Sam pani jotain pesuveteeni 000412

Elämä on samalla tavoin tylsää kuin muillakin, mutta eri tavalla vain.

Ulkomaalainen pomomme lähettelee meille viestejä, joiden mielenkiinto on -5, informatiivinen arvo mitätön ja tajunnanvirranvoimakkuus on yksisarvisella ratsastava jääkarhu.

Niissä hän kertoilee kuinka jollekin diipadaapa-it-tuelle, joiden kanssa meillä ei ole mitään tekemistä, on annettu kehuja asiakkaan toimesta. Tai sitten hän sanailee kuinka kaikki tulee olemaan vielä hyvin business-mielessä kunhan teemme kosmisen ryhmähalin sisäisen voittajatiimimme kanssa 🙂

Ilmeisesti hän oli voittaja sikäläisessä Nälkäpelin versiossa, joten hänestä tehtiin koko it-puulaakin pomo.

Olenko maininnut että lopetin kahvin juomisen? Joku voi syyttää muuttunutta parisuhdestatustani, mutta oikeastaan kaipasin vain jotain uutta elämääni.

Ikävä sanoa näin vanhasta ystävästä, mutta siirryttyäni vihreään teehen (jotain kuumaa juotavaa kuitenkin kaipaan) olen ollut virkeämpi, vähemmän hätäinen ja coolimpi. Tänäänkin kuuntelin rauhallisesti kun joku pappa hengästyi tietokonehiiren siirtelystä ja puuskutti korvaani kaksi minuuttia ennen kuin sai nitropurkkinsa auki.

Muita henkisen kasvun osoituksia on se, että sain netin pelittämään E:n luona. Who’s your daddy, baby, who’s the daddy?

Vastineeksi miehisyyden kuppikokoni pieneni kun putkimies vain kahden viikon odottelun jälkeen tuli asentamaan pesualtaan ja uusi samalla putket. Ja kaikki tämä alle puolessa tunnissa. Mutta mielenrauhan ja rintakarvoitukseni kiillon palautti itse ostamamme pesualtaan kantaminen takaisin K-Rautaan (se oli alimittainen, putkimies toi uuden).

Lisäksi kävin testaamassa kolesteroli- ym. arvot E:n pyynnöstä (hei, jos Wolverine menee lääkäriin vaimon käskystä, kuka minä olen sanomaan E:lle mitään?).

Iloksenne voin kertoa että kaikki olivat alle raja-arvojen (viimeksi kolesteroli kolkutteli taivaan portteja), josta voinemme suureksi osaksi kiittää E:n kokkaustaitoja.

Tällaista se seurustelu on.

Mainokset

2 Responses to Sam pani jotain pesuveteeni 000412

  1. Polga sanoo:

    Voih – olet osoittanut uskomattomia taitoja sekä kykyjä totella vaim.. siis naisystävääsi. Myönnän Sinulle vaaleanpunaisen Yksisarvismerkin timanttiponeilla! 🙂
    Näinä päivinä kiinnymme tähän http://www.allthelyrics.com/lyrics/greg_allman/these_days-lyrics-225315.html

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: