There was a time when you let me know what’s really going on below 000419

Uskoisitteko että tein elämäni virheen kun allekirjoitin vetoomuksen luoda postimerkki Vincent Pricelle Yhdysvalloissa?

En mene turhiin yksityiskohtiin, mutta sanotaan että olen selvinnyt viimeisistä kolmesta viikosta vain älykkyyteni, taitojeni ja juuri tällaisia tilanteita varten luomieni vale-henkilöllisyyksien sekä maanalaisen junajärjestelmän avulla.

Tuo oli jo liian lähellä, olen alkanut lipsua vanhemmiten.

Okei.

Uskoisitteko että ensimmäisellä viikolla meille tuli korkean tason johtaja läntisestä naapurimaasta ja hän pörräili täällä koko viikon -> ei muuta kuin työjuttuja, koska Isoveli valvoi. Hän tosin toi pullaa, joten ihan kiva kun tulit.

Toisella viikolla tuli korkean tason johtajia läntisestä naapurimaasta ja he pörräilivät täällä koko viikon -> ei muuta kuin työjuttuja, koska Isot veljet valvoivat. He eivät tuoneet pullaa.

Kolmannella viikolla suunnilleen kaikki ja/tai kaikkien lapset olivat mustatuhkarokossa tms. eli miehitys oli välillä samanlainen kuin viimeisimmässä syntymäpäiväjuhlassani bileissä eli minä + mielikuvituskaverini. Edelleen, ei pullaa.

Näin siis olen joutunut olemaan pullattomana ja kiireisenä viime ajat. Siviilielämässä taas on mennyt aika romantisoidessa, joten ei aikaa sielläkään. Lisäksi E on alkanut vilkuilla minua aina kun tv:ssä tulee ihan mikä tahansa laihdutus-tosi-tv-show, eli ei pullaa kotoakaan päin.

On noista länsinaapurissa sijaitsevan maan vierailusta ollut jotain hyötyä. Olen oppinut paljon maidemme välisistä eroista.

Kun meiltä lähtee pomo heillepäin…se on aina mielellään päiväreissu ruotsinlaivalla eli illaksi kotiin mahd. halvalla. Hyvänen aika, virma on käskenyt säästää koska YT:t ja silleen.

Kun heiltä tulee pomo(t) tännepäin…se on aina mielellään edellisenä päivänä business-luokassa lentokoneella Helsinkiin ja siitä junalla tänne hotelliin, josta sitten lähdetään 1-2 päivän päästä takaisinpäin takaisin. Hyvänen aika, kai me nyt sentään jonkin asteisesta tasosta pidetään kiinni, ollaanhan tässä kuitenkin r[sensuroitu]laisia.

Kun me teemme hommia…meillä on asiantuntijoita, jotka eivät vastaile puhelimeen. He pystyvät näin keskittymään vaikeimpiin ja pitkäkestoisimpiin ongelmiin, jotka muuten veisivät esim. minulta puoli työpäivää. Näin ongelmanhallinta pysyy hoidossa ja kaikki ovat tyytyväisiä, sillä voin antaa heille vaikeammat ongelmat hoidettavaksi.

Kun he tekevät hommia…kaikki vastaavat puhelimeen. KAIKKI. VASTAAVAT. PUHELIMEEN. Jufenauteri, sehän on ihan satavarmasti työmarkkinalain vastaista edes vihjaista että joku olisi jotakuta parempi. Ongelmanhallinta on niin levällään kuin rantakaistaa löytyy, mutta se on sen arvoista ja tasa-arvoista, sillä kukaan ei ole ketään parempi.

Kun me jäämme lomalle…huolehdimme että meille jää it-tukeen tarpeeksi porukkaa huolehtimaan asiakkaista.

Kun he jäävät lomalle…no, viime jouluna koko maan ongelmia oli hoitamassa yksi (1) henkilö, koska sehän on epätasa-arvoista että muut pääsevät lomille ja muut eivät.

Kun meillä on yt-neuvottelut…se koskee koko porukka ja voin kertoa että tunnelma ei ole huipussaan, kun silmukka alkaa kiristyä meidän porukkamme ympärillä.

Kun heillä on yt-neuvottelut…ketään ei irtisanota, koska irtisanominen on niin kallista sielläpäin ja mainitsinko että virma on sieltäpäin?

Luoja että minä tarvitsen pullaa.

Mainokset

4 Responses to There was a time when you let me know what’s really going on below 000419

  1. Zepa sanoo:

    Otapa pullaa! Tässä korvapuusteja:
    @ @ @ @ @

  2. Polga sanoo:

    Ota keksikakkua (EI, ei mitään typerää juustokakkua – eestiläistä keksikakkua!), tässä ¤#¤#¤#¤ 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: