Ja jossain maailman pienin näkymätön viulu soittaa maailman surullisinta itkuvirttä äänettömästi taustalla 000392

Olen kertonut tämän aiemminkin, mutta ystäväni aikoinaan sanoi että olen ainoa hänen tuntemansa henkilö, joka ei päästä sammakoita suustaan. Ei, minä heitän kranaatteja, ja hämmentävintä on että en yritä piiloutua tämän jälkeen, vaan jään pystyyn katsomaan mitä seuraavaksi tapahtuu.

Tämä ei johdu tahallisuudesta, vaan pelkästään siitä että en ymmärrä sosiaalisia tilanteita ja mitä niissä EI saa sanoa.

Pikakelaus tähän päivään.

Suunnitellut deittini viime helatorstaille eivät koskaan toteutuneet. Ei siinä mitään: hänellä on varmasti hyvä syy, ja kuten vanha betoniviidakon sananlasku sanoo nettideiteistä: meressä riittää viiksettömiä kaloja. Onnea hänelle parin etsintään ja jatketaan molemmat etiäpäin.

Sitten minuun otti yhteyttä toinen henkilö. Hän esitti oikeutetun kysymyksen eli kuinka minun kaltainen miehisyyden singulariteetti, suoranainen urostuma, on vielä vapaalla jalalla? (minun sanani, mutta ne eivät poikkea juurikaan alkuperäisestä ideasta)

Onko syynä hiljaisuuteni, haluni välttää riippuvia ihmisiä vai tykkäänkä vain olla yksinäinen susi?

Vastasin jotain ah-niin-todella-nokkelaa siitä, kuinka aiemmin kaikki saatavilla olevat naaraat olivat joko tulleet poikaystävän perässä tai olivat poroja, joten vasta Turussa tajusin tarjonnan.

Tiedän. Ei tarvitse mainita erikseen.

Joku lähestyy minua kuin normaalia ihmistä, ja minä tarjoan hänelle whiskyä, tangoa ja foxtrottia.

Tämä on kuin ikävähköä vakavampi uusinta siitä hetkestä kun kouluaikojeni ihastus tulee kertomaan kuinka tykkäsi piirustuksestani ja minä vastaan jollain angstisella heitolla.

[PUOLI MINUUTTIA PÄÄN HAKKAAMISTA SEINÄÄN SEKÄ ”TYHMÄ! TYHMÄ! TYHMÄ!”-TOISTELUA OFFLINE-TILASSA]

Luulin päässeeni jo tuosta tavasta eroon, mutta ilmeisesti se on vain kehittynyt. En ole edes tajunnut sitä aiemmin, mutta koska näin pari viikkoa sitten kaverini tekemän vastauksen, alitajuntani ilmoitti asiasta nyt.

Olen siirtynyt kranaateista neutronipommeihin. Nyt tuhoan kaiken sanojeni ulkopuolella, joten vastaanottaja jää tarkastelemaan niitä eikä pidä näkemästään.

Moniko lähettämäni yhteydenottoni on tyssännyt siihen, että deitti-ilmoitus vaikutti ihan normaalilta, mutta mies niiden takana ei?

Vaikeaa tämä ihmisiksi kirjoittaminen.

Lähetin uuden viestin ja selitin (mielestäni) suht’ koherentisti ja vähemmillä sanoin saman kuin teillekin ja valitsin annetuista vaihtoehdoista hiljaisuuden; koska aina kun avaan suuni, sieltä tulee tällaista.

En pidättele hengitystä odotellessani vastausta.

Mainokset

10 Responses to Ja jossain maailman pienin näkymätön viulu soittaa maailman surullisinta itkuvirttä äänettömästi taustalla 000392

 1. Polga sanoo:

  Ehh, minusta tuo alkuperäinen oli jo oikein hyvä! Yleensä selittäminen pahentaa asioita – toivottavasti kuitenkaan ei 🙂
  Muistathan pitää meidät ajantasalla…

  Niin, siis minullahan on helppoa: deittipaikka on tiedossa, ainoastaan ajankohta on avoin. Toisaalta, tämä muistuttaa hieman Svejkiä ”…. sodan jälkeen klo 6…” 😉

 2. Tiina sanoo:

  Ei saisi nauraa toisen ahdingolle, mutta ainakin pilasit hyvin alkaneen vitutukseni.

  Jos nainen ei tajua sun huumoriasi, niin olisko se suhdekaan sitten mistään kotoisin? Netissä se ensivaikutelma on kyllä varmasti dramaattisempi kuin livenä.
  Itse asiassa tämä sun blogisi toimisi ehkä parhaana deitti-ilmoituksena. Pitäisiköhän alkaa promota tätä jossain foorumeilla, missä pyörii paljon turkulaisia naisia… Hmm, hahaa!

  • \o/

   Huumorini on vähän niin kuin aiemmin puhuttu negaaminen: toimii paremmin livenä, jolloin mukana ovat kasvonilmeeni, pellenenäni, hassu pukuni sekä muut mukanani kaikkialle viemäni rekvisiitta.
   Näin kirjallisesti se ei välttämättä tule esille niin hyvin kuin luulisi.
   Mutta kun olet oikeassa, olet oikeassa ja sinä olet aina oikeassa. Jos ei huumori natsaa nyt, niin millaista tulevaisuutta meillä oikeastaan olisi luvassa?
   Vähän niin kuin se äsken näkemäni deitti-profiilikuva jossa oli vain nyrkissä oleva (minä niin toivon) kuminen krhmlli.

   Vitsin tietenkin ollessa siinä että jos se mahtui yhteen nyrkkiin, niin naisia ei oikeasti kiinnosta.
   Mutta ymmärtääkö tarpeeksi moni tuollaista Dadaa? Enpä usko.

 3. Zepa sanoo:

  ”Jos nainen ei tajua sun huumoriasi, niin olisko se suhdekaan sitten mistään kotoisin?” Nimenomaan.

  Ja Tiina jatkaa: ”Itse asiassa tämä sun blogisi toimisi ehkä parhaana deitti-ilmoituksena.”

  Hah, ei tarvinnut ite kirjoittaa mitään!

  Tämä blogi on kans mun mielestä just se kohta maailmassa, joihin sun mahd deittien kannattaisi tutustua. Jos ei nämä tekstit kelpaa niin no further actions needed.

  • Tämä blogi on vähän niin kuin Lost.
   Jos tulit mukaan kesken kaiken, et käsitä puoliakaan tapahtumista, ja välillä mietit onko kirjoittajillakaan oikeastaan mitään hajua minne tätä juttua oikein viedään ja minkä takia kaikkialla on viittauksia johonkin hitsiin ”jääkarjuun”?

   Itse asiassa deitti-ilmoituksessani on linkki blogiini, mikä voi selittää edellisen bloggauksen suunnattoman suosion. Se tai sitten syynä oli se että käytetyin hakusana tänne oli ”muutama juttu” (en minäkään käsitä. Kysykää jääkarjulta.)

   • Zepa sanoo:

    Ai viedääks tätä juttuja oikein jonnekin? En oo kytännyt sitä, kunhan vaan pitelen kahvoista kiinni ja huutelen LISÄÄÄÄÄ!

   • Totta kai. Jos olet seurannut ihan alusta lähtien, olet saattanut huomata pieniä vihjeitä siitä missä tässä oikeasti on kyse. Mutta älä spoilaa muille.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: