Sudokua ja seurustelua mutta varsinkin sudokua 00405

Tajusin juuri että pitkäikäisin suhteeni on ollut puhelimessani olevaan Sudoku-peliin.

Tunnen oikeasti haikeutta nyt kun olen selvittänyt 499 kenttää sen 500:sta keskivaikeasta kentästä.  Ikään kuin jättäisin hyvästit vanhalle ystävälle, joka on ollut mukana niin monessa.

Aina taskussa, aina valmiina pikku peliin, huolimatta ajasta, paikasta tai säästä.

Murskaavinta on tieto että seuraavaksi vuorossa ovat 500 ”vaikea”-tason kenttää. Tulee hiukan sellainen olo kuin pettäisin vanhaa kaveria jonkun uuden tyypin kanssa.

Yritän viimeiseen asti taistella väistämätöntä vastaan, mutta kaipa jokaisen meistä on hyväksyttävä että kaikelle hyvälle tässä maailmassa on tultava loppu.

Ai niin, ja lisäksi olen käynyt pari kertaa treffeillä erään naisen kanssa. Tahtoisin nähdä häntä toistekin, mutta lähden perjantaina lomalle ja en olen poissa ainakin viikon. Pelkään jaksaako hän odottaa minua niin kauan. Laitoin hänelle eilen viestiä asiasta, koska minusta tuollainen on kuitenkin sen verran pommi, että siitä on hyvä saada ennakkovaroitus. Tapaan hänet taas keskiviikkona, joten onpahan keskusteltavaa.

Jos ei muusta, niin tavastani kirjoittaa korukielisesti kuin Viktor Frankenstein, paitsi kun aletaan puhua ihmissuhde-jutuista. Tällöin taannun Frankensteinin hirviön tasolle eli ”tuli paha, ystävä hyvä”.

Ai tässä Sudokussa on mahdollista pelata erilaisia kenttämalleja keskivaikealla? Hienoa.

Mainokset

One Response to Sudokua ja seurustelua mutta varsinkin sudokua 00405

  1. Tiina sanoo:

    No jos ei jaksa viikkoa odottaa, niin ei ole häävi tulevaisuus suhteella muutenkaan. Kai teillä kuitenkin on puhelimet ja internetit ja semmoiset nykyaikaiset taikakalut, joilla voi pitää yhteyttä, vaikkei telepatialinjat toimisikaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: