Kaikki itkivät kun Jumala kuoli. Kun hän palasi, Franz ”zombintappaja” Kafka oli odottamassa 000415

Parisuhteesta päivää.

Ajattelin vastata kerralla kommentteihin eli kysymykseen materian hävittämisestä.

Tasa-arvo rulettaa pinkkiin hansikkaaseen kätketyllä nyrkkiraudalla: E hävittää jok’ikisen vaatekappaleen joka ei miellytä/toimi/ei sovi kokonaisuuteen. Painotus sanalla hävittää: hän heittää tämän onnettoman rikoksen muotia vastaan roskiin, ei kierrätä, ei vie kirpparille, ei kysy kavereilta kiinnostaako heitä.

Änkyttäminen siitä, kuinka anatomisesti mahdottomien ihmisten elämän kuvaaminen ruutujaossa on taidemuoto on siis lähtöarvoisesti turhaa.

Ongelmallisinta on että hän on oikeassa. Oikeasti on vain muutama sarjakuva joita luen säännöllisesti uudestaan ja uudestaan, muut ovat lähinnä siitä syystä että säälin puita jotka kaadettiin niiden vuoksi.

Eikä unohdeta sitä faktaa että lähes kaikki sarjakuvani ovat saatavilla laillisesti kustantamojensa digitaalisista palveluista hintaan n. 60 €/12 kk (Off-topic: miksi kukaan ei ole vielä keksinyt tarpeeksi hyvää elektronista lukulaiteta jolla lukea sarjakuvia?!)

Lisäksi täytyy muistaa vanha zen-viisaus: omistatko sinä tavaran vai omistaako se sinut?

Stressitasoni muutenkin tämän muuton suhteen heittelee nyt niin punaisella, että sarjakuvat ovat viimeinen asia mielessäni. Tällä kierroksella aloitin sentään kuukauden varoitusajalla, mutta joulunpyhät ja uudet vuodet iskevät suunnitelmaani molemmista sivulinjoista ja sotakartta on siksi koko ajan muutoksen alla.

”Pyydä (laita haluamasi hyväntekeväisyys-järjestö) hakemaan tavarat pois” – ihan hyvä muuten, mutta ensinnäkin vanhemmat tulevat vasta ensi viikonloppuna, eli siihen asti jännään saanko antaa vaatteita ja kaappeja pois vai viedäänkä ne pois perheen piirissä.

Toisekseen ensimmäinen lafka taitaa olla aika kiireinen tällä hetkellä (en saa yhteyttä) ja toisen yhteydenottoa vielä jännään. Kolmanneksi mainitsinko jo joulunpyhät?

”Vie itse vaatteesi (laita haluamasi hyväntekeväisyys-järjestö):lle” – ihan hyvä, mutta millä? Minulla ja E:llä ei ole autoa, eikä kavereitakaan pysty/voi kiusata tällä pyynnöllä koska heilläkin on oma elämä. Muutto on suoritettu tähän asti ns. kivikautisena eli tavarat on kannettu käsin ilman mitään pyörillä toimivaa laitetta (tv-tason kantaminen rankkasateessa joulukuussa on jotain, mikä jokaisen asioista syvällisesti pohtivan tulee kokea l. voin vakuuttaa että v-käyrä muodostaa aivan uudenlaisen grafiikan).

Stop the press: juuri äsken tuli tieto että parempi vaihtoehto (antavat tavarat tarvitseville) ei harrasta noutopalvelua, mutta ottaisivat mielellään tavarat, paitsi että ovat auki vain kaksi päivää ennen joulua keskellä viikkoa ja sen jälkeisestä elämästä ei mitään tietoa.

Toinen vaihtoehto ottaisi ja hakisi kaiken mutta he myyvät tavarat tarvitseville. Yritä tässä sitten olla hyvä ihminen…

Tämä kappale soi siksi joka aamu päässäni kun herään E:n vierestä:

Mainokset

8 Responses to Kaikki itkivät kun Jumala kuoli. Kun hän palasi, Franz ”zombintappaja” Kafka oli odottamassa 000415

 1. Zepa sanoo:

  Ja sähän tietysti dumppaat roskiin kaikki E:n vaatteet jotka ei miellytä? Ai niin joo, eiku et.

 2. Tiina sanoo:

  Onneksi ei ole ihan hirveitä pakkasia vielä. Tulee vaan äkisti mieleen, että sulle voi tulla vielä vilu. 😀 (Siis kun ne vaatteet on heitetty pois. En suinkaan vihjaa, että tulisit itse dumpatuksi ulos.)

  Melkein itse kyllä kallistuisin sen vaihtoehdon puoleen, joka käy hakemassa. Kaipa nekin rahat johonkin hyvään on menevinään (UFF, Fida, Pelastusarmeija)?

  • Kukaan ei hae mitn paitsi huonekaluja, ja ne lähtevät vanhempien kyytiin loppuviikosta.
   Pikkuelektroniikkaa ja vaatteita saattaa jäädä yli, ja mielellään ne olisin antanut ei-kaupalliselle toimijalle. Ikävä kyllä kun ollaan vapaaehtois-pohjalta liikenteessä, ei resursseja ole käyttää :-/
   Kassotaan yritänkö viedä E:n varastoon vai vienkö SPR:lle tai siihen paikkaan joka on joulunpyhien jälkeen auki.

 3. Dårka sanoo:

  Muuttaminen ilman ajonouvoa on surkeaa räpellystä. Siinä ratikkakuskikin jo ihmettelee kun kantaa umpipuista, metallijalkaista työpöytää vanhanmalliseen ratikkaan. Ne ovet ovat kapeat ja vielä ne raputkin. Epäzenin kokemuksen kruunasi vielä lipuntarkastus, mutta onneksi lippu löytyi taskunpohjalta.

  Muuten olen sitä mieltä, että kakkien maailman pahiksien ja sielunvihollisten pitäisi lukea Yehuda Moonin seikkailuja: http://www.yehudamoon.com/index.html

  piis

  • Kiitämme: kun roudaat suhteellisesti puolitoista kertaa oman painosi verran tavaraa 1-3 kertaa viikossa manuaalisesti muutaman kilometrin pystysuoraan ja parikymmentä metri pystysuoraan, läski leviää/haba kasvaa aivan ennennäkemättömillä tavoilla.

   Moitimme: Roudaat suhteellisesti puolitoista kertaa oman painosi verran tavaraa manuaalisesti ja aina on ainakin yksi idiootti, joka kävelee sinua vastaan keskellä käytävää eikä tajua että ehkäpä sinä ET ole se joka väistää -.-

   Kiitos. Aloin seurata.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: