Too hot to be cool eli vanhoja vitsejä uusilla sanoilla 000398

Hiljaisuuteni on johtunut tällä viikolla siitä, että töistä päästyäni olen mennyt makaamaan kylpyhuoneen lattialle.

Ei, se ei johdu siitä että en ole mukana – taaskaan – kilpailemassa Suomen parhaan blogin palkinnosta.

Lisäksi tahdon huomauttaa että silmistäni valuva neste ei ole kyyneleitä johtuen siitä, että ole mukana – vieläkään – kilpailemassa Suomen parhaan blogin palkinnosta. Minä vain joudun kosteuttamaan silmiäni käsisuihkulla koska en voi räpsyttää silmiäni.

Eikä se edes johdu jokavuotisesta summeri-survivalismista, jona aikana yritän olla kuolematta kuumuuteen.

Tai no tavallaan johtuu.

Auringonpaisteen lisääntymisen myötä osa kansakunnasta on päättänyt että loput kansakunnasta varmasti haluaa nähdä heidät puolialastomana. Hyvänä esimerkkinä tästä kaksi yläosatonta bodaria jotka lenkkeilivät pyöräkaistalla minua vastaan.

Koska tiedän että steroidien käyttö pienentää elimiä, kuten aivoja, väistin jalankulkijoiden puolelle. Tai saattoi se olla vaistomainen reaktio siihen kun yhteensä 2 metriä * 1,6 metriä hiestä märkää ihoa syöksyy vasten. Olen hassu sillä tavalla.

Ja minä uskoin että pahinta mitä voin nähdä tuon lisäksi on keski-ikäinen mies, jolla karvoituksen ja ylipainon herkkä tasapaino on horjunut kaksi kiloa sitten (puhun siis karvoista nyt).

Voi ei. Voi ei ei ei. Miten viaton kerran olinkaan.

Pahinta mitä voit nähdä on keski-ikäinen mies, jolla karvoituksen ja ylipainon herkkä tasapaino on horjunut kaksi kiloa sitten (edelleen karvoituksesta puhe) JA joka pukeutuu mustaan verkkopaitaan.

Vähän niin kuin Dafydd Pikku-Britannia-sarjasta, mutta huomattavasti vähemmän hauska ja huomattavasti humalammassa.

Tämä on näitä loputtomia riidanaiheita, kuten onko koirankakka nurmikon myyntiarvon laskija vai biodynaaminen lannoite ja ovatko kaikki kauniita vaikka mitä sanottaisiin vs. laita nyt hyvä mies/nainen housut takaisin jalkaan.

Mutta aina kun suljin silmäni, näin miten vaalea liha ja tumma karvoitus kävivät taistoon jokaisesta verkkopaidan aukosta, kumpikin yrittäen tunkea toista pois tieltään, tavoitellen epätoivoisesti auringonvaloa…kuin ihastelisit tunnelissa vastaantulevan junan valon polttimen tehoa.

Nukkuminen on ollut aika mielenkiintoinen kokemus tällä viikolla, mutta tarpeeksi humalassa en onneksi näe unia.

Mainokset

6 Responses to Too hot to be cool eli vanhoja vitsejä uusilla sanoilla 000398

 1. Tiina sanoo:

  Johnny Depp. Ei kun siis…

  Mä jäin miettimään (en niitä tursuavia karvoja, tosin NYT mä mietin niitä), että oliko ne kaapit siis 2 metriä pitkiä ja 1,6 metriä leveitä, vai 1,6 metriä pitkiä ja 2 metriä leveitä? Tää on aika olennainen tieto mielikuvittelun kannalta. Että kuvittelenko pitkiä lihaksikkaita hunkseja vai jotain tosi leveitä kääpiöitä.

  • Tarkkoja mittoja on vaikea antaa, koska aurinko paistoi niin ikävästi karvattomien rintojen aurinkovoide/hiki-yhdistelmästä silmiin.
   Puhuin kuitenkin yhteenlasketusta koosta eli minusta ne olivat enemmänkin tosi leveitä kääpiöitä matkalla Tuhkimon luokse.

 2. Zepa sanoo:

  Jos ihmisillä olisi realistinen käsitys siitä, miltä he näyttää ilman paitaa/vaatteita, sanosin että joo hunksit voi olla julkisella paikallakin ilman paitaa. MUTTA kun jokaisen ukon käsitys itsestään on ”olen hunksi”, niin täten pitäydyn vanhassa komennuksessani että ne paidat (ja muut vaatteet) pidetään päällä julkisella paikalla. Ettei muita ala oksettaa. Niin. Kiitos.

  • Käveli minua tuossa yhtenä päivänä vastaan mies+nainen-yhdistelmä, jossa miehellä ei ollut paitaa ja naisellakin vain bikinit (shortsit siis olivat molemmilla).
   Seuraava voi kuulostaa (tai siis kuulostaisi jos näkisitte internet-historiani) omituiselta, mutta huolimatta kunnosta ja/tai sukupuolesta: pidetään ne vaatteet päällä.
   Vai onko tässä jokin alitajunnainen sauna-geeni eli heti kun on lämmintä, suomalaisen tulee riisuutua mahdollisimman alasti huolimatta siitä missä ollaan?

 3. waldorfssalad sanoo:

  Ruokakaupassa tulee hyvin äkkiä tarve päästä kotiin pesemään silmiä, kun vastaan kävelee taikinaa valkoisempi mieshenkilö entisessä valkoisessa verkkopaidassa ja siihen yhdistetyssä suunnilleenvalkoisessa farkkushortsiasussa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: