Tule; lähde mukaani katsomaan tähtiä. Näe kuinka ne kaikki putoavat taivaalta 000365

(Jostain syystä tuo lause on pyörinyt päässäni)

Muistatteko kun sanoin olevani deittailun Kelju K. Kojootti, supernero?

Olin oikeassa vaikka niin sanonkin. Kuten henkisellä mentorillanikin, minulla on hyvä suunnitelma, loistava toteutus…mutta viime hetkellä jokin menee pieleen.

Käytännössä vaihdamme 1-2 viestiä ja sitten…hiljaisuus. Tähän voi olla monia syitä, joista vähäisin ei varmaan ole kun paljastan salaisen haluni mitä odotan kumppaniltani. Jotkut voivat olla sitä mieltä että ”Rosencrantz ja Guildenstern ovat kuolleet”-näytelmän esittäminen sukkateatterina on asia joka paljastastetaan vasta papin aamenen jälkeen, mutta hitto, miehellä on tarpeita joita ei voi piilotella!

Anteeksi hermostumiseni, otan vain absurdin teatterin niin vakavasti.

Ehkä kuitenkin realistisin syy on se, että John Lennon oli oikeassa: naiset ovat tämän maailman nee[KRHM]reitä. Ja kun he siirtyvät deittimaailmaan, heistä tulee kaikkien haluamia NBA-ammattilaisia.

Lähetit viestin? Ai kun kiva juttu, kerro vielä toinenkin vitsi. Miten se erottuu hänen saamasta N+1 määrästä viestejä? (ja tiedän että joitain yhteydenottoja olen itsekin jättänyt huomioimatta. Olen tästä oikeasti pahoillani, mutta voin sanoa heti että en näe meitä yhdessä ajamassa kalliolta käsi kädessä tai sitten tuo on ainoa tilanne jossa näen meidät.)

En kuitenkaan anna periksi, jo pelkästään rakkausvalmentajani vuoksi (joka uhkaa kuristaa minut jos hän vain uskoisi että siitä olisi mitään hyötyä) aina kun esitän pelin kesken jättämistä.

Tähän asti olen ollut reaktiivinen eli vain vastaillut flirtteihin ja viesteihin. Pitää alkaa kohta proaktiiviseksi.

Hiihtolomalla olisi tarkoitus piipahtaa Isossa-Britanniassa eli kuten kutsun sitä: ”hevosnaamaisten naisten paratiisi”. Edelleenkään en osaa selittää mikä siinä on, mutta edellämainittu kasvomalli saa minut punastelemaan, hihittelemään kuin pikkutyttö ja tarjoamaan savuketta, niskahierontaa, kaikki kulut maksettua maailmanympärimatkaa, IHAN MITÄ VAIN!

Ja viimeisenä kohtana: tämä on toistaiseksi ollut hauskaa. Sitten kun hauskuus lakkaa, lopetan. Suunnitelma A on edelleen kuolla pohjoisnavalla lajinsa viimeisen jääkarhun syömänä. ”Suunnitelma B ja eteenpäin” on vapaavalintainen.

Ai niin: näin tv:ssä uuden deittisivuston mainoksen. Deittisivuston nimi antoi ymmärtää että luvassa olisi ns. priima-tavaraa tai ainakin priimempaa tavarampaa kuin muualla.

1. Niin kauan kuin deitti-sivusto on (mainoksen mukaan) ilmainen, kaikki pervot pesiytyvät sinnekin. Eivätkä edes ne hyvällä tavalla sellaiset.

2. Mainoksessa esiintyy partneria etsivät ”hotellinjohtaja”. Antakaas kun tarkistan tässä puvussa mukana tulevan ”tuhma vai kiltti?”-listan…Hmm…tuhma hoitsu, tuhma kirjastontäti, tuhma opettaja…ei, en näe täällä tuhmaa hotellinjohtajaa. Mutta kiitos hyvästä yrityksestä, ensi kerralla varmaan sitten osaatte paremmin.

Loppuun vielä deittihenkistä musiikkia:

Mainokset

16 Responses to Tule; lähde mukaani katsomaan tähtiä. Näe kuinka ne kaikki putoavat taivaalta 000365

 1. Polga sanoo:

  On se vaikeaa; kun kerron nähneeni ”Huomenna hän tulee”, toinen kysyy ”Tuliko?”. Tuota, mitä enemmän olen seikkaillut deittimaailmassa sitä hullummaksi alan koko ihmiskuntaa epäillä. Yli 70-v. mies prätkän selässä etsimässä nahkaan pukeutunutta (piiskattavaa?) matkaseuraa? 😮 No ei. Ohitetaan. Joku etsimässä perinnetanssiseuraa? No ei, kaikkea kokeillaan, muttei sukurutsausta eikä kansantanhuja (Riverdance ON erikseen)! Vielä on paljon kertomatta. Vielä on saitteja kouluamatta. Vielä on lääkkeitä kokeilematta *kävelee mömelökaapille*… Piis änd laav! ❤

  • Godotilla on ollut kiireitä, kuulin jostain ohimennen…

   Mitenkään erityisemmin marttyyrinkaapua päälleni —oho, puristaapas se juuri oikeista kohdista— pukematta tuo on meidän MIESTEN ongelma.
   Me joudumme tekemään kaikkea tyhmää, kuten yksilöimään halumme ja tarpeemme vastakkaisen sukupuolen huomion saamiseksi, koska harva meistä on oikeasti hemmetin hyvännäköinen.
   Ja tässä vaiheessa muuten Galvanoidut, Erikoismallistosta Hankitut Adamantium-Pallit-palkinto sille tyypille joka ilmoitteli treffipalstan ”hetki kuuluisuutta”-viestissään että hänelle kelpaavat myös rumat ja ilkeät naiset. Noin se homma hoidetaan kotiin.

 2. Zepa sanoo:

  Mä kylläkin luulin, että ME ollaan sun rakkausvalmentajia!

  • Te olette minun lemmen illuminatini, joka ohjaa minua varjoista oikealle polulle etsiessäni sitä oikeaa,auttaa minua palaamaan tielleni kun kohtaankin noita vääriä ja valvoo etten koskaan unohda määränpäätäni.

 3. waldorfssalad sanoo:

  Hevoskasvoiset naiset…tota, haluisitsä treffit tai parit sumujen saarella? Otanko pari puhelua?

  • Isle of Skyelle, vai?
   Vai onko tämä joku hämärä Furry-viittaus?
   Meinaan että puhuttaessa rakkauden kryptoniitistani ei tule kirjoittaa shekkejä joita Amor ei lunasta (…kyllä, minulla oli taas piiiitkä työpäivä O.o)

   Vastaus muuten on: kyllä.

 4. waldorfssalad sanoo:

  Menen heittelemään verkkoja. Palaan asiaan, jos metropolista löytyy riuduttavaan kaukosuhteeseen halajava neitokainen.

 5. Zepa sanoo:

  Polga, ollaan ”kronologisesti ansioituneita”. Phihihi!

 6. Polga sanoo:

  Kuulostaa roisin hyvältä! Voisikohan tuon laittaa OMAAN deitti-ilmoonsa 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: