Tällä viikolla vahvassa nousussa TOP 4 000397

1. P.E.R.S.U.T

Porno-Elokuvan Reaalimaailman Sulautumis-Unifikaation Transfiguraatio (lyhyesti P.E.R.S.U.T) on mielenhäiriön tila jossa kohdeyksilö kuvittelee että todellinen maailmankaikkeus toimii samoilla säännöillä kuin kuvitteellisissa eroottisissa elokuvissa.

Yleensä tätä potevat miehet, ja jotkut heistä koko elämänsä. Useimmat heistä elävät normaalin eliniän, mutta pahimmat tapaukset kuolevat nuorina koska kuvittelivat että leijonat ovat oikeasti kiimaisia antropomorfisia henkilöitä.

Tästä tilasta ei kuitenkaan välttämättä tarvitse kärsiä, vaan sen voi kääntää hyödykseen.

Esim. ”siis mulle sanottiin että huomenna tulee porukka tarkistamaan mun parvekkeen. No kyllähän sen tietää että sieltä tulee kaksi blondia joilla on tukkaa persauksiin asti ja suuremmat kukkulat kuin Maamme-laulussa ja ne haluaa ”testata” kestääkö parveke kolme ihmistä samassa kasassa. Joten mä olen valveilla jo heti aamusta ja ykköset päällä…ja eikö perhana sieltä tulee kaks karvaista jätkää joilla on rantapallot omasta takaa. Mutta mä kuitenkin ehdin töihin kerranki ajoissa ja vieläpä puku päällä”.

2. Ui-jui-jui sekä Ai-Jai-Jai

Nyt muutaman viikon taas kesäliikenteessä polkupyörällä ja kävelleen olleena yksi pyyntö kaikille: yritetään ottaa muut huomioon.

Liikennesäännöt ovat hyvä asia, mutta koska niitäkään ei voi olla siteeraamassa koko aikaa, helpointa olisi jos homma toimisi yhteistyöllä.

Tahdon erityisesti kiinnittää kahden ihmisryhmän huomion tähän.

Ui-jui-jui-tyypit eli ne jotka ilmeisesti poistivat apupyöränsä eilen. Ajavat keskellä tietä ja yleensä ylihiljaa koska ”ui-jui-jui pelottaa! Ui-jui-jui puunlehti! Ui-jui-jui ihminen 20 metrin päässä! Ui-jui-jui auringonvalo!” Näin ollen nopeammat ja ne jotka eivät pelkää että ruusunmarjapuska päättää hypätä pyörän eteen, eivät pääse ohittamaan ja lopulta koko letka etenee kävelyvauhtia ja vastaantulijat katsovat vihaisesti.

Ai-jai-jai-tyypit eli ne jotka eivät huomioi ympäristöään. Nämä kävelevät keskellä katua koska ”ai-jai-jai kyllä se vaan kesä on ihmisen parasta aikaa! Ai-jai-jai kun on kiva olla näin vapaalla ja ei tarvitse huolehtia mistään! Ai-jai-jai kun sitä suorastaan tuntee uudenlaisen tilan ympärillään!”

Hei, kaksisuuntainen kevyen liikenteen väylä, älypää l. sinä tukit kokonaan minun kaistani, joudun väistämään vastaantulevien puolelle, he joutuvat väistämään myös ja kohta jotakuta sattuu.

Joten…huomioidaan muutkin, okei?

3. Rimmaavat nimet

Anu Saukko? Per Saukko? Niin viime vuosisataa lasten nimeämisessä. Ainakin meidän asiakkaiden perusteella viimeisten vuosikymmenten trendi-tietoiset vanhemmat ovat antaneet rimmaavan nimen.

Nyt jo on soitellut useampi Lauri Leka, Kari Kola ja Karita Kirves.

Erityinen ”noin hipit vanhemmat on varmaan tosi mukavat”-palkinto heille, jotka antoivat tytölleen nimeksi Pilvi.

Sukunimi? Kivinen.

4. Autot

Tämän viikon surullisin näky: aito Ferrari aamuliikenteessä.

Yleensä arvostan enemmän ihmisvoimia kuin hevosvoimia (paitsi jos puhutaan unelmieni tehosekoittimesta), mutta kun kuulin kuinka sen moottori ärjyi joka kerta kun se liikkui aamuruhkassa seuraavat 10 senttiä eteenpäin…kurkussa tuntui pala.

Auto joka kiihtyy nollasta sataan nopeammin kuin minulta kestää kirjoittaa tämä lause ajamassa korkeintaan 50 km/h (toistelkaa tuota hiljaa mielessänne kunnes tajuatte ironian).

Onko joku ilmoittanut jo Amnestylle ja Petalle tästä rikoksesta ihmisyyttä kohtaan?

Jos ei parempaan elimenpidennykseen pysty näillä lakeuksilla useammalla sadalla tonnilla, niin mielikuvitus on se lihas jota joidenkin kannattaisi harjoittaa enemmän.

Mainokset

6 Responses to Tällä viikolla vahvassa nousussa TOP 4 000397

 1. waldorfssalad sanoo:

  Tästä pyöräilijäjoukosta unohtui nyt esitellä ainakin se autoilijan näkökulmasta vittumaisin ryhmä: Teräsmies-pyöräilijät. Suhaa autokaistojen vasemmassa reunassa suoraan eteenpäin välittämättä siitä onko kaista vasemmalle kääntyvä vaiko eikö. Ei käsimerkkejä, ei jarruja, ei itsesuojeluvaistoa. Pyörästä ja reisistä otetaan irti kaikki mahdollinen ja jokaisesta autosta pyritään pääsemään ohi, vaikka sitten Nykin pyörälähettimäisesti mutkitellen. Valojen värilläkään ei aina ole niin väliä, joten myöskään autoilijoiden syke ei pääse laskemaan äkkijarrutusten välillä. Jos päähän pätkähtääkin ykskaks muutta jalankulkijaksi, niin autojen edestä vedetään tiukasti oikealle välittämättä taaskaan kääntyvien valoista tai kävelijöiden hengestä. Jos jenkeillä on kattotelineillä sarvipäitä metsästyssaaliina, niin minä sidon kohta sivuoviin trofeiksi pari pottapäistä idioottia.

  • Teräsmies-pyöräilijöihin olen itsekin (onneksi en sananmukaisesti) törmännyt.
   En ole heistä pahemmin marmattanut, koska pimeinä hetkinäni löydän itsestäni sellaisen. Mutta toisinaan vaan en kestä näitä ai-jai-jai- sekä ui-jui-jui-tyyppejä ja silloin pitää päästellä julmasti.
   On tosin pari-kolme kertaa tänä vuonna tullut vastaan sellaisia tapauksia, että ilmeisesti havainnointikyky/empatia ei ulotu omien maitohappojen ulkopuolelle; on tehty sellaisia ohituksia että melkein on pitänyt itse ojaan mennä.

   Autojen sekaan en itse uskaltaudu, koska liikennesäännöt ovat itselläni vähän auki + miten tiellä nyt aikuisten oikeasti tulisi ryhmittäytyä. Yleensä jätän pyörän jonnekin ja kävelen.
   Mutta edelleen, on noitakin pyöräsankareita koettu jalankulkijana -.-

 2. Pilvi sanoo:

  ”Noin hipit vanhemmat on varmaan tosi mukavat”. Ei ole, mutta kaikkeen tottuu. Viime viikolla esimieheni kehaisi, että näytän ihan Pilvi-nimiseltä. Se on kyllä mielestäni kohteliaisuudeksi verhottu loukkaus. Verinen loukkaus. Terv. Pilvi

  • Näissä tilanteissa otan aina esille elokuva-ohjaaja Robert Rodriguezin viisi lasta: pojat Rocket, Racer, Rebel ja Rogue sekä tytär Rhiannon.
   Joko A) Robert laski sen varaan että hän viriilinä miehenä tekee tarpeeksi pentuja että ne voivat muodostaa jengin kiusaajiaan vastaan tai B) hän riskeerasi sen että jonain päivänä ainoaksi lapseksi jäänyt ”Raketti” rullaa hänet rupisimpaan vanhainkotiin mitä rahalla saa.

   Näyttelijä Nicolas Cagen poika on muuten Kal-El (Teräsmiehen oikea nimi).
   Koska…no, Nicolas Cage.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: