Error 000404

Huomasin että kaksi edellistä bloggausta oli samalla numerolla. Noh, tuskin sitä kukaan huomasi. Kuten ei myöskään sitä, että jatkokertomus ei jatkunutkaan viime viikolla.

Minulla oli ikävä kyllä kiireitä, koska kavereita oli käymässä, joten…no jatkuu toivottavasti tällä viikolla. Pidätän oikeuden muutoksiin syistä, joihin palaan lopussa.

Polkupyörä

Tänään VIIMEINKIN saan TAAS polkupyöräni huollosta takaisin PUOLENTOISTA VIIKON jälkeen. Pakko painottaa noita, koska pyörättömyys on alkanut paremman-sanan-jonka-voisin-koko-perheen-blogissa puutteessa jurppia.

Aluksi kaikki meni ok, lenkkeilin ylimääräisen energiani ja en käynyt missään.

Mutta jo viime viikonloppuna alkoi näkyä halkeamia muuten niin posliinin sileässä ulkokuoressani.

Piti meinaan mennä ja tulla kavereiden tapaamisen vuoksi ja vaikka kävely onkin kivaa, pyörällä se on nopeampaa ja helpompaa. Ja kun eilen jouduin säntäämään sovittuun tapaamiseen ja sitten takaisin sieltä JALAN…

Voi kuinka kaipaankaan pyörääni.

Turkulaisuus

”Kömmit vuoteestasi ylös. Liikut kokemuksen tuomalla varmuudella silmät puoliummessa ovellesi. Kumarrut nostamaan postiluukusta pudonnutta aamun sanomalehteä. Mutta se ei olekaan Helsingin Sanomat!

Olet lopultakin turkulainen. Postinjakelija on tuonut hesarin sijaan Turun Sanomat. Et jaksa taistella vastaan enää niin monen kuukauden jälkeen. Nostat pääsi ylös taivaisiin ja kuiskaat hiljaa: ”TPS”.

Tältä siis tuntusi ol turuus.”

– Maailman lyhyin kauhutarina kaikille tamperelaisille lukijoilleni –

Isoveli

Olen lakannut pelkäämästä Isoveli-valtiota. Sen sijaan koen Pikkuveli-valtion uhkana.

”Juu juu, sinä varmaan osaisit käyttää [LAITA HALUAMASI ASIA TÄHÄN] mutta kun pikkuveli ei osaa, joten me nyt kielletään se varmuuden vuoksi tai ainakin laimennetaan sitä.”

”Juu juu, sinä varmaan kannatat [LAITA HALUAMASI ASIA TÄHÄN] mutta kun pikkuveli ei, joten ei riidellä. Puhutaan siitä niin että pikkuveljesi ei suutu. Yrittäisit nyt edes kerrankin ymmärtää pikkuveljeäsi.”

”Juu juu, sinä et ymmärrä miksi sinun täytyy hoitaa  ja kustantaa asiat joista valtio huolehti aiemmin. Mutta kun isän ja äidin pitää nyt huolehtia [LAITA HALUAMASI ASIA TÄHÄN] museosta, joten menepäs siitä aikuisten jaloista ja huolehdi pikkuveljestäsi.”

Deittailu

Kuka kirjoittaa tätä kahdella sormella ja menee huomenna deiteille?

Tässä jo etukäteen odotettavissa oleva tapahtumaskenaario:

Mainokset

2 Responses to Error 000404

 1. waldorfssalad sanoo:

  Eihän tästä treffijatkumosta voi tulla muuta mieleen. Mene ja tiedä miten päin ne roolit sitten tässä pitäisi olla. http://vimeo.com/10742585

  • Touchè, jälleen.
   Siinä mielessä tämä on aina niin jännää. Kuinka juuri nämä tietyt henkilöt ovat jääneet sinkuiksi ja kuinka vaikeaa heidän pariutumisensa on? Missä vaiheessa usko menee?
   Kertoisin NIIN mielelläni miten omat treffini menivät, mutta minulla on jatkokertomus kesken, joten se on etusijalla. Uskon että ymmärrätte.

   Ps. Toiset treffit tänään. Hänen luonaan. Hän lupasi kokata.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: