Ystävää näin pyydän auttamaan, että itseluottamuksein jälleen saan 000389

Tarvitsen apuanne.

Minulla on sääntö jonka mukaan olen yrittänyt elää.

Kohtele sitä kuin peliä. Seuraa sitä, kontrolloi jos voit, mutta älä anna tunteille valtaa.

Toistaiseksi tämä on toiminut oikein hyvin; kännykkävideo jäätelönsyönnistäni on yllättävän iso YouTube-hitti katolilaisissa maissa.

Erityisesti se on toiminut deittailussa. Kun ei ole mitään hävittävää, ei ole mitään hävittävää. Näin ollen olen voinut kokeilla onneani, ja jos ei tärpännyt, niin se ei nyt sitten ollut inshallah, toivottavasti löydät onnesi ja eikun jatketaan eri suuntiin.

Mutta nyt tasapaino on järkkynyt.

Uskotteko himoon ensisilmäyksellä? (ja olettaen että hän lukee tätä blogia, minulla on niin, niin hyvä selitys tuolle vitsille että….onko kukaan sanonut että näytät suuttuneelta kun olet todella kaunis?)

Tässä vaiheessa te astutte peliin. Seuraavat faktat tiedämme hänestä:

– leipoo

– sporttinen

– minua nuorempi

Okei, ei paljoa, mutta se siitä seuraa kun sattuu olemaan yhden maapallon saalistetuimman eläinlajin edustaja jolla on kaksi etua puolellaan: sukupuoli ja se fakta että hän hengittää. Vaikka hänen ilmoituksensa olisi ollut sanskriittiä, hän saa enemmän postia kuin joulupukki todella hyvänä vuotena.

Kyllä, muutoin voisin heittää löysästi määritellyn normaali-käsitteen molemmin puolin liikkuvaa ”läpänderiä”, mutta mielelläni en tässä tapauksessa tahtoisi päätyä esto-listalle ensimmäisen viestin jälkeen.

Joten…apua?

Mainokset

18 Responses to Ystävää näin pyydän auttamaan, että itseluottamuksein jälleen saan 000389

 1. Polga sanoo:

  Sukupuoli & hengittää OK. Jos on vielä 1 tai 2 jalkaa, anna palaa, Frank! 😉

 2. Polga sanoo:

  Aloita tällä: http://www.youtube.com/watch?v=eCss0kZXeyE ja lisää mukaan oma hurmaava (kaikkien IT-ihmisten) perushätkähtämättömyys eli mikään inhimillinen ei ole vierasta *no joo, en nyt jaksa selittää*.

 3. pikkulaku sanoo:

  Naiset, eteenkin nuoret ja edes vähänkään ihmismäisen näköiset, saavat ihan jumalattomasti postia. Sinun onnesi on, että suurin osa niistä on a) joukkoviestejä, joita lähettäjä ei ole edes yrittänyt personoida b) huonolla suomenkielellä kirjoitettuja salaviestejä c) pillunvonkausta d) sellaisilta lähettäjiltä, jotka eivät ollenkaan kohtaa naisen asettamia toivomuksia/kriteereitä elämänkumppanin etsinnässä e) kaikki edellämainittuja yhteensä + kuva lähettäjän sukupuolielimistä.

  Erotut siis eduksesi kun a) tsekkaat, oletko lähellekään sitä, mitä nainen ilmoittaa etsivänsä. Jos mahdut lähtökriteereihisi iän, paikkakunnan ja elämäntilanteen suhteen, olet jo aika hyvin edellä niitä, jotka ovat liian nuoria/vanhoja, asuvat 500 km hakualueen ulkopuolella, ja ovat naimisissa ja aikeissa juuri muuttaa Kanadaan vuodeksi töiden takia.

  Seuraavaksi lue ilmoitus uudelleen. Jos nainen nostaa siinä esille jotain kiinnostuksenkohteita, toiveita kumppaniin tai elämänkatsomustaan, kirjoita niistä tavalla, joka osoittaa että luit naisen viestin. Kerro myös itsestäsi, ja asioista, joista haluaisit kuulla naisesta itsestään, joita et vielä saanut selville hänen ilmoituksestaan.

  Kirjoita selkeästi, oikeakielisesti ja korjaa kaikki kirjoitusvirheet, jotka löydät. Jos nainen on kielioppinatsi, hän arvostaa sitä, ja muutenkin sellainen on kohteliasta, niinkuin deodorantin käyttö joukkoliikenteessä kesähelteellä.

  Kaikesta ei ole pakko olla samaa mieltä, mutta ensimmäisessä viestissä ei ehkä kannata huomautella, että saisit varmaan parempia vastauksia, jos et ilmoituksessasi ilmoittaisi etsiväsi kauris-miestä, kun tuollainen horoskooppi-höpinä antaa susta tyhmän kuvan. Älä – herran – nimeen – harrasta – negausta!

  Älä lähetä kuvia itsestäsi ilman vaatteita, ellei ilmoituksessa moista erikseen pyydetty.

  Ole oma itsesi. Esittämällä jotain muuta, petaat vain pettymystä teille molemmille, kun todellisuus ennemmin tai myöhemmin tulee perintävisiitille.

  • Juurikin alussa mainitsemastasi syystä laitoin viestin menemään jo eilen (ei ollut vielä vastausta viimeksi katsoessani).
   Mukana saattoi olla b)-kohtaa, koska yhdys sanat ovat välillä vaikeita ja d)-kohtaa, koska elämä on, mutta tuollehan ei voi mitään.

   Kuitenkin tarkoitukseni oli ehtiä ennen kuin postiloota olisi täynnä mainitsemasi kaltaisia viestejä, ja hän N:n ”hei sä olet sexy löytyiskö sulta lisää kuvia?”-viestin kohdalla päättää että hitot tästä ja heittää loput viestit roskiin lukematta niitä.

   Eihän muuten ilmoittanut mitään horoskoopista; mitä minä olen taas kirjoitellut tänne..?
   Ah, negaus, wanha ystäväni. Olen törmännyt siihen pelimiehen käsikirjassa (jätin sen kesken koska arvasin lopun) sekä Ruma Betty-sarjassa. Se mitä porukka ei ymmärrä on se, että A) sen käyttämiseen tarvitaan enemmän psykologista pelisilmää kuin normijantterilla on, B) se toimii VAIN henkilökohtaisessa kontaktissa, koska negaatiota seuraa välittömästi tämän jälkeen jatko-kommentti joka riippuu vastapuolen reaktiosta ja C) luuleko joku oikeasti että kaikki eivät jo olisi kuulleet sen käytöstä?

   Eli menin omana itsenäni koska kuten itsekin totesit, kaikesta muusta jää kiinni. Jos se tarkoittaa että tähän homma tyssäsi, niin miten se koskaan olisi lentoon päässyt muutenkaan?

   Mutta ilmoittelen jos saan vastausviestin.

   • Tiina sanoo:

    Mua kiinnostaa ihan näin naisena, että miten se negaus voisi toimia missään tilanteessa? En osaa kuvitella tilannetta, jossa se minulle toimisi. Tietty niitäkin naisia voi olla, joille se toimii (jotkut jopa seurustelee kokovartalomulkun kanssa), mutta ensivaikutelma se on miehissäkin aika tärkeätä ja jos aloittaa dissaamalla, niin saa kyllä jatkaa keskenään ihan toiseen suuntaan. Sen jatkokommentin täytyisi kyllä olla ihan timanttia, että toimisi.
    Kysyy epätietoinen nimimerkillä kokemusta on.

   • Pikkulaku tuossa jo kertoi minunkin mielipiteeni negaamisesta, mutta pelimiehen näkökulman asiasta saa mm. negging women-sivulta.
    Siellä muuten sanotaan että negaamista kannatta kokeilla vain ”todella kuumiin naisiin” eli 8-,9- tai 10-tasoisiin. Eli virtuaalisen läpsynkin uhalla: kai tuo tarkoittaa että olet jostakusta todella kuuma.

   • pikkulaku sanoo:

    Tiina, tiedät ehkä, että sosiopaatit ja narsistit, sekä muut hyväksikäyttäjät yleensä murentavat pala kerrallaan uhrinsa itsetunnon ettei hän yrittäisi jättää rääkkääjäänsä tai hakea apua. Uhri uskoo olevansa niin arvoton ja paska ihminen, ettei kelpaa kenellekään muulle tai ansaitsevansa apua.

    Negaaminen on vähän sama, mutta pienemmässä mittakaavassa ja lyhyemmällä aikavälillä. Isketään kohteen huonoon itsetuntoon, ja annetaan ymmärtää, että vaikka oletkin vähän ruma/tyhmä/epätoivoinen, niin kyllä sä mulle kelpaat.

   • Tiedättekö mikä toimii meihin miehiin? Haastaminen.
    Joku oli käynyt katsomassa profiiliani. Hänen nimimerkkinsä viehätti, joten kävin katsomassa hänen profiiliaan. Siellä luki vain että hän on hoikka ja ”mukavaa miestä etsin :)” + ikähaitari johon itse kuulun.

    ”Kautta jumalan joka ei välitä minusta, hän tulee olemaan minun!” oli ensimmäinen ajatukseni. Hitto näitä luolamiehen vaistoja. Tulemme niin nauramaan tälle kunhan hän on minun. MINUN! :maanista naurua:
    Toisaalta lähden lomalle nyt…no jaa. Mietitääs vielä.

   • Tiina sanoo:

    Jestas. Mä olen ehkä jostakusta todella kuuma!
    Tai sit se ei vaan osaa noita pelimiehen sääntöjä…

   • Katso nyt itseäsi peilistä; kuka mies EI pitäisi sinua kuumana?

    Laitoin muuten viestiä aiemmin mainitsemalleni salaperäiselle henkilölle. Kyllä, me miehet olemme niin helppoja…
    Ajattelin että tällaisen päivän jälkeen voisin huipentaa kaiken tekemällä itsestäni täyden pellen.
    Ai millaisen päivän? No joku ei-koskaan-näitä-töitä-oikeasti-tehnyt-pomo päätti että koska meillä on näin kiire, me ryhdymme kirjaamaan tikettimme englanniksi, jotta ulkomaalaiset deskit voivat auttaa meitä ja hommat toimivat nopeammin.

    Haluatteko arvata miten kävi?
    A. Kirjasimme kaiken englanniksi ja nyt kaikki ongelmat suorastaan ratkeavat itsestään ja elämämme helpottui huomattavasti.
    vai
    B. Yritämme kääntää englanniksi ”ylimmäisen hilavitkuttimen alaosa näkyy puolittain ulkona oikeasta koosta”, mihin menee aikaa. Sitten kun laitamme sen ongelmajonoomme, kohta ulkomailta otetaan yhteyttä tyyliin ”mitä tämä olla? Minä koskaan en tällaista ole tehnyt! Voidako sinä auttaa minä?” eli nyt kaikki toimii hitaammin ja nihkeämmin ja me emme oikein enää jaksaisi…

    Jos veikkasitte A:ta, kertokaa samalla millaista siellä norsunluutornissa oikeasti on?

   • Tiina sanoo:

    Miten näin pitkään ketjuun vastataan… kas näin?

    Kiitos vaan. Olen niin helppo, että olen tuosta ihan törkeän otettu ja myös vähän kiihoittunut (omasta kuumuudestani), vaikka tuskin tunnistaisit jos vastaan kadulla kävelisin. 😉

   • Hei, minulla on tiede puolellani (tai siis ainakin Dove).

 4. pikkulaku sanoo:

  Horoskooppi-juttu oli heitto ihan muihin kokemuksiin liittyen.

  Surulllista muuten, että kuulemani mukaan tuollaiset ”Hei sexy, moar pics” -viestit ovat jopa keksitason yläpuolella. Uskomattoman usein ne menevät enemmän näin: ”Hei ruma, sulla on liian korkea vaatimustaso, mutta jos tiputat 10 kg ja haluat tosimiestä niin mä voin tulla *piip* *piip* sun *pii-iip* hamsterille *piip*. En tupakoi humalahakuisesti.”

  Lähestymistapasi kuulosta ihan asialliselta. Toivottavasti kerkesit tulla nähdyksi, ennenkuin ilmoittaja polttaa tietokoneensa, rintaliivinsä ja pakenee miessukupuolta bulgarialaiseen nunnaluostariin.

  • Tämä seuraava on kuuluisia ”teidän olisi pitänyt olla paikalla”-tapauksia, mutta kerron tarpeeksi mukaan eläytymistä varten.
   Meillä oli karmea työpäivä, jota ei helpottanut se että kaksi meistä oli lomalla, yksi oli ”omalla lomalla” ja yhden lapsen oli kuumeessa.

   Joten siinä sitten yritettiin pitää homma jotenkin kasassa, ja samalla päässäni soi koko ajan mitä it-alan opettajani minulle toitottivat koko koulutukseni ajan eli että en koskaan tule olemaan yhtä hyvä kuin olin tappamisessa.
   Pidettyäni n. 0 taukoa koko päivän aikana, pomo tulee luokseni. Hän kertoo että nyt kun hommat ovat menneet pieleen (l. asiakas ryssi hommansa 11:llä ja jätti meidät siivoamaan jäljet), asiakas on huolissaan siitä että meillä ei ole tarpeeksi porukkaa hoitamassa tilannetta (koska hiihtolomat on pidettävä huhtikuun loppuun tai muuten menetät ne), joten voisinko mitenkään harkita siirtäväni lomaani ensi viikosta myöhemmäksi?
   Maksaako virma uudet matkaliput koska nykyisiä ei voi peruuttaa?
   Minulla on edelleen ensi viikolla loma.

   Tässä vaiheessa päivää kun olin katselin uusia, ennenkokemattomia pintoja joihin en ollut hakannut päätäni, näin että minulle oli tullut deittipalstalla viesti! Voisiko se olla…hän?

   Yritin pidätellä mahdollisimman pitkään lukemista, koska jos se olisi kielteinen viesti, saattaisin yrittää läpilyöntiä neuvotteluhuoneen oven läpi.
   Lopulta kuitenkin työaika oli ohi ja avasin viestin ja…se oli joltain muulta henkilöltä joka kysyi deitti-ilmoituksessani olleesta vitsistä.
   Ooookeiiiii…vitsi oli aika kulunut, joten ymmärrettävää sinällään, mitäs hänen profiilissaan lukee…ai se liippaa hänen ammattiaan, okei, mitäs muuta…konservatiivinen, okei, pystyn elämään tuon kanssa…tykkää suomi-schalegereista, okei, tyylinsä kullakin…ei katso elokuvia. Okei, eiköhän tämä ollut tässä.

   Vannon: jos olisitte vaan olleet paikalla, tuo kaikki olisi todella repäisevän hauskaa 😀

   Mistä me oikein puhuimmekaan?

 5. Kiinnostavaa. Luin kaiken. Hihi. No, jatkoja odotellessa.

  Niin Termis, jos oisin 20-25 vuotta nuorempi, sun kaltainen sälli ei pitkin vapaana pyörisi. Mikä näitä nykyajan pimatsuja vaivaa?!

  • He ovat nuoria.
   Näin vanhempana sitä alkaa nähdä omat sekä muidenkin virheet turhankin selkeästi. Omia mokia ei voi muuta kuin läpikäydä silloin kun yrittää saada unenpäästä kiinni, ja aivot päättävät että nyt kelataan mitä sanoit 10 vuotta sitten kaverillesi.
   Muiden mokia voisi yrittää estää, mutta kuuntelinko itse vanhempia ihmisiä ollessani nuori? Juuei.

   Jos puhutaan ihan deitti-näkökulmasta, niin kyllä tässä on syynä ihan omat korkeat kriteerit. Mutta tasa-arvon vuoksi pidän ainakin yhdestä asiasta kiinni: 2-3 virkkeen copy-paste-viesti ei herätä kiinnostusta (”Hei! Ota yhteyttä! Olisi kiva nähdä :)”).
   Olen ollut sinkkuna NIIN kauan että vastapuolen tulee todella laittaa parastaan Nälkäpelissä voittaakseen minut.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: