Pikapikapäivitys deittailusta mehille koska kahvia on vielä jäljellä 00356

Deittivinkki A: Lukekaa ”the 4 big myths of profile pictures”.

Esim. siinä on eroa hymyileekö kameralle vai ei; kameraan suoraan katsova ja hymyilevä NAINEN saa enemmän vastauksia.

MIES joka ei hymyile ja ei katso kameraan suoraan saa enemmän vastauksia (tämä selityksenä sille miksi oma kuvani otettiin kaksi sekuntia sen jälkeen kun olin imaissut sitruunaa ja minulle vilkutettiin kuvan ulkopuolelta).

Deittivinkki B: sviddu jätkät.

Laatu-uros.

Kirjoittakaa tuo muistiin: laatu VÄLIVIIVA uros. Ensimmäinen osa määrittelee toisen. Jos vielä kerran näen yhdenkin ”hei löytyiskö tälläselle laatu urokselle seuraa?”, niin viimeinenkin uskoni koululaitokseen men—ei, hetkinen, joku kirjoitti juuri ”löytyiskö seuraa tos tark?”

Se siitä sitten.

Mainokset

12 Responses to Pikapikapäivitys deittailusta mehille koska kahvia on vielä jäljellä 00356

 1. Polga sanoo:

  Voin postata sulle kuvan, jota itse joskus käytin – se on garmiwa 😉

 2. Suski sanoo:

  Kaikkein tönköin ja samalla yleisin nettideittimoka on se, kun profiiliin laitetaan kuva, mutta tekstiin jätetään edelleen vanha selostus siitä, että on jonkun silmään komea (muunkin kuin äidin mielestä, heh heh), pitkä ja hiukset on lyhyet. Kun samaan aikaan lukija katsoo itse siitä kuvasta, kaksi senttiä silmiä vasempaan kääntämällä ja tekee ihan itse ihan omat johtopäätöksensä. Joko selostus tai kuva, ei sekä että. Muutamaa poikkeusta lukuunottamatta oletus kuitenkin on, että profiilia lukevalla on silmät päässä.

  Itse en ole koskaan oppinut ymmärtämään enkä elämään erään asian kanssa. Olen aina etsinyt netissä avoimesti pitkää parisuhdetta. Kun isäni ikäisiltä ja jopa vanhemmilta tuli viestejä, lisäsin tekstiini, etten etsi uutta isää itselleni vaan puolisoa. Isäni ikäisiltä tuli edelleen viestejä. Kun kysyin asiasta, he olivat hyvin ihmeissään siitä, että olisivat isäni ikäisiä. Minulla on kuitenkin 19 vuoden ikäero isääni. Eihän sellainen voi olla mikään yllätys, eihän?

  Hämmästyttävää oli myös se, miten paljon sain suoria seksisuhde-ehdotuksia sekä vapailta että varatuilta. Profiilissani korostin pitkäaikaisen suhteen etsimistä ja sitä, että sinkun tai eronneen status on ainoa täydellisen ehdoton vaatimus miehelle. Ja se ainoa ehdoton vaatimus ohitettiin todella usein.

  Kun tähän listaan lisää ne, joiden (toisinaan pitkissäkään) viesteissä ei ollut välttämättä yhtään välimerkkiä ja isoa alkukirjainta ja ne, jotka kirjoittivat sinällään hyvin, mutta niin ympäripyöreästi viittaamatta yhtään mihinkään omassa profiilissani, että sama viesti on varmasti copypastettu joillekin kymmenille muillekin, niin ei siellä viestitulvan joukossa mitenkään pilvin pimein kiinnostavia yhteydenottoja ollut.

  Niin että en minä ollenkaan ihmettele, että joillain miehillä on todellisia ongelmia löytää itselleen paria. Tuosta yltä voi lukea muutaman vinkin nettideittailun helpotukseksi.

  Niin ja mitä tulee kuvaan… Nykyisellä asuinkumppanillani ei ollut profiilissaan kuvaa eikä mitään kovin kummoista tekstiäkään. Hän kuitenkin kirjoitti asiallisen yhteydenoton, johon oli helppo vastata. Kuvan hän laittoi sähköpostiin, kun sitä myöhemmin pyysin. Ensimmäinen kommenttini oli ”eikö sinulle maistu ruoka siellä, kun olet niin kovin laiha”. Ehkä me olimme molemmat riittävän säälittäviä surkimuksia, kun tilanne on nyt se, mitä on.

  • ”Komeaksikin kehuttu”, ”kirveellä veistetyt ja hiekkapaperilla viimeistellyt piirteet”, ”tällanen normaali-jäppinen”.
   Jos kuvat osaisivat puhua, sanoisivatko ne noin?

   Nykyinen taistelutreffikumppanini on minua muutaman kuukauden vanhempi (kyllä, se ärsyttää myös; kilpailu jota en koskaan voi voittaa. Joskin tämä on ärsyttänyt muissakin. Outo? Moi?!).
   En oikein näe itseäni seurustelemassa 19 vuotta nuoremman kanssa; varmaan kiva katsella mutta kaipaan tietyn tason henkistä kypsyyttä ja samalla tasolla oloa. Ja että joku ei olisi ollut olemassa kun olin jo 18 vuotta, 11 kuukautta, 30 päivää vanha…se tuntuu hiukan oudolta.
   Mutta hei, onnea teille joilla se onnistuu. Darwinismi ja silleen. Lykkyä.

   Omassa ilmoituksessani haen itseäni muutaman vuoden nuorempia, mutta myös muutaman vuoden vanhempia naisihmisiä. Eli kaipaan nuorta kimmoisaa lihaa mutta toisaalta iän tuomaa viisautta.

   Naisten saamat ilmoitukset ovat kyllä jotain omituista. Ilmeisesti luullaan että ”hei, tämä on internet, ei tässä oikeasti mitään tehdä, kunhan ehdottelen poskihoitoa talvitakkia vastaan, ei siinä ole mitään pahaa koska vaimo ei enää ota suihin” (jep, olen jutellut naispuolisten ystävieni kanssa heidän saamistaan vastauksista deitti-ilmoituksiin). Kai siinä on jokin ”lähetän tämän 10 000:lle, jos yksikin vastaa, se oli sen arvoista”-logiikka.

   Itse en harrasta copy/pasteamista…juurikaan. Okei, saatan käyttää samaa vitsiä kahdesti, mutta moni kansallisaarteeksi luokiteltava huumorihelmi ei koskaan näe päivänvaloa treffi-viestittelyn ulkopuolella. Eli ainutlaatuisuus on minustakin kannatettava asia.

   Minun oli pakko laittaa kuva peliin heti alkuunsa, koska paksu-Bertta oli laukaistu jo siinä vaiheessa kun kerroin olevani turkulainen…mies…joka työskentelee it-alalla.
   Säälistä minuunkin yhteyttä siis otettiin 😉

 3. Tiina sanoo:

  Pitkät treffit?

  • Pitkä – oi niin kauhistuttavan pitkä – työviikko.

   • Tiina sanoo:

    Oon tottunut viikottaiseen fiksiini joka perjantai. 😉

   • Aaaawwwww…

    Okei, tässä saat sunnuntai-fixin: minä melkein voitin lotossa jättipotin.

    Viime kierroksellahan tuli omituisesti olikos se nyt neljä numeroa peräkkäin, ja joitain hajanumeroita. Nettilotto ehdotti minulle tuollaista riviä, mutta naurahdin ääneen ja totesin että älä NYT viitsi, ja arvoin uudet numerot.

    Potillehan tuli useampi jakaja, ja yksi heistä oli samalta tienoilta kuin minä, eli ehkä universumi halusi jonkun voittavan täältäpäin.

    Mielenkiintoinen kysymys on miksi?
    Koska pidän termodynaamiikasta ihan facebookisti, uskon että jokaista reaktiota kohtaa samanlainen vastareaktio. Eli lotossa voittaminen vaatisi suuren henkilökohtaisen uhrauksen.

    Eräs henkilö kuoli äskettäin.
    Voisiko olla että universumi yritti minut saada tuntemaan syyllisyydentuntoa siitä, että hänen kuolemansa antoi minulle voittoni?

    Tai sitten universumi tahtoo ajaa minut hulluksi koska pohtisin koko loppuelämäni kuinka olin niin lähellä voittoa, ja jos vain olisin painanut ”maksa lotto”…

    Mutta se unohti yhden jutun; kofeiini-tynnyriin pudonneen adhd-oravan tasoisen muistini.
    Ehkä numerot olivat erilaiset, ehkä muistan kaiken väärin, ehkä tahdon vain muistaa tapahtuneen tavallani hyvän jutun vuoksi…uuu, kahvia! Mistä me puhuimmekaan? Mainitsinko hyvän piirakka-ohjeen jonka sain kaveriltani? 🙂

   • Tiina sanoo:

    Kiitos. 🙂

   • Tietokone arpoi taas sellaiset numerot että just joo…
    Noh, saa nähdä lauantaina miten käy 😉

 4. Zepa sanoo:

  Noi isot ikäerot alkaa vaikuttaa siinä kohtaa kun ruvetaan miettimään, mistä puhuttaisiin. Löytyy kulttuurieroa ihan suomalaistenkin kesken, jos välissä on 20 vuotta. Mä työskentelen nuorten ihmisten kanssa, ja vilpittömästi tuntuu, että osaan puhua niiden kanssa vain siksi että roikun niin paljon netissä…

  • En täysin tyrmää seurustelua nuoremman kanssa; en välitä seurustella ikäisenikään kanssa jos ainoat jutunaiheet ovat kansaneläke ja Emmerdale.
   Vaikuttaahan tähän myös se että en halua tyttöystäväni isän kohdatessa saada samaa kohtelua kuin Jaakko Teppo sai joutuessaan lähtemään kotoaan vasta 35-vuotiaana, eli 200 metriä etumatkaa kun isä kävi hakemassa pyssyä.
   Ehkä tästä syystä olen kiinnittänyt huomiota McAfeen 65-vuotiaan perustajan pakomatkassa siihen, että mukana on 20-vuotias tyttöystävä…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: