tämän viikon nousussa:

1. Kevät

Nyt on bongattu jo kaksi shortseissa liikkuvaa tyyppiä. Vaikka meilläpäin kadut onkin kivetetty kultaharkoilla, ei niitä kuitenkaan ole lämmitetty ja täällä on satanut pitkin viikkoa lumenkaltaista vettä.

Meillä Turussa virtsatientulehdus on vain heikkoutta joka poistuu kehosta.

2. Koirankakka

E:llä on kissan kyky liikkua hiljaa, koiran hajuaisti ja aasin isku (kerran eräs häntä isompi  tyyppi alkoi keljuilla hänelle uhkaavaan sävyyn. E napautti häneltä tajun kankaalle tökkäisemällä häntä sormillaan otsaan.  Toivon että k.o. tyyppi tajusi mikä oli tarinan opetus).

Voitte siis kuvitella millainen show syntyi kun hän tajusi että olin tuonut kämppään kengissäni koirankakkaa.

Teille vähemmän mielikuvituksettomille kerrottakoon että draaman kaari kesti puolitoista tuntia, ja siihen kuului mm. eteisen, keittiön (olin astellut sinnekin), kerrostalokäytävän ja kenkieni puhdistus kolmeen kertaan erinäisillä kemikaaleilla, papereilla ja räteillä.

Lisäksi eteisen matto meni roskiin ja pesukoneessa pestiin kaksi sukkaa ja keittiöpyyhe (sen ainoa rikos oli olla osallisena tapahtumaketjussa, jossa ensin putsasin paikat, sitten pesin käteni ja sitten kuivasin käsienpesun jälkeen käteni siihen. Sukissa taas oli matosta tarttunutta koirankakkaa).

Tyyneyteni kasvoi samalla +2 kun en vastannut tiukkoihin kysymyksiin siitä miksi en nähnyt pimeässä illassa lumisessa maassa olevaa koirankakkaa?!

3. Valitse joukkosi

Puolentoista tunnin ”Kuinka äkäpussi kesytetään”-sovituksen jälkeen E alkoi jo naureskella asialle. Lisäksi vahvistimme parisuhdettamme yhdessä tuomitsemalla alimpaan koirankakkamanalaan sen omistajan, joka ei viitsi kerätä koirankakkoja pussiin.

Nyt tiedän kummalla puolen olen tämän kevään koirankakka-keskustelussa.

4. Dodottaminen

Olen kehittänyt uuden työpaikkatermin.

Dodottaminen tarkoittaa sitä tiedät olevasi  uhan alla ja tiedät että se on lopullista jos se osuu kohdallesi, mutta et voi muuta kuin odottaa. Samalla kuitenkin tiedät kokemuksesta että tietyn ajan kuluttua sinua aletaan kaivata, mutta silloin on jo liian myöhäistä.

Tämä yt:iden alla eläminen tekee tällä tavoin luovaksi. Työiloa se taas ei lisää.

5. Maailmanloppu

Ragnarök alkaa muuten huomenna.

6. Aika entinen

Koulukaveri löysi iciwanhan ystäväkirjan. Teille ei-80-luvulla-eläneille: se oli vihko, jossa oli kysymyksiä joihin tuli vastatata.

Mitäs jungnmanni termostaattori tuumi tuolloin…

Paras lukemani kirja: Petoveto 5 ja Mestarismieli

Kiinnostaa: tietokonepelit ja kirjoittaminen

Harras toiveesi: matka Legolandiaan

Paras kuulemasi sävelmä: No sehän oli tämä

Mainokset

7 Responses to But now you never show it to me, do you? 000420

 1. Tiina sanoo:

  Eih. IKINÄ ei kävellä keittiöön kengät jalassa. Kengät otetaan eteisessä pois jalasta, kun saavutaan kotiin. (No ok, ehkä poikkeustapauksissa, jos vaikka menit hakemaan keittiöstä roskapussia viedäksesi sen ulos. Silloin saa hyvityspisteitä roskien viennistä.)

  Onko mikään muuttunut noista ystäväkirjan ajoista?

  • Talvisaapikkaani ovat kenkänauha-fetistin märkä uni, eli niiden jalkaan sujauttaminen ja pois ottaminen ovat tietyissä piireissä vain pimeässä ja vaimon sekä lasten nukkumaan mentyä suoritettavia asioita.
   Selässäni oli lähemmäs kymmenen kiloa ruokatavaraa, joten ajattelin että vien repun keittiöön ennen kuin alan pitkään ja hitaaseen nauhojen aukaisuun.

   Jaa-a…Tietokonepelejä en ole pelannut enää pariin vuosikymmeneen (kännykän Sudokukin on jäänyt taakse), uusia kirjoja on tullut luettua ja musiikkimakukin laajentunut. Kaipa noinkin voisi sanoa.

 2. Tiina sanoo:

  (Hyvityspisteet ei tietenkään riitä mihinkään, jos levittää samalla koiranpaskaa ympäri kämppää, mutta tämänhän sinä tiedätkin jo.)

 3. Polga sanoo:

  Komppaan Tiinaa! Anteeksi saa vain jos on kuusi kassia tuotavana suoraan jää-pakastinkaappiin *ja silloinkin se on hiinä-ja-hiinä*.
  Kiitos Ragnarök-uutisesta, ilmankos on niin paha päivä! Heti alkoi helpottaa…
  E. taitaa olla melkoinen leidi 😀 *niiaa ja kumartaa syvään*

  • Toisinaan mietin itsekin mitä olen tehnyt ansaitakseni E:n, mutta yritän olla miettimättä kysymyksiä joiden vastauksista en pidä, kuten mitähän kaverin koirat minusta ajattelevat?

 4. Dårka™ sanoo:

  ”Kuinka äkäpussi kesytetetään” on oikeasti oiva parisuheneuvottelu-manuaali. Lopussa on viisaus.

  Tiesitkö että mun jääkaappi on rikki. Nyt tiedät. Mistä Dårkalle kylmää limukkaa? Tai ei se oikeastaan rikki ole. Kylmäaine vain vähissä. Sitten mä hokasin, että pakastin toimii, mutta jääkaappilämpötilassa. Ei jäädy ruokatavara. Mutta nyt on taas limukkaa kylmässä.

  • En tahdo sanoa että tapasi jäädyttää limukka on väärä, mutta annan mielelläni korjausehdotuksia.

   Minä henkilökohtaisesti en laita limukkaa suoraan jääkaappiin, sillä se opettaa limukalle että sen ei tarvitse tehdä mitään pysyäkseen viileänä.
   Sen sijaan laitan sen ensin parvekkeelle pariksi yöksi, jotta se oppii että jääkaappi ei ole itsestäänselvyys vaan etuoikeus joka ansaitaan. Kun lopulta laitan limukan jääkaappiin, se on oppinut paitsi sen että viileyttä on monentasoista, myös sen että kaikki maailman kokikset eivät ole yhtä hyvässä asemassa kuin se; moni limukka on joutunut viettämään aikaa haalean pizzan vieressä.

   Näin limukkani pyrkii mahdollisuuksien mukaan tekemään parhaansa pysyäkseen kylmänä ja tyydyttäkseen tarpeeni hileiseen juomaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: