Joku tosissaan luulee sen olevan vain elämää 00361

Sitten viime näkemän elämä on jatkanut normaalia suuntaustaan eli yhtä aikaa newtonilaisen fysiikan sääntöjen mukaisesti alaspäin ja kaurismäkeläisen komiikan ehdoilla eteenpäin.

Mutta tällaistahan se elämä on kun yrittää selvitä joulusta, töistä ja samalla estää maailmanlopun (kyllä, olkaa HYVÄT vaan. Toisinaan vaan tuntuu että it-tuen hartioille laitetaan pikkaisen liian vaativia hommia).

Tiivistykset nyt kaikesta:

Rakkaus: sain tänään itkemään ystäväni joka olisi ehkä halunnut meistä jotain enemmän kuin pelkkiä ystäviä. Minä nimittäin pidän nykyisestä statuksesta liikaa.

Minua heikompi olisi ehkä maininnut että vastaavanlainen keskustelu käytiin jo monta vuotta sitten, ja silloin osat olivat toisin.

Silti oloni on syyllinen. Juuri tällaisista syistä aikoinaan yritin eristää itseni ihmisistä.

Lisäksi minua lähestyi treffipalstan välityksellä henkilö, jonka nimimerkissä mainittiin ”tit” eli ”tissi”. Ikävä kyllä ehtiessäni paikalle hänen profiilinsa oli jo poistettu.

Pettymystä hiukan lievensi se, että kyseessä oli ”bluetit” eli Sinitiainen.

Raha: harkitsin hetken osallistumista Ron de Jeremy-rommivalmistajien osakeantiin (linkki, mutta teidän täytyy olla yli 21-vuotiaita. Tämän porukan tuntien onneksi vain fyysisesti).

Tonnilla olisi saanut tavata henk.koht. mr. Jeremyn, ”ikuiset kehuskeluoikeudet paikalliseen juottolaan” sekä omistaja-osakkaille tarkoitettuja etuja.

Ihan vain koska sarjakuvakauppiaana olemisesta puuttuu [sensuroitu]a.

Näitä ”oi herra sarjakuvakauppias, olen valmis tekemään mitä vain että otatte henkilökohtaiseen elämääni perustuvan nuoren isäkomplekseista kärsivän nymfomaanin ensimmäisistä 18:sta elinvuodesta kertovan elämänkerran myyntiin. Siis IHAN mitä VAIN…”-tapauksia kun on vähemmän kuin olen antanut seurakunnan päiväkahveilla pastorin ymmärtää.

Tätä harhaluuloa kesti tilitietojen avaamiseen asti, mutta olen kerrankin tyytyväinen että verkkopankin latautuminen kesti niinkin kauan.

Rippeet: töissä soi edelleen wanha virsi, minkä vuoksi tämä blogikin on kärsinyt eli ”teette hyvää työtä, mutta huonoa tulosta”. Pidämme kuitenkin positiivisena sitä että viime aikoina pomot eivät ole maininneet että he voisivat ottaa it-tuen hommiin tyyppejä vaikka Alkon jonosta.

Joulurakeemisen uhriksi on toistaiseksi joutunut vain yksi henkilö. Puolustuksena tahdon sanoa että ärsyyntymiskäyräni nousu oli siinä vaiheessa päivää suoraan verrannollinen verensokerini laskuun ja yritin kuitenkin väistää ahtaassa paikassa mutta hän kulki rivissä eikä tehnyt elettäkään. En ole ylpeä teostani, mutta raja minunkin venymisellä on.

Mainokset

2 Responses to Joku tosissaan luulee sen olevan vain elämää 00361

 1. waldorfssalad sanoo:

  Wtf? Onko ”rakeeminen” (oletan sanan olevan teinixxx-ilmaisu engl. sanasta ”rage”) yleisemminkin käytössä oleva slangi-ilmaisu? Olenko lopullisesti kalkkeutunut, kun en mitenkään saa sitä sopimaan sanavarastooni?

  • Luulin että kaikki sanan jo tunsivat koska kukaan ei siitä kysynyt.
   Vastasitkin muuten jo itse kysymykseesi.

   Opin itsekin tämän Helsingin Sanomien kautta viikolla kun toimittaja mietti slangin muuttumista. Lisäksi uutuutena on ”vannon”, joka on tullut maahanmuuttajien kautta slangiin.
   ”Rake” on minusta sikäli huono että siitä tulee mieleen haravoiminen (rake = harava in english), mutta jos vaihtoehtona on ”reitzaaminen”, otan rakeemisen milloin vain.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: