Ai loma? Jee…000406

Tiedät että on aika poistua lomalle kun blogin haetuimmat hakusanat ovat ”mummot alasti”, ”yläosaton parturi” ja ”onko arja koriseva facebookissa”, etkä osaa tehdä vitsiä jossa mainittaisiin nuo kaikki.

Edes sellaista joka alkaa ”alastomat mummot, yläosaton parturi sekä 90-lukulainen tangokuningatar tulevat baariin…”

Sen sijaan ymmärrän itkeviä pikkuvauvoja, sillä itseänikin väsyttää niin että tekisi mieli pillittää. Tämä tietenkin osoittaa kuinka kaikki miehet ovat oikeastaan isoiksi kasvaneita pikkuvauvoja.

Vielä pitäisi kuitenkin jaksaa tsempata, sillä minulla on taas illalla treffit. Älkää ymmärtäkö väärin: minä oikeasti haluan nähdä hänet ja odotan tapaamista.

Mutta unenpuute (aamuvuoro) + treffi-jännitys/paniikki/shokki (olette varmaan kuulleet tämän jo noin N+1 kertaa minulta, mutta en vieläkään ymmärrä miten ihmiset toimivat. Varsinkaan deiteillä) + fakta että juuri kun jotain orastavaa tapahtuu ihmissuhde-rintamalla, joudun lähtemään pois (aikoja sitten, ennen nykyistä tilannetta ostamani ei-palautusta-ei-muutosta-lippuni) = tästä tulee jännää kaikilla väärillä tavoilla.

Jospa tämä kaikki on vain unta ja herään kohta ystävälliseen ääneen joka sanoo ”herätkää. Herra Smith, herätkää. Uudet kasvonne ovat nyt valmiit.”

Mutta jos sitä ennen saisi kuitenkin nukkua.

Mainokset

7 Responses to Ai loma? Jee…000406

 1. Neo sanoo:

  Emmää tiiä, mutta musta sä otat nyt ihan turhaa stressiä siitä, että oot lähdössä viikoksi johonkin. Jos suhteella on tulevaisuutta, niin kyllähän se nyt yhden viikon eron kestää. Ja jos totta puhutaan, niin omalle kohdalle ajateltuna musta olisi pelottavaa, jos toinen stressaisi viikon erosta jo heti alkumetreillä. Mulle se ikäänkuin sanoisi, että tuo aikoo takertua minuun niin, että happi loppuu ja kualen.

  Mutta muuten ihan huippua, että oot löytänyt jonkun sellaisen, josta välität niin paljon, että katsot aiheelliseksi pohtia asiaa. Lycka till. 🙂

 2. waldorfssalad sanoo:

  Yksikään nörtti ei pysty olemaan näin kauaa tietotekniikan tavoittamattomissa. Ihan selkeesti ne treffit on johtanu johonkin.

 3. Tiina sanoo:

  Kamoon. Tuu ny kertoon!

 4. Neo sanoo:

  Nyt hei oikeesti! Säilyttääkö se deitti sua jossain vankilassa ja vaatii lunnaita?

 5. waldorfssalad sanoo:

  Jätkä taitaa olla mennyttä miestä. Pallo jalassa, parasta ennen-päiväys mennyttä, tu..ossun alla ja sitä rataa.

 6. Josefiina sanoo:

  Täälläkin menee jo hermo, nyt tämä pimento saisi kyllä jo loppua.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: