Itkisin joen mutta kuka rikkoisi jään? 00357

Viikon varrelta:

– Kolmansia treffejä ei tullut, eikä todennäköisesti tule. En ole kuullut toisesta osapuolesta viikkoon, ja pallo jäi hänen kenttäpuoliskolleen erotessamme.

Opin häneltä miten kasviskeiton saa maistumaan hyvältä (lisää hunajaa mausteeksi) ja pääsin syömään ravintolassa ilman että olin ”se friikki-sinkku pöydässä 11” eli itse jäin ainakin plussan puolelle.

Toivon että hän löytää kumppaninsa sekä elää pitkään ja menestyy.

Itse jatkan nörttityttöjen metsästystä treffi-palstalla sekä Stockmannin lastenvaate-osastolla hengailua siinä toivossa että bongaan jonkun hyvin toimeentulevan yksinhuoltaja-äidin.

– Alan kerätä itseeni jouluraivoa, jolla selviän taas tämän juhlan.

Alatte vasta postin tiskillä kirjoittaa > 5 pakettiinne pakettikortteja? Minä jyrään teidät.

Olette ryhmittyneet keskelle käytävää jouluruuhkassa keskustelemaan kivoja? Minä jyrään teidät.

Luulette että näinkin iso on leppoisa ja väistää pyörätien kautta lumisella jalkakäytävällä? En joulun alla, ja minä muuten jyrään teidät.

– Missä vaiheessa joululahjoja ei saa enää antaa?

Sen olen oppinut että seurusteleville ihmisille niitä ei saa antaa koska siitä seuraa…ongelmia, mutta muut?

Voimmeko luottaa siihen että lapsia on niin paljon että kun jokainen ostaa tuntemilleen lapsille 1,5 lahjaa, se on kansantalouden kaipaama piristysruiske? Joulupukin antaman esimerkin perusteella en usko.

Tiedättekö miksi hän pukeutuu punaiseen? Ei koska hän olisi kommunisti, vaan liian pienen markkinasegmentin vuoksi hänen tilinsä ovat koko ajan punaisella. Jos hän vain laajentaisi edes tuhmiin lapsiin, hän voisi pukeutua tilitietojensa mukaisesti mustaan.

Älkää pakottako minua luopumaan harmaasta pukeutumisestani.

– Viitaten ensimmäiseen kohtaan: olen jo pitkään etsinyt hyvää aasinsiltaa seuraavan videon linkittämiseksi.

Mainokset

6 Responses to Itkisin joen mutta kuka rikkoisi jään? 00357

 1. Tiina sanoo:

  Joululahjoja saa antaa aina! Ainakin mulle.

 2. Neo sanoo:

  Sellainen pieni vinkki, että kaikki, jotka käyvät Stockmannin lastenvaateosastolla eivät välttämättä ole yksinhuoltajia saatikka varoissaan. Alan epäillä, että se on sittenkin sinun… 😉

 3. waldorfssalad sanoo:

  Videota voisi lukea kuin piru raamattua, mutta jätetään se tekemättä. Sen sijaan muistutan, että joulunpyhinä on jos jonkinmoista sinkkukinkkubingoa tarjolla vähän joka ravitsemusliikkeessä. Etenkin siinä eräässä pääpostin viereisessä paikassa jossa ei aina voi olla ihan varma onko kukaan muu asiakkaista täysi-ikäinen…

  • Ilmoitin jo porukoille pohjoisessa että olen valmis kuolemaan jokaisen teistä puolesta, mutta en viettämään viittä päivää kanssanne.

   Mainitsemastasi syystä olen vähän kahden vaiheilla seuraavaan treffi-peliliikkeeni kanssa; yritänkö onneani joulun alla, kun ihmiset kaipaavat seuraa, mutta toisaalta he saavat sitä mahdollisesti oman perheensä luota VAI yritänkö joulun jälkeen, kun iskee tyhjyys, ja joulun odotus ei voi peittää alleen kaikkialle tunkevaa pimeyttä, kylmyyttä sekä jäätävää yksinäisyyttä…
   Olen itse asiassa pohtinut millaista siinä pääpostin viereisessä paikassa oikein on (teille jotka ette asu Turussa: Las Vegas on Hunter S. Thompsonin mukaan esimerkki maailmasta jossa eläisimme jos natsit olisivat voittaneet. ”Turun pääpostin viereinen paikka” on se missä he vielä suunnittelevat iskua Manhattanille).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: