Olethan hellä, tämä on ensimmäinen Sūrya namaskārani 000376

Olen tässä suorittanut itsetutkistelua (jos näkisitte millä hakusanoilla tänne taas eksytään, niin arvostaisitte sitä miten uskomattoman hauskaa kiusantekoa tuo on).

Ensinnäkin tajusin että minulla on ärsyttäviä puheenavaus-maneereita normaalissa ihmisten välisessä keskustelussa, ikään kuin jossain huonossa sitcom-sarjassa.

Tavallaan tämä on helpotus: jos OIKEASTI olisin jossain universumin hassuttelussa, minut olisi tapettu tai siirretty pois sarjasta vaikka…työskentelemään…muualle…niin mitenkä oikein päädyinkään Turkuun?

Josta pääsemmekin toiseen kohtaan. Olen hörhöytymässä.

Kaverini kävi viikonloppuna. Hänen mielestään vielä Helsingissä olin normaali(mpi), mutta Turkuun muutettuani olen muuttunut.

Juttuni ovat taas outoja (kais luitte ihan alusta lähtien tämän merkinnän?), olen alkanut deittailemaan (pitäähän sitä välillä repäistä) ja olen innostunut joogasta (minusta se on vain peruskuntoilua normaalia tiheämmällä venyttelyllä).

Minusta tuntuu että kaverini on tasapäistymässä.

Turusta poismuuttonsa  jälkeen hän harkitsee mm. yrityksen perustamista. Hänessä on edelleen sitä vanhaa  hörhöä jollaisena tunsin hänet täällä, mutta…oman bisneksen perustaminen on minusta aika ns. normaalia.

Joten samalla kun minä alan koko ajan käydä enemmän Vesimiehen ajassa, kaverini varmaan hankkii kohta rannekellon.

Tuntuuko teistäkin että tässä yritetään luoda jonkin sortin kosmista tasapainoa? Jos kyllä, toivon että kaverini ei hanki business-tyylistä jakkupukua, sillä mikään ei ole valmistanut minua viikonloppu-retriittiin maalaiskartanossa bongorumputerapian merkeissä.

Tai sitten kosmisen komedian pääosassa olenkin minä.

Mainokset

10 Responses to Olethan hellä, tämä on ensimmäinen Sūrya namaskārani 000376

 1. Tiina sanoo:

  Vesimiehen ajassa? Mä en koskaan tajua noita horoskooppiläppiä.
  Luin siitä sitäpaitsi ensin, että ”alan koko ajan käydä enemmän vesimiehen kanssa” ja ajattelin, että tää vesimies on joku tsigu, jonka kanssa käyt nykyisin (tekemässä mitä? don’t ask, don’t tell)…

  • Et tunne Vesimiehen aikaa? Just niin tyypillistä [LAITA HOROSKOOPPIMERKKI TÄHÄN] toimintaa.
   Olettaen että kyseessä ei ollut [LAITA HOROSKOOPPIMERKKI TÄHÄN] tuttu läppä: vesimiehen aika

   Ei, en ole vielä törmännyt ”Vesimies”-nimimerkkiin, joskin olen kohdannut muutaman aika mitä-kuoliko-mielikuvitus-poissaollessani-tapauksen.
   Minusta mitä omituisempi nimimerkki, sitä parempi.
   TV: Termostaattori

 2. Josefiina sanoo:

  Minulle on tullut tuo kosminen tasapaino mieleen kun aikojen alussa join vähäisen kahvini mustana ja mies joi valtavia kupillisia ja tiivisti sen maidolla ja sokerilla. Sitten jossain vaiheessa miehestä alkoi tuntua että noita lisukkeita voisi vähentää ja itse asiassa itse kahvin määrääkin… ja täsmälleen samoihin aikoihin minusta alkoi tuntua että hei, kahvia pitääkin saada lisää ja se on parempaa kun siihen panee maitoa (ja jostain syystä jos en ole kotona, myös sokeria). Yritän muistella (mutta en muista) onko ollut sellaista kultaista keskipistettä jossa olemme juoneet samoja määriä samoin lisäaineksin.

  • Nyt päästäänkin siihen kuumaan kysymykseen, johon kukaan ei halua tarttua. Paitsi jos olet minä ja palohälytin alkaa soida, niin nappaan sen paljain käsin tietenkin.

   Miksi juuri hän? Miksi ei joku muu? Onko tässä jotain huumoria mitä en näe paitsi Dharma ja Greg-tv-sarjan dvd-bokseilla?
   Tähän on pakko olla jokin vasta-aine…Joko muutin mainitsin että olen pikku hiljaa lipumassa yhä enemmän kasvissyöjäksi? Missä vaiheessa muutos on peruuttamaton? Miksi minä käytän näin paljon kysymyksiä?

 3. Polga sanoo:

  Minun lienee pakko paljastaa se karmea totuus, että suurimman osan ajastani Turussa elin myös Vesimiehen aikaa… *huokaus*. Siksi minä varmaan muutin Juuri Tänne Kylälle, koska muualla minut olisi poltettu noit…….*fläpäti-fläpäti-viuuuuuuuh*… ne yrittävät estää minua lähettämästä tätä, mutt

  • Kaverini muutti toiseen T:llä alkavaan paikkaan, joskaan ei nyt kuitenkaan Tänne Kylään.
   Uudessa paikassa on kuulemma vielä enemmän, laajemmin sekä syvemmin transendenttisesti orientoitunutta porukkaa. Kaipa viimeinen niitti kohdallani olisi jos muuttaisin T

 4. kermit sanoo:

  Jos joogainnostus jatkuu, toivotan sinut tervetulleeksi seurakseni heinäkuussa joogakouluni joogaleirille. Koska en ole joogi vaan joogan harrastaja, kieltäydyn kutsumasta leiriä retriitiksi. Suunnitelmiini kuuluu myös pysytellä henkisesti erilläni muista leirin osanottajista, jotta ulkopuolisuuteni ja tavallisuuteni olisi mahdollisimman näkyvää.

  Jokainen meistä kai ajan myötä kehittyy enemmän ja enemmän omaan suuntaansa. Vuotuinen kasvukerros on jokaisella uniikki, kasvupaikan, geenien ja olosuhteiden tuotos.

  • Tänä viikonloppuna olisi ollut minun…joogakouluni? Okei, joogakouluni viikonloppu-kurssi aiheesta Astanga astetta ankarammin tai joku sinnepäin. Siinä olisi selvitetty Astanga-joogan peruskurssilla käytäviä liikkeitä jne. tarkemmin ja selitetty mikä niiden merkitys on.
   Kaksi asiaa vaan tuli vastaan: lauantai ja sunnuntai.
   Ne ovat ainoat lepopäiväni, ja ne pyhitetään levolle. Tuollainen kurssi kuulostaa ikävästi anti-levolta.

   Mutta otan tarjouksesi vastaan ja katsotaan tilannetta heinäkuussa. Sitä ei koskaan tiedä mihin tämä jokaviikkoinen peräaukon sulkemisharjoitukseni johtaa (pientä jooga-vitsailua).

 5. waldorfssalad sanoo:

  Paljonko lyödään vetoa, että pääkaupungistunut kaverisi hankkii kohta sinappikoneen tai pari? Nuo kalastajakylän ympärystään muuttavat kun tuntuvat järjestäen hankaloittavan omaa elämäänsä lasten pyöräyttämisellä. Asutaan liian ahtaasti tai aivan liian kalliisti, aamuin illoin sahataan helvetillisissä ruuhkissa päikkyyn tai eskariin ja illat kiristetään hermoa notkumalla kaukalon/maneesin/vauvauima-altaan laidalla. Kiristellään hampaita joka asiassa ja haaveillaan kehä kolmosen ulkopuolelle muuttamisesta samalla kun todetaan ettei siellä ole elämää…

  Mutta kiitos kuitenkin päänsisäisen jukeboksin uudistamisesta, Hair-musikaali onkin vaihtelua WWRY-musikaaliin.

  • Eikun kaverini muutti Ta…Ta…Ta…Ta…pahus, en saa edes kirjoitettua sitä näinkin turkulaistuneena.
   Mutta toinen kaverini muutti Helsinkiin muutama kuukausi sitten koska kumppani ei tykännyt Turusta n. alle puolen vuoden kokeilun jälkeen.

   Nyt hän muuttaa Helsingin sisällä lähemmäs keskustaan; pienempi asunto, korkeampi vuokra, mutta lähempänä kaupungin keskustaa.
   Maailmassa on siis kolmenlaisia kortteja joilla voittaa minkä tahansa keskustelun: natsi-, koulukiusaaminen-, ja lähempänä kaupungin keskustaa-kortit.

   Eihän täysin innoissaan ollut muutosta mutta…lähempänä kaupungin keskustaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: