T – hän elää 000417

Hyvää uutta vuotta kaikille!

Ja sitten se minkä takia vielä jaksatte tulla tänne – miinus sinä joka lähetit postia kysyen ”Voiko joku pistää link [suomalainen kaunoluistelija] alastonkuvaan” – eli mitä tässä välissä on tapahtunut ja miksi niin pitkä hljaisuus tällä kertaa.

Ensinnäkin muutto on ohi. Se oli hankalaa, se oli vaikeaa ja se oli viimeinen kerta kun kannan keskiyöllä toisessa kädessä pölynimuria ja toisella raahaan perässäni pyörillä varustettua matkalaukkua täynnä sarjakuvia kolmen kilometrin päähän.

Voin kuitenkin suositella sitä toiseksi parhaimpana vaihtoehtona parisuhteen litmus-testiksi eli teille joilla ei ole taloudellisia resursseja talonrakennukseen; jos joku oikeasti on seurananne keskiyöllä, vetäen toista matkalaukkua täynnä sarjakuvia ja kantaen paperipussia täynnä pikkukattiloita…pitäkää hänet.

Parisuhteen hoiteleminen on toinen syy miksi blogissa on ollut niin hiljaista. Ja ”parisuhteella” siis tarkoitan E:tä ja ”hoitelemisella” tarkoitan ”hoitelemista”. Verenkiertoni on jo tarpeeksi lujilla, en tahdo ottaa turhia riskejä vaihtamalla sen pääasiallista kohdetta alhaalta ylös.

Työt ovat ketään yllättämättä pääasiallinen tekijä vaikenemiseeni. Vaikka olenkin luonut tänne itsestäni kuvan maailman parhaimpana rakastajana sekä uskomattomana työjuhtana, ikävä kyllä vain toinen niistä on ollut viime aikoina totta.

Tekijälle kiitos se on työpanokseni: muutto ja siihen liittyvä stressi saivat minut laiminlyömään hommiani. Lyhyesti sanottuna se ei jäänyt huomaamatta johtoportaalta, meillä on YT:t päällä ja nyt pyrin vakuuttamaan em. johtoportaan että minut kannattaa vielä pitää.

Ei selityksiä, häpeän itsekin tuota.

Mutta nyt muutto on ohi, ja voin keskittyä työhön, lupausteni lunastamiseen (vannon: paketit ovat jo melkein postissa) ja ”parisuhteen” ”hoitelemiseen” (haluatteko että selitän vielä kerran mitä tarkoitin tuolla?)

Itse asiassa ensi viikolla on haastattelu happyhappyjoyjoy-kouluttajan paikasta. Muistattehan: se koulutus jota vertasin akne-ongelmani hoitamiseen juustoraastimella, sitruunamehulla ja suolavedellä. Siis akne-ongelman hoidon eduksi.

Aluksi luulin että se olisi vain koulutus, mutta sitten kävi ilmi että se on kouluttajan paikka. Tehtävään valittu henkilö siis pääsisi asemaan, jota itsekoulutetut ihotautilääkärit katselevat alaspäin.

Muitakin pyrkii tehtävään, joten en pidä todennäköisenä valintaani, mutta ainahan pitää varautua pahimpaan.

Tai no pahimpaan ja pahimpaan: muut ovat hakeneet koska koulutus on käytännössä ”vapaudu YT-kierrokselta”-kortti, ja minä hain koska annettiin ymmärtää että jonkun on parempi hakea meidänkin tiimistämme tai punainen kuningatar suuttuu.

Ei se siis välttämättä niin huono juttu olisi.

Vielä hienoksi lopuksi mainostusta: käykää tarkistamassa montako sarjakuvaa olette lukeneet Turun Sarjakuvakaupan TOP 100 Myydyintä vuonna 2013-listasta.

Mainokset

7 Responses to T – hän elää 000417

 1. kermit sanoo:

  Olen ollut ymmärtävinäni, ettet viihdy nykyisessä työpaikassasi. Ja nyt pidät siitä kynsin ja hampain kiinni hinnalla millä hyvänsä? Tässä on varmasti joku logiikka, joka ei vain avaudu tämmöiselle tippaleipäaivolle… 🙂

 2. Tiina sanoo:

  Siis ”parisuhteen” ”hoitelu”, mitä se on? Nyt en ihan ymmärtänyt. Kerro lisää!

  Noista sarjakuva-albumeista en ole lukenut yhtäkään, mutta eikös se lasketa, jos päivittäin kuitenkin lukee Cyanide & Happinessin netistä ja melkein kaikki Asterixitkin olen lukenut joskus? Ja bonuspisteitä saa Turun Sarjakuvakaupan päheästä muovikassista? Oon melkein laittanut sen kehyksiin seinälle.

  Kermitille täytyy kertoa, että miehen on aina parempi tossun alla kuin taivasalla. Ei niitä voi vapaaksi tuonne luontoon päästää. Koskee sekä työpaikkoja että parisuhteita.

 3. Polga sanoo:

  Voih, pareja suhteita 🙂 Tottakai erilaisia ”asioita” on ”hoidettava”, myös parisuhdetta. Sinun olisi ehkä hankittava Miten hoidat parisuhdetta ja muita viherkasveja sekä Parisuhteen hoito- ja kasvatusopas, I – XIII -kirjat. Btw, listasta olen lukenut parikymmentä, ei paha – eihän?!
  Ethän kuitenkaan ole lopettanut leipomista? Saahan leidisi lämpimiä kuppikakkuja sänkyyn *tsihih*? 😉
  Muuten olen sitä mieltä, että työnteko on Suomessa aivan liian yliarvostettua toimintaa! Pitäisi olla muita vaihtoehtoja, kuten… *ai niin, kaikki tuollainen onkin laitonta – pahus*…

  • Leipominen (keittiössä) on hiukan katkolla, koska uuni on niin huono.
   Ja E ei halua vaivata vuokraisäntää uuden ostolla -.- Kassotaan kauanko jaksan ennen kuin on aika laittaa kova kovaa vasten…siis keittiössä.

 4. […] Tiivistettynä…no oikeastaan paremmin kuin viime vuonna samaan aikaan. Tänä vuonna ei tarvinnut muuttaa. […]

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: