Jälleen deittailusta, pyöräilystä ja zen sellaisesta 000396

Pyöräily

Edelleen täällä, joten en ole kuollut.

En tietenkään voi sanoa etteikö kaupunkisuunnittelu ole yrittänyt parhaansa.

Ajetaan sääntöjen mukaisilla kulkureiteillä. Okei, kyllä minä siihen pystyn. Mutta mitä kun se kulkureitti on blokattu jonkun työn vuoksi?

Esim. yhdessä kadunvarressa jalankulkijat/pyöräilijät pakotetaan samaan putkeen. Samaan TIIVIISEEN putkeen.

Aiemmin kun elimme mediaköyhempää elämää, koettelemuksestani siinä putkessa olisi tehty 15-värssyinen polkka.

Nyt totean vain että kitka oli viholliseni ja ystäväni kun raavin kyynärvarteeni oikein hienot haavat ottaessani kontaktia seinään vastaantulijoita väistellessä. Onneksi kitka myös poltti haavat umpeen, joten seinään ei jäänyt kovinkaan pahoja veriraanuja.

No jaa, tytöt tykkää arvista, olen kuullut kerrottavan.

Ruoka

Olen saanut teksti-viestin ja kirjeen että ostamassani ”ruokaisat pannukasvikset”-pussissa saattoi hyvinkin olla mm. aistiharhoja aiheuttavaa hulluruohoa. Se siis selittää tämän näkymättömän kasipallon jolta olen saanut hyviä neuvoja. Ihmettelinkin asiaa kun jättiläisjänis ei osannut sanoa aiheesta mitään.

Raha

Koska suunnitelmissa on edelleen kesälomalla ulkomailla käynti, pitää minun uusia henkilökorttini.

Sitä varten piti hankkia passikuva.

En enää KOSKAAN pilkkaa kenenkään julkkiksen rikosrekisterikuvaa.

Vaikka passikuva ei kallis ollutkaan, niin olisin kyllä toivonut että hintaan kuitenkin kuuluisi edes jotenkin ihmismäiseksi saaminen.

Olivathan lähtökohdat heikot, mutta silti…tämän kuvan perusteella avaruuteen näkyy kaksi asiaa maapallollta: mannerten rajat ja poskessani ollut finni.

Deittailu

Valivalivali.

Mutta en ole luovuttanut. Seuraava kuulostaa omituiselta, mutta heti kun näin erään profiiliani katsoneen henkilön kuvaa, minulle tuli mieleen laulu. En tiedä miksi, mutta jotenkin hän muistutti minua: mitä enemmän mietiskelen asioita, sitä vihaisemman näköinen minusta tulee. Vaikka pohtisinkin vaikka miten yksisarviset saavat sateenkaaria aikaiseksi, näyttäisin siltä kuin pohtisin milloin musta aurinko nousee.

Siis tämä kappale:

Ehkäpä kirjoitan hänelle.

Mainokset

10 Responses to Jälleen deittailusta, pyöräilystä ja zen sellaisesta 000396

 1. Zepa sanoo:

  Passikuvista. Olen varmaan jo kertonut tämän tarinan? No kerron sen silti! Minä ja hyvä kaverini pääsimme suunnilleen sattumalta malleiksi passikuvien EI NÄIN -oppaaseen, jota ilmeisesti toimitettiin valokuvaajille muutama vuosi sitten, säännösten uudistuessa.

  Niin että te kaikki muut olette ihan amatöörejä passikuvien huonoudessa! ME ollaan ammattilaisii! ME ollaan tosi huonoja!

  • Jotta voisimme arvostaa tilanteen synkkämielistä absurdiutta, esitän sen japanilaisena haiku-runona:

   ”Kumpi rumempi?

   Perjantai-iltana.

   Internetissä.”

   Mitähän viileät pennut tekevät tällä hetkellä?

   • Zepa sanoo:

    Haiku ei ole vahvoja puoliani, mutta

    ”Viileät pennut

    Instagram

    Mun kossu-Battery jee!”

    Erona se, että meillä rumilla ei oo krabbista huomenna. Sit ollaan viileitä!

    Mee kattoo melkeintissikuva mun blogista. Heti.

   • Jos saan jättää jälkeeni yhden neuvon, niin se on se että Battery-JUOMA yhdistettynä kossuun on ok.
    Battery-PORETABLETTI (vieläkö näitä saa?) yhdistettynä kossuun antaa teille sellainen krapulan, että tuntuu kuin Godzilla rymistelisi aivoissanne.

    Ps. Ajeltu kainalokuoppa? Termostaattori likes.

 2. Polga sanoo:

  Minusta ei MITENKÄÄN voi saada kamalampaa kuvaa kuin nykyisessä passissani on. Ja sillä pitäisi vielä kehdata mennä aika moneen paikkaan kohtapian *häpeää, sika*!!!

  • Onneksi voin yrittää uudestaan viiden vuoden kuluttua kun kortti pitää uusia taas.
   En usko että toinen yritys näin lyhyen ajan sisällä onnistuisi paremmin kuin edellinen.

 3. Tiina sanoo:

  Luojan kiitos SINÄ et ollut se kolmekymppinen nainen, joka Turussa jäi kuorma-auton alle!
  (Kamala tapaus, varmaan tosi asiatonta edes heittää läppää tästä, anteeksi).

 4. kermit sanoo:

  Valivali. Suomessa on kaksi paikkaa, jossa sinkkumiehien pitäisi leijailla onnesta: Helsinki ja Turku, tässä järjestyksessä. Muualla on nimittäin selvä sinkkumiesten enemmistö verrattuna alueen sinkkunaispopulaatioon. ( http://www.hs.fi/sunnuntai/HSn+kartta+osoittaa+Nuorista+sinkkumiehistä+on+ylitarjontaa+lähes+joka+kaupungissa++/a1305680279629)

  Sellainen molemminpuolinen hiljaisuuteen hiipuminen oli deittimarkkinoilla alkuun rasittavaa, mutta muuttui sitten helpotukseksi omalla tavallaan. Tuntui helpolta ja hyvältä, ettei tarvitse yrittää löytää syytä, miksi ei enää halua tavata, kun mitään oikeaa syytä ei välttämättä itsekään tiedosta.

  On ollut kivaa, toinen on kiva, mutta jokin vain puuttuu. Jokin, mille ei ole sanoja. Miten sinä sanot toiselle silloin mikä on se syy, miksi kiitos mutta ei kiitos? Et mitenkään. Päällimmäisenä mieleen tulevia siinä ensimmäisenä sanoo. Asioita kuten olet hieman liian hiljainen, pidät hiukan liian erilaisista asioista, olet liian pitkä, liian kiltti, onpa sinulla kumma nenä. Mikään näistä asioista ei kuitenkaan koskaan ole se oikea, rehellinen syy, miksi jatkoa ei seuraa ja hiljaisuus hiipii suhteenoraan ympärille.

  Toisaalta helpottavaa on myös pystyä sanomaan suoraan silloin, kun oikeasti tietää, ettei tästä nyt mitään tule. Se vaatii aikaa, kokemusta ja harjoittelua. Ja rautaisen itsetunnon. Vastapuolen reaktio voi olla ihan mitä vaan ja mitä tahansa sieltä tuleekaan, kaikki on pystyttävä ottamaan vastaan tyynesti, rauhallisesti, hillitysti. Harva meistä on sellainen viilipytty syntyjään, että hankalassa tilanteessa voi rauhallisuuteensa luottaa.

  Jos deittimaailma tuntuu työläältä, on ihan ok pitää taukoja. Ottaa pois profiili hetkeksi ja käydä vain toisinaan katselemassa, mitä palstalla tapahtuu. Ja on myös ihan ok olla pitämättä palstaa silmällä lainkaan. Tauot tekevät ihmiselle pelkkää hyvää. Nettideittailu on kuitenkin kuluttavaa ja aikaa vievää vaikkei livetapaamisia olisikaan. Jokaiselle kirjoittajalle sitä kuitenkin antaa palasen itseään, aikaansa, energiaansa ja ajatuksiaan. Kyllä sellaisesta voi myös antaa itsensä levätä.

  • Juu, luin itsekin tuosta vastikään (olen hidas tavaamaan).
   Olisi vaan kiva nähdä missä ikäluokissa sinkkuja on eniten; onko tämä taas näitä naiset-elävät-miehiä-vanhemmiksi-tapauksia, joissa puuma-populaatio pikkuhiljaa muuttuu korppikotkiksi (helposti loukkaantuvat katsokaa nyt muualle: ”puumista” tulee ”korppikotkia” kun he eivät enää kykene ”metsästämään omaa saalistaan”.)

   Enkä nyt sano etteikö tämä ole näkynyt siinä määrässä mitä profiiliani on katsottu (tai siis ainakin kaverini mukaan), mutta aika on juurikin ongelma: kunpa minulla olisi energiaa ja aikaa lähestyä jokaista lievästikin kiinnostavaa henkilöä.

   Mutta työ on vienyt viimeisetkin energiat viime aikoina. Nyt kun pahin päivitystaisto on ohi, on aika huolehtia haavoittuneista ja haudata kuolleet.
   Omalla alallani tämä tarkoittaa että saan lähestyä asiakkaita tyyliin ”muistatko sen ongelman joka sinulla oli N viikkoa sitten? Vieläkö sinulla on se?”
   Vähän sama kuin palokunta lähettäisi tekstareita ”moi, sinullahan oli se tulipalo tuossa muutama päivä sitten? Meillä oli silloin kiireitä, mutta nyt olisi aikaa joten vieläkö kotimökki kytee? Saitko itse kaikki orvot ja lesket ulos vai jätitkö meille?”

   Tämä tarkoittaa sitä että seuraan, odotan ja välillä joko otan itse yhteyttä tai joku lähestyy minua.
   Eli vaikka välillä valitankin koko sosiaalisten ulottuvuuksien vaikeudesta, en voi kiistää deittisivuilla hengailun tylsyyden tappamisen taitoa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: