Tärkeitä asioita tällä hetkellä 000399

Zeniläinen nihilismi

Tämä koostuu Taivaan tao:sta ja Ihmisen tao:sta.

Ihmisen tao on näyttää posket.

Taivaan Tao on näyttää persposket.

Tajusin tämän nähdessäni deittisivuston etusivulla jonkun (miehen) kuvan paljaasta takapuolesta.

Koin sillä hetkellä eräänlaisen valaistumisen.

Niin kauan kuin annan deittailulle enemmän arvoa kuin se ansaitsee, en koskaan tule pääsemään yksillekään deiteille.

Mutta tämä mies; hän oli ymmärtänyt totuuden.

Jos et löydä ketään olemalla itsesi, et koskaan löydä itseäsi. Ja jos et löydä itseäsi, kuinka voit löytää toisen?

Tai ehkä hän vain oli tavattoman huono tähtäämään kasvoihin.

Polkupyöräily

Tämän viikon ”hetket jotka osoittavat että banaanipuusta laskeutuminen oli vielä ok, mutta pyörille nousemisen salliminen oli moka Luontoäidiltä”:

1. joku ajaa kyljessäni  niin että en voi näyttää kääntymismerkkiä. Hän kuitenkin kääntyy minne minäkin ajattelin mennä, mutta ei näytä merkkiä. Ajan melkein risteyksestä ohi koska en halua pyörästä kylkeeni/narttuläpsäistä kanssapyöräilijää.

2. Maailman  kireimpiin polkupyöräshortseihin pukeutunut tyyppi menee kahden normaalivauhtia menevän polkupyöräilijän keskeltä risteytyvässä mutkassa niin läheltä molempia, että uskon nyt että asumme Matrixissa.

3. Ihmiset jotka taluttavat polkupyöriään pyörätiellä ja parhaimmissa tapauksissa vierekkäin.Näissä tilanteissa narttuläpsimättömyys-päätökseni on kovilla. Mutta jos ihminen ei tajua mitä eroa on polkupyörällä ajamisella ja polkupyörän taluttamisella, pelkään että mikään läpsymäärä tässä maailmassa ei riitä asian perilleajamiseen.

Ruoka

Tällä viikolla olen lähinnä syönyt porkkana-kaali-lanttu-purjo-sipuli-muussia ja kreikkalaista jogurttia ananasmurskan sekä myslin kanssa. Olen ajatellut rekisteröidä sen viralliseksi painonpudotustavaksi. Nyt tarvittaisiin vain joku vetävä nimi. Miten olisi ”punanaama pytyllä” tai ”oli kivaa niin kauan kuin se oli vielä vatsassa” tai ”kamikaze-varpusparvi”?

Kaveri

Huomenna hän saapuu. Tarkoituksena on ottaa uusi kuvia deitti-profiiliini (aiempi on otettu huonommasta sivustani. Symmetria ei ole ihan minun juttuni), tutustuttaa hänet periturkulaisiin asioihin kuten ranskalaiseen ruokatoriin, italialaiseen jäätelöbaariin ja brittiläiseen kauppaan sekä käydä jossain syömässä.

En ole kehdannut käydä yksin ravintolassa, koska minusta yksin käyminen on hiukan noloa ja ravintolakriitikon esittäminen on nuoremman miehen hommaa.

Mainokset

14 Responses to Tärkeitä asioita tällä hetkellä 000399

 1. Polga sanoo:

  Essunkas sää tosissas ol? Et kaveril tommossi näyttämä? Eiks tori ny riittäs kummiski? Ja Vanha Föri? Turu Linna? Halli? Doh? 😮

  • Tori tuli esiteltyä, mutta muutoin aikataulut painoivat niin päälle että ei ehditty muualle.
   Ja taivaalta satoi jotain…no kraanaveden tapaista höttöä, en ole aiemmin sellaista kohdannut Turussa ollessani, joten ei oikein ulkoilukaan kiehtonut.
   Föri on muuten sikäli huonossa paikassa, että se aikasta kaukana kaikesta kivasta. Eli viimeksikin sitä varten piti erikseen mennä puoli kaupunkia.

 2. Tiina sanoo:

  Mä olen ehkä syksyllä tulossa käymään Turussa. Ehkä. HUH.

 3. waldorfssalad sanoo:

  Eikös se turkulainen ratkaisutapa kaikkiin pyöräilypohjaisiin ongelmiin ole kellon soittaminen niin perkuleesti? Ja kuta nopeimmin (=kiukkuiselta kuullostavin) peukalonvedoin, sen parempi.

  • Yllättävän vähän olen tuohon törmännyt.
   Itsekin käytän sitä todella harvoin, koska yleensä piristelyn kohde joko A) ei tajua että juuri hänelle rinkutellaan, B) jähmettyy paikoilleen eli juurikin tielle, C) suuttuu ja alkaa huudella perään tai D) kääntyy juuri pyörän tielle.
   Viimeksi käytin kelloa useampi viikko sitten kun olin väsynyt, ja joku keski-ikäisporukka oli kokoontunut keskustelemaan keskelle pyörätietä eli blokkasivat sen kokonaan. He ymmärsivät siirtyä ja yritin hymyillä kiitokseksi.

   Yleisin tapa täällä tuntuu olevan se salamavauhtia ohi, lähes hipaisten sitä idioottia joka ei tajunnut miksi kukaan muu ei kävele sileällä tiellä tai on muuten vaan tientukkona.

 4. Zepa sanoo:

  En tajuu ettei jotkut voi mennä yksin mestoihin.

 5. waldorfssalad sanoo:

  Äläs mene asioiden edelle, pysytääs Turun sinkkuravintolaskenessä. Siis ihan täydellinen harjoittelupaikka löytyy Aurakadulta, aito meksikolainen Taco Nito https://www.facebook.com/Tac0Nit0 Ikkunalla on rivistö jakkaroita, joilla istuessa on selin koko muuhun saliin, mutta ruokaviihteenä voi seurata kadullakulkijoita. Löytyy myös pari neljän hengen pöytää sekä terassipaikkoja, jos sattuu sarjakuvakaupan jengillä menemään paikalle. Tuoretta Ruokaa, ei mitään amarillokakkaa. Tue pientä paikallista, älä kökköä ketjua. Tai mitä mä yrittäjälle tällaista menen sanomaan…

  • Olen kyllä vakavissani ajatellut tarkistaa paikan, mutta jonkun kanssa.
   Minulle syöminen on joko energian hankintaa tai sosiaalinen tapahtuma.

   En näe pointtia mennä ravintolaan yksin, koska jos haluan vain tyydyttää nälkäni, se tapahtuu nopeammin ja halvemmin kotona.
   Koen siis yksinäiset ravintolakäynnit hiukan noloina energian ja käyttövarojen tuhlauksena, koska en hyödy siitä mitenkään sosiaalisesti.

   Siksi kaipailen aina jotakuta jonka kanssa käydä ulkona syömässä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: