Tietenkään minun ei pitäisi kesken tarinan, mutta…00401

Työ

Tämä viikko tunnetaan meilläpäin ns. marttyyri-viikkona. Niin monta ihmistä on lomalla yhtäaikaa, että kaikkien on pukeuduttava säkkiin ja ripoteltava tuhkaa päällensä jopa normaalia enemmän että kaikki pelittäisi.

Siksi olen ollut normaalia useammin tällä viikolla iltavuorossa, ja en ole ehtinyt kirjoittaa. Tarina siis jatkuu, mutta ajattelin tarjota tähän väliin päivityksen kaikesta.

Onhan minulla hyviäkin uutisia töistä. Muistatteko sen ihan-tavattoman-uskomattoman-kauhean-päivitys-hässäkän, jonka laajuutta en täällä uskaltanut paljastaa, koska en usko ihmisten turhaan itkettämiseen?

Nyt kun se suunnilleen on ohi (jälkikaikuja kuuluu vielä kauan), asiakaskin tajusi että millainen Augeiaan tallit potenssiin 12 koko scheissenssi oli. Saimme (kirjallisena että varmasti uskoisimme) kiitokset hyvästä työstä (leukani on yhä kantokassissa rinnallani) ja Stockmannin herkkukorit.

Which is nice.

Deittailu

Vaikka kyseessä onkin potentiaalinen kilpailijani, niin ”hyvä pojat!”-yläfemma sille tyypille joka huusi megafoniin perjantaina ”BBC parantaa päivän”. Ei, hän ei tarkoittanut Ison-Britannian Yleisradiota. Oikean vastauksen saamiseksi tehkää Googlen kuvahaku ilman K18-rajoituksia.

Mitäkö omalle kohdalleni kuuluu? Sovitaan että palataan asiaan myöhemmin…

Pyöräily

Pyörästä puhkesi takakumi. Vaihtoehdot:

A) Etsit vuotopaikan ja paikkaat sen vartissa tai vaihdat pyöränkumin vartissa.

B) Viet sen pyörähuoltoon, jossa sanotaan että voi kuulkaa ei ole vapaita huoltoaikoja tänään, mutta jätä pyörä tänne niin soitetaan kun se on valmis.

Nyt täytyy ottaa huomioon että suomalainen yhteiskunta on lamassa. Yksi monista tavoista saada se takaisin nelinkontin asennosta ainakin polvilleen on yksityishenkilöiden kulutus. Siis käyttämällä palveluita, joista maksetaan veroja, kasvatat yhteista pottiamme, josta maksetaan mm. pyöräteiden ylläpito.

Tiedättekö missä ei uskottu tähän? Neuvostoliitossa. Ja miten heille kävikään? USA! USA! USA!

Lisäksi minulla ei ole minkään sortin tietotaitoa polkupyörän huollosta tai edes työkaluja. Joten olen nyt neljättä päivää ilman polkupyörää, mutta mitä on yhden ihmisen pyöräilyharrastuksen kohtalo kommunismin hävitessä kapitalismin edessä?

Lenkkeily

Koska ei ole pyörää, kävely on taas IN. Samalla olen innostunut lenkkeilystä.

Lenkkeilen aina kesäisin, mutta tänä vuonna olen jotenkin tavallistakin innostuneempi siitä. Käyn melkein joka päivä saman kierroksen.

En usko teknologiseen varusteluun, joten ainoa lisävarusteeni on juomapullo. Minua kiehtoo enemmänkin omien fyysisten rajojen ylittäminen: joka kerta jaksan pidempään ilman taukoja sekä nielen pikkaisen enemmän ötököitä jotka lentävät suuhuni.

Millaista mahtaisi olla lenkkeillä talvella?

Ruoka
DSC_0089En ole viime aikoina lisännyt tänne kuvia kakuistani, koska ne ovat olleet mielikuvituksettomia kuivakakkuja.

Kuivakakut ovat ulkomuodoltaan yleensä sellaisia, että käytännöllisesti katsoen kun olet nähnyt yhden kuivakakun, olet nähnyt ne kaikki. Erilaisilla muoteilla lähinnä vain kasvatetaan kakunleikkauksen haaste-kerrointa.

Toki kuivakakut maistuvat erilaisilta, mutta nuolemalla tietokoneen näyttöä ei kuitenkaan saa täyttä kuvaa kaikista kakun aromeista.

Mutta jos käännätte katseenne ylös ja alas, näette pikkaisen enemmän yritystä: hyydytetty suklaakakku mansikkakääretorttupohjalla.

DSC_0090Myönnetään, eihän tuo ole yhtä kliinisen kaunis kuin ”oikeassa” leipomossa sellaisen henkilön tekemänä joka ei ota laillani ”alaston kokki”-ajatusta sananmukaisesti.

Lisäksi ostin pari päivää sitten säädeltävän uunipellin l. vuoan jonka pituutta voi muuttaa vetämällä peltiä esiin.

Uunin mukana tulleissa pelleissä on se ongelma, että ne ovat todella isoja, ja resepteissä käsketään käyttää puolta pienempiä alustoja. Lopputuloksena tulee postikortin paksuinen pohja.

Vaan nyt tämäkin ongelma ratkesi. Mokkapaloja! Toscapiirakkaa! Focaccia! Kääntäkää kananmunakellot alkuun! Tämä on vuosi nolla! Uusi aika alkaa!

Mainokset

10 Responses to Tietenkään minun ei pitäisi kesken tarinan, mutta…00401

 1. Tiina sanoo:

  Sä olet kyllä melkoinen tiiseri noiden kakkujes kanssa. Sylkirauhaseni ovat yliaktiivisessa tilassa. Rupean kohta… jotain.

 2. Zepa sanoo:

  Tiikerikakut out, tiiserikakut in!

 3. pikkulaku sanoo:

  Antaapa ihan uuden kuvakulman heittoon: ”Long time no see, long time no BBC.”

  • Kyllä se minuakin ensimmäisellä kerralla hämmensi kun törmäsin tuohon.

   Ja ennaltaehkäisevästi tulevia kommentteja varten: ”Voi hyvänen aika, kasvakaa aikuisiksi. Se oli tekstiviite jonka luin. Enkä kerro mikä enkä missä.”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: