Ja kaikki mitä sinulta sain on— minulleko? 000370

lovekansio

Tarkoitukseni oli joko paljastaa totuus kasvissyönnistä (alaotsikko ”Miksi ei koskaan kannata mennä kasvissyöjän jälkeen vessaan”), muistuttaa jälleen miksi Fight clubin säännöt 1-2 ovat ”Fight clubista ei puhuta”,  heittää istualtaan kirjoitettua avoin mikrofoni-tasoista komiikkaa deittailusta, mutta tämä palkinto muutti suunnitelmani.

Kiitoksia polgalle, jonka mielestä olen Top 5:ssä ”alle 200 lukijan blogit”-sarjassa.

Mielestäni nykyään nuoret bloginaloittajat saavat liian helposti alle 200 lukijaa.

Kun aloitin bloggaamiseni viisinumeroisilla kävijämäärillä, otin tietoisesti tavoitteekseni päästä alle 200:aan lukijaan.

Päämääräni eteenpäin ajamana olen karkoittanut jopa sitkeimpiäkin blogissani notkujia joko pitämällä selittämättömiä taukoja tai julkaisemalla yhtä hämäriä juttuja.

Kirjoitustyylini on kehittynyt tietoisesti sellaiseksi, että edes vihkoon tehdyt sivumerkinnät lauseenaloitukseni jälkeen eivät pysy perässä sanojen blogiin latomisessani jota eivät edesauta lyyriset aasinsillat jotka vievät lauseopin syvimpiin vesiin, jotka eivät kannettuna pysy yhdenkään lukijan päässä kauaa vaan tulevat jommasta korvasta ulos ennemmin tai myöhemmin ja yleensä ennenaikaisesti kuten lukijani muutenkin.

Jos olen huomannut että jokin aihe alkaa kiinnostaa normaalia enemmän tai että se tuo blogiini kävijoitä googlen kautta, teen tarvittavat korjausliikkeet.

Yleensä ritävät kirotusvireet huonosti käytettynä, mutta en ole kahtanut tuhaa jaarittelua jostain aiheesta josta ovat kiinnostuneet siitä apurahalla yliopistossa tutkielmaa tekevä käytännöllisen filosofian lisensiaatti ja hänen kengissään kulkeutuvat pikkukivet.

Joten siksi olen otettu tästä palkinnosta ja haiskaa pahalle.

Ps. Ja jos muu ei auta, teen näitä turhia lisäyksiä jälkikäteen asian perilleajamiseksi.

Mainokset

8 Responses to Ja kaikki mitä sinulta sain on— minulleko? 000370

 1. Polga sanoo:

  Huomaa, että mainitsin blogissani, että EN tarkistanut lukija- enkä tilaajamäärää – tämä on ihan muista ansioista! 🙂

  • Koska olin päivystämässä kaupalla, lounas ja päivällinen koostui taas kahvista ja kahvista, joten erotin valkoisesta kohinasta (jollaisena näin viimeisillä tunteina todellisuuden) vain ”palkinto” ja nimeni 😉

 2. Polga sanoo:

  Se oli tarkoituskin eli *sydän* Termostaattori *sydän* Mielenkiinnotonta *sydän* 😀 :nuts:

  • Koska tähän pitää nyt kommentoida jotenkin lukija-karkoittavasti, lainaan Closer-leffasta: ”Have you ever seen a human heart? It looks like a fist, wrapped in blood! Go fuck yourself! You writer! You liar!”

 3. Nollis sanoo:

  Älä aliarvioi vanhojen ämmien (minä) sitkeyttä. 😉

 4. Josefiina sanoo:

  Minäkin jäin miettimään että mitä ihmettä Termuksen pitäisi kirjoittaa tai olla kirjoittamatta jotta karkoittautuisin lukijajoukosta. Kyllä tässä on jo kaikenlaista kestetty ja taukojenkin yli jaksettu odottaa niin että ei se nyt niin helppoa tosiaankaan ole. Tietenkin puhun vain omasta puolestani enkä sano mitään niiden kymmenientuhansien blogisi hyljänneiden lukijoiden motiiveista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: