Näin pät.Kit.Täin 00360

Eilen illalla nautitut kahvilitrat saavuttivat aivot tänä aamuna kolme tuntia ennen töitten alkamista.

Olotila on sen mukainen.

Unohdin työntekijähenkilöllisyyskorttini kotiin, ja huomasin sen vasta töissä. Turvallisuuspäällikkömme viesti mukaan mukaan henkilöllisyystodistus pitää olla koko ajan näytillä kuin koiran veromerkki, koska emme koskaan voi olla varma onko kaikille tuttu työkaveri oikeasti tuttu kaikille (tummennukset hänen).

En tiedä mitä hän tämän sähköpostin lähettämisen jälkeen teki, mutta ihan kuin ikkunan ohi olisi lentänyt kiintolevy sementtiin.

Piiloutuisin vessaan kunnes pääsen lounastunnilla hakemaan henkilökorttini, mutta uskaltaisitteko itse lukita itsenne tuntemattoman kanssa samaan tilaan?

Olen myös päättänyt lykätä treffailua joulun jälkeen.

Ensinnäkin minulla ei ole aikaa, ja toisekseen ajatelkaapa seuraavaa: ennen jouluaattoa ihmiset jaksavat läpi tuiskun ja tuiverruksen tietoisina siitä että kohta on luvassa parhaimmillaan yhteinen joulujuhla, lahjoja sekä jouluruokaa.

Mitä sen jälkeen on? Tuiskua ja tuiverrusta ilman mitään pehmentäviä tekijöitä. Siinä vaiheessa jopa minä alan vaikuttaa hyvältä vaihtoehdolta.

En koe olevani rakkauden ammattilainen vaikka rakastajan käteni menevätkin hukkaan tätä kirjoitusta naputellessa. Sen sijaan tahtoisin että minut tunnettaisiin deittailun Kelju K. Kojoottina – supernerona.

Mutta nyt lisää kahvia.

Mainokset

4 Responses to Näin pät.Kit.Täin 00360

 1. Polga sanoo:

  Turvallisuuspäälliköllänne on turvallisuusongelma – hän on vaarallinen itselleen. Toimi, kuten neuvokas IT-tuki ainakin ja call 9… ööö, siis soita 112 kerro oireet ja odota noutajia!

  Kun Varasto muutti, meillekin tuli henkilökortit. Pidin näytillä sitä monta viikkoa, kunnes tajusin, ettei kukaan muu tee niin. Noloa. Lisäksi siinä on ainoa koskaan minusta mihinkään viralliseen painatteeseen läntätty kunnollinen, hyvä nassukuva. Nyt kyllä harmittaa! Tosin juuri lähtiessäni sairikselle oli tullut ohjeistus todella käyttää korttia erinäisistä syistä, jotka – yllättäen – liittyvät turvallisuusnäkökohtiin 🙂

  • Vaikea sanoa tässä virmassa keneltä pitäisi ottaa pois terävät esineet ja piiskat ja kumiankat ja joulukuusen valosarjat ja olkipukin sytytysnesteet.

   Meillä valvotaan tätä läpyskän käyttöä välillä porkkanalla ja välillä kepillä eli jaetaan suklaata kun on veromerkki näkyvillä tai sitten lähetetään paimenkirjeitä joissa itketään mainitsemallani tavalla kuinka tämä on tärkeää yrityksen business-salaisuuksien vuoksi! (edelleen turvapäällikön mustennukset)
   No rehellisesti sanoen olen jo tottunut tähän kaulanauhaan ja olo on aika alaston ilman sitä…:o

 2. Zepa sanoo:

  ”koska emme koskaan voi olla varma onko kaikille tuttu työkaveri oikeasti tuttu kaikille”

  Painokkaan eksistentiaaista meininkiä teillä! Mä mietin samoja joskus omista tutuista (ns. siviileistä) mutta työkavert ei luvalla sanoen kiinnosta niin paljon, että joo.

  • Nyt kuitenkin puhutaan virmasta, joka antoi kaikille työntekijöille (paitsi vuokratyöntekijöille koska se porukka imee) joulubonukseksi pahvisen, itse kokoon taiteltavan laatikon, joka on ympäröity firman mainoslauseilla. Eli suurten lupausten keskellä on vain kuumaa ilmaa.

   Jos me jotain ollaan, niin extreme-eksistentiaaleja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: