Viikonloppuraportti satamakaupungista 000381

Ongelma siitä ostanko (taas) 24 kpl suklaamunia ratkesi viikonloppuna. Sen mitätöi uusi ongelma koodinimeltään ”millä saat rahat riittämään seuraavaan palkkapäivään?”

Tahdon kiittää uutta viikonloppuna ostamaani kännykkää ja kaikkia mahdollisia tahoja jotka voisivat minua laskuttaa ja jotka päättivätkin tehdä sen nyt heti.

Kännykkä oli hiukan pakko-ostos: vanha nokialainen sanoi sopimuksen irti aikoja sitten ja olen toistaiseksi sinnitellyt SonyEricssonin kännykällä, joka seuraavassa raamatun käännöksessä korvaa heinäsirkat yhtenä vitsauksena.

Kun kaverini sitten tarjosi minulle huipputarjousta kännykästä jota James Bondkin käyttää, miten saatoin kieltäytyä? (toim. huom: laskut saapuivat tämän jälkeen, koska ei kai se muuten olisi niin hitsin ratkiriemukasta että itku-nauran suhteessa 6:1.)

Eikä tässä vielä kaikki. Olin siis vierailemassa satamakaupungissa, ja jossain vaiheessa sieltä piti poistuakin. Saavuin Pasilaan 15.06, ja juna lähti 15.08 ilmoituksen mukaan.

Käyttämällä jääkiekkoliiton hyväksymiä peliliikkeitä pääsin lippumaatille josta ostin pikaisesti lipun välille Pasila-Turku. Hiukan ihmettelin kuinka lippu oli niin kallis ja pitkä, mutta en ehtinyt pohtia sitä kun syöksyin edelleen pelikaukaloon sopivia otteita hyödyntämällä junaraiteelle…josta juna lähti nenäni edestä.

Mutta hetkinen. Lipussa luki 15.12. Juna lähti etuajassa! Prklttu. Ei kun asiakaspalveluun.

Siellä oltiin kovin ihmeissään halustani vaihtaa lippuni, koska eihän juna ole vielä mennyt.

[marttyyri] No niiii-in, ei olisi pitänyt mennä, mutta niinpä meni [/marttyyri].

Mutta eihän juna Toijalaan ole mennyt? Siis tämähän on Pasilasta Turkuun lähtevä juna ja vaihto Toijalassa.

[idiootti] Prklttu 2 [/idiootti].

Kiltti asiakaspalvelija muutti junalippuni seuraavalle välille Pasila-Turku. Kevensin tilannetta mainitsemalla että tällaista se on kun me turkulaiset lähdemme isoon maailmaan. Murahduksesta päätellen hän oli samaa mieltä.

Viime vuonna olin tasan samana viikonloppuna liikenteessä Pasilasta Turkuun. Silloin tuulen vuoksi normaalit junavuorot peruttiin ja ikimuistoisen surkea matka tehtiin lähijunilla ja bussilla.

Ensi vuotta siis odotellaan.

Mainokset

6 Responses to Viikonloppuraportti satamakaupungista 000381

 1. Zepa sanoo:

  Junavuorot peruttiin… tuulen vuoksi???

 2. waldorfssalad sanoo:

  Ei, ei, ei ja ei. Helsinkiin/Helsingistä matkataan bussilla, sillä Matkahuollolta aikuinenkin saa matkansa 9€/suunta, jossei ole pakko päästä ruuhka-aikaan liikenteeseen. Eikä tarvitse pelätä joutuvansa istumaan sen helvetin sisimpiä kehiä muistuttavan leikkipaikan edessä. (Ja mitä tulee juna-aseman strategisempaan asetteluun, niin ei kelpaa perusteluksi.)

  • 31,50 € se on minun käyttämäni matkahuollon laskurin mukaan koska tyhmyyttäni tahdon matkustaa perjantaisin, ja junalippu on parhaimmillaan övbaut 30 €.
   Ja matka-aika on rapiat 40 minuuttia pidempi kuin junalla.
   Joten toistaiseksi matkustan junalla.
   Eikä aleta Onnibussista: se lähtee juuri väärään aikaan + ihmettelen syvästi miten porukka mahtuu bussiin; ainakin tuosta viereiseltä pysäkiltä nousee aina puoli prikaattia kyytiin.
   Junassa on aina selkeä paikkalippu.

   Eli juna vs. bussi: Finish him! + fatality = Juna wins!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: