Twitterinomainen päivitysrumba 000403

Ihan vaan sen kunniaksi, että Turun Sarjakuvakaupalla on nykyisin oma twitter-tili eli @Sarjakuvakauppa, seuraavaksi twitterimainen päivitys kaikesta.

Polkupyöräily

Kaikki uskolliset viisi lukijaani muistavat varmaan edellisen episodin polkupyörän kanssa l. takakumin vaihto jossa meni korjausliikkeessä päälle viikko.

Silloin vannoin että ei enää koskaan. Ei enää koskaa turhaa odottelua sellaisten pyöräkorjausten vuoksi, jotka voi hoitaa itse.

Sitten kävi ilmi että pyörän takanapa vaatii korjausta. Edelleen: ei aikaa, taitoja, työkaluja tai intohimoa navan huoltoon. Kumin vaihtoon ehkä, mutta ei noin mekaaniseen työhön.

Joten menin toiseen pyöräliikkeeseen, ja siellä sanottiin että menee n. 3-4 päivää. Sovimme että tuon pyörän ensi viikolla.

Joten menen toiseen pyöräliikkeeseen, annan pyörän heille ja mainitsen että viimeksi sanottiin että menee 3-4 päivää. Seuraavaksi saan kuulla että ”muuttuneiden olosuhteiden” siinä meneekin…:huokaus:…päälle viikko.

#SameShitDifferentBikeshop

Deittailu

Ensivaikutelmat ovat tärkeitä. Miltä näyttää, miten puhuu, kuinka huomaamattomasti raapii nenäänsä.

Nettideittailussa se on hiukan erilaisempaa: siinä voit ylläpitää ensivaikutelmaa yllättävänkin kauan pitkillä sanoilla ja sumealla profiilikuvalla.

Otetaan nyt esimerkkinä vaikkapa…no minä. Ensiviestilläni pystyn luomaan vaikutelman hassusta ja hyvännäköisestä tyypistä.

Mutta viimeistään toisen viestin aikana vastapuoli tajuaa että asia onkin päinvastoin: olen hyvä, mutta hassunnäköinen.

En sinänsä valita: samoilla säännöillä itsekin pelaan. Olisi vaan kiva päästä joskus syömään ulos jonkun kanssa.

#JoskusRumaAnkanpoikanenOnVainRumaAnkanpoikanen

Ruoka

Josta pääsemmekin lempiaiheeseeni. Leivoin tällä viikolla sitruuna-mansikka-kakun (valitan, ei kuvia. Kuvitelkaa ihan mikä tahansa koskaan kahvipöydässä näkemänne puolikuiva käntty). Se tuntui kaipaavan jotain pistävämpää, ehkä limeä ensi kerralla…

Tärkeämpi löyty ruokaympyrääni oli kuitenkin tofu. Missä ihmeessä sinä olet ollut koko elämäni? Annat sen muhia marinadissa ja sitten käräytät sen pannulla + samoin käräytät kasvissekoitusta…

Olen edelleen omnivori eli lihakin menee alas, mutta niin kuin olen monesti todennut: liha on niin maistettu. Kaipaan uusi makuja, ja niitä tarjoaa tofu.

#VoikoSeOikeastiMaistuaHyvältäJosSilläEiOllutSilmiä

Raha

Olen innostunut kirjanpidosta. En oikeasta kirjanpidosta; ”pilipalinomi”-kohta tutkintonimikkeessäni voisi viitata siihen että osaan sitä, mutta uskokaa pois että yksikään itseään kunnioittava mafia ei minua palkkaisi.

Tykkään kuitenkin siitä että merkitse taulukoihin mihin rahat hupenevat ja paljonko on jäljellä. Aiemmin vielä naureskelin sille kun näin miten vanhempani merkitsivät perhettä perustaessaan kaikki menot ja tulot vihkoon (siellä oli menopuolella mm. ”koskenkorva-pullo”. Tirsk.).

Onko tämä siis lopullinen merkki vanhenemisesta, järkevöitymisestä ja viimeinkin vastuunkantamisesta vai onko taustalla jotain synkempää, jotain…tietoteknisempää?

#KunOletJoLäpikäynytKaikenMuunNettiSeksinATMstaOraaliinExcelPorno

Mainokset

8 Responses to Twitterinomainen päivitysrumba 000403

  1. Tiina sanoo:

    Missä sä olit vanhempiesi perheenperustamisvaiheessa, että pääsit naureskelemaan niiden kirjanpidolle? Vai ootko ollut tosi konkreettisena pilkkeenä isäsi silmäkulmassa, että oot sieltä pystynyt katselemaan tilannetta?

    #olenhauska #yhtäänensaivartele

  2. waldorfssalad sanoo:

    Kuivakakku. Miksi syödä Saharaa, kun voi tehdä jotain hyvää? Keskity limeen: http://www.olivialehti.fi/jenseninkiusaus/2010/08/perjantairesepti-48-key-lime-pie/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: