Ai, joku on vielä siellä 000384

Antakaas kun kerron hauskan jutun.

Lieteni sulake sammui/paloi/meni tapaamaan tekijäänsä suureen teknologianirvanaan.

Soitin tästä huoltomiehelle, ja ajattelin että hän varmaan tulee huomenna tai ylihuomenna.

Hän lupasikin tulla heti.

Ihmettelin tätä hetken, mutta hei, kaipa joillakin meistä vielä on protestanttista työniloa.

Sitten luin pikkuprintin eteisen isännöitsijän lapusta: ”…esikoislapsensa sekä julkisen piiskauksen, paitsi jos soitto tapahtuu huoltoikkunan klo 8-16 aikana. Kaikki tämän ulkopuolella tapahtuvat korjaukset asukas maksaa itse.”

Kellonaika? 16.15.

Sinällään tämän ei olisi pitänyt yllättää. Hetken nimittäin näytti siltä että olen kirjanpidon idiot savant, tai muuten vaan idiootti, mutta joka tapauksessa kaikesta tuhlailustani huolimatta minulle oikeasti jäisi rahaa käteen tämän kuukauden jälkeen.

Hyvin pelattu, universumi. Hyvin pelattu.

Mainokset

6 Responses to Ai, joku on vielä siellä 000384

 1. kermit sanoo:

  Öm… tekninen osaamiseni on jotakuinkin imbesillin tasolla, mutta tämän verran äiti on onnistunut opettamaan: näin vaihdat sulakkeen. Oppi meni perille, mutta hyöty jäi saamatta, koska ne asunnot, joissa sulake on ollut ongelma, on ollut uudenlaiset automaattisulakkeet, jotka vaan napsautetaan takaisin on-asentoon.

  Niin että sulla meni sitten pääsulake talon kellarista?

  • Leevi and The Leavingsin lanseeraaman teorian mukaisesti romantiikan ja elektroniikan herkkä tasapaino rikkoutui mainitsemallasi tavalla.
   Tai siis tuo on huoltomiehen ensimmäinen prognoosi: liesi toimii, mutta heti kun laitat uunin lämpenemään -> sulake goes pox.

   Joten nukun ensi yön jättityyny kainaloni alla ja odottelen että huoltomiehen lupailema sähkömies osaisi palauttaa tasapainon elämääni.
   Viimeksi tapoin uunin Torniossa joskus vuonna 2001, ja jouduin viettämään pari päivää mikroaalto-aterioilla ja yöt viereen käärityn peiton kanssa.

 2. Polga sanoo:

  Dah, tuo liesiongelma on ongelma! *huokaus, kaikki sympatiani*

  • Kiitos, yritän selvitä voileivillä sekä kreikkalainen jogurtti+mysli-annoksilla.
   Eihän tässä muuten mitään, mutta olisi pitänyt leipoa kakku näyttelynavajaisiin ja viikonlopusta tulee aika ankea jos ei ole uunia ja ensi viikosta ruuallisesti ankea jos en voi tehdä kasvissosekeittoa viikoksi.
   Ajattelin kyllä huomenna soitella sähkömiehen perään jos ei ole mitään tapahtunut lounastaukoon mennessä. Tästä kuitenkin ilmoitettiin jo tiistaina, eli tämän tason vuokrayhtiössä oletan asioiden hoituvan tavalla tai toisella kolmen arkipäivän sisällä.

 3. Tiina sanoo:

  Olin tulossa viisastelemaan, että sulakkeen voi vaihtaa ihan itsekin, mutta en mää ny sitten.

  Sitä paitsi on vähän vaikea kommentoida, kun läppärin laturi lataa ainoastaan, jos väännän liitintä ylöspäin ja pidän sitä tismalleen Marsin ja Saturnuksen vaatimassa asennossa. Kymmensormijärjestelmä kärsii, kun toinen käsi on koko ajan varattu. Miehet tietänee tunteen, rah rah…

  • Olisikin sulakekaappi.
   Mutta minulla on kaappi täynnä vipuja, ja varsinaiset sulakkeet ovat jossain kompleksin kellarissa lukkojen takana, ja ovessa lukee ”varokaa ihmissyöjätiikereitä!”
   Tervetuloa siis nykyaikaan, missä sulakkeetkin on ulkoistettu.

   Jos olisit oikea mies, tietäisit miten me olemme jo ratkaisseet tuon ongelman. Vihje: oletko koskaan miettinyt miksi meidän nenänpäämme on OIKEASTI punainen?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: