The game has changed 000403

Ruokaa

DSC_0094 DSC_0095Kuvissa näette tämän viikon leipomukseni joka on toscapiirakka. Ei mitään vaikuttavaa, mutta nyt rehellisesti: milloin olette viimeksi syöneet toscapiirakkaa? Klassikot rulettavat.

Myös tein mansikka-hunaja-kuivakakun jäätelön kanssa tarjoiltavaksi, mutta kuten totesin aiemmin: olet nähnyt yhden kuivakakun, olet nähnyt ne kaikki eli siitä ei ole kuvia.

Eipä näissäkään paljoa näkemistä ole, mutta en ymmärrä nykyään vellovaa ”kuppikakku”-filosofiaa.

Ensinnäkin hämmentää tuo ”kuppikakku”. Eivätkö nämä olekaan muffinsseja? Vai onko kyseessä – älkää vaan nyt häiritkö kun olen tekemässä henkilökohtaista ajatusmaailma-läpimurtoa – pelkkä sokerialusta todella näyttävälle kuorrutukselle joka menee alas yhdellä nuolaisulla ja/tai riippuen syömäotteestasi puoliksi sieraimeesi?

Vau. Seuraavaksi varmaan joku tekee tv-ohj—ai mitä? Ai ketkä?

Roskaaminen

Kommentti-osiossa tästä jo puhuttiin, mutta välillä tekisi mieli tehdä kartoitus energiajuomista, joiden jälkeen et jaksa edes viedä roskia pois. Tai kuten totesin toisaalla: kun sä olet nostanut 200 kiloa suorille käsille, sun ei voida olettaa jaksavan kantaa 2 gr pahvipurkkia lähimpään roskikseen.

Toivoisin jonkin sortin valtakunnallista ”luontoäiti ei siivoa täällä”-kampanjaa, mutta en pidättele hengitystä tuollaisen kampanjan suhteen tai että se muuttaisi ihmisten asenteita.

Polkupyöräily

Sain pyöräni lopulta yli viikon jälkeen takaisin (voitte aloittaa aallon sieltä päästä, osallistun siihen sitten kun se ehtii tänne).

Takakumi vaihdettiin kokonaan ja huoltomies sanoi että seuraavaksi kannattaisi harkita napa-huoltoa. Vaihteisto voi prakata jos sitä ei tehdä (huomattu on). Vaikka hän neuvoikin varamaan ajan etukäteen koska heillä on kiirettä, voip olla että vien toiseen liikkeeseen. Tai ainakin kysyn kilpailevan tarjouksen.

Jos jotain negatiivista haluaa tilanteesta löytää, niin pyörän poissaollessa löysin taas lenkkeilyn riemut.

Nyt kun sitten pyöräilenkin matkani enkä hölkkää niitä, tulee vähän sellainen olo kuin pettäisin lenkkeilyä pyöräni kanssa. Tietenkin voisin kokeilla Ménage à trois-ratkaisua (se on ranskaa ja tarkoittaa ”pyöräillen lenkkipolulle”).

Mutta minusta se jotenkin monimutkaista muuten niin simppeliä urheilun aktia, kun pitäisi muistaa ottaa molemmat tasapuolisesti huomioon.

Deittailu

Olen tullut siihen lopputulokseen että maailman paras inspiraation lähde on tuska.

Ei kauneus, nälkä, kieli tai joku muu liian epämääräinen asia joka joko liittyy, hoituu tai menee voileivän päälle.

Sen sijaan tuska saa ihmiset hyvin luovalle päälle. Pöytälaatikkoon kirjoittajat olisivat parempia jos he iskisivät pöytälaatikon kiinni silloin kun sormet ovat välissä. Tuska saa minutkin kertomaan vaikkapa tarinan tytöstä ja pojasta.

Tyttö kirjoittaa pojalle deittipalstalla, poika vastaa, tytön mielestä poika on oikeastaan aika hauska, poika innostuu ja vastaa uudestaan ja huomaa että tytön profiili on joko piilotettu tai poistettu ja MITÄ AIKUISTEN HEMMETTIÄ SINÄ HALUAT MINULTA UNIVERSUMI?!

Taidan mennä itkemään tuonne. Tai oikeastaan se on vain luovuutta joka haluaa ulos.

Mainokset

6 Responses to The game has changed 000403

 1. Tiina sanoo:

  Kyllä, ne on muffffinssseja riittävän monella äffällä ja ässällä.
  Ja siitä on tosi kauan, kun oon viimeksi syönyt toscapiirakkaa. Taas mä rupesin kuolaamaan.

  Ehkä itkun kanssa on vähän sama kuin naurunkin, että se täytyy päästää joskus purskahtamaan ulos tai se kertyy lanteille.

  Aalto lähti Tampereelta tulemaan!

  • Kannattaa alkaa kasvissyöjäksi. Tai ainakin suosia kasvissosekeittoa lounasruokana + kreikkalainen jogurtti-mysli-ananas-sekoitusta iltaruokana.
   Voin vakuuttaa että keho vain naureskelee pullalle tuon jälkeen. Viime lauantaina en muuta tehnytkään kuin söin pannaria ja kakkua. Seuraavana aamuna olin puolitoista kiloa keskivertoa normaalipainoani laihempi.

   \o/ ja tuosta jatkuu.

 2. Polga sanoo:

  Aivan, muffinssejahan ne…..
  Muistuta jossain vaiheessa, että postaan eräänkin poika-tapaa-tytön -tarinan. 🙂

 3. pikkulaku sanoo:

  Itse asiassa… *krhm* Kuppikakut ja muffinit poikkeavat toisistaan hyvin oleellisella tavalla. Ne tehdään erilaisista taikinoista. Kuppikakut tehdään kakkutaikinasta, eli vaahdottamalla yhteen sokeri ja kananmunat, ja lisäämällä siihen jauhot yms. tykötarpeet. Muffinit taas valmistetaan vaahdottamalla rasva ja sokeri tai munat ja rasva yhteen ennen muiden ainesosien lisäämistä.

  Ja miksi muffini eikä muffinsi? Kas, kun muffinsi on tullut suomen kieleen sanasta muffins, eli sanan muffin monikosta. Muffini on siis oikea yksikkömuoto. Toisaalta, muffinsi on sen verran vakiintunut arkikieleen, että en alkaisi taistelemaan sen käyttöä vastaan.

  • Jos olisin aivan uskomattoman pikkunokkela, ja luottaisin siihen että vitsieni kohdeyleisön huvittaminen:maaliin osuminen-suhdeluku olisi vähemmän kuin 1: 1000 (vitsi:sanamäärä), saattaisin kommentoida että ”no comments.”

   Koska oikeaoppinen termi olisi ”no comment”, ilman monikko s:ää, mutta joku ulkoministeri ei osannut englanninkielen idiomeja, joten tässä ollaan.
   Mutta sarjakuvapiireissäkin vielä väännetään kättä siitä ovatko ne siniset pikku-ukot (ei viagra-vitsejä kiitos) strumffeja vai smurffeja.

   Kiitos muuten selvennyksestä kuppikakkujen ja muffinien välillä 🙂 (jotenkin muffinssi kuulostaa syötävämmällä. Muffini on minusta jotain turkismaista mihin fiinit ylhäisö-rouvat talvipakkasella työntävät kämmenensä).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: