Lomanloppu on lähellä 00343

Eikä hetkeäkään liian aikaisin.

Muistan lapsuudestani hetkiä kun ei oikeasti ollut mitään tekemistä. Kaikki luettava oli luettu, kaikki katsottava nähty ja ulos ei voinut mennä koska sapelihammastiikerit metsästivät kaikkea liikkuvaa.

Oli tylsää.

Nyt lomallani olen oppinut kaipaamaan noita hetkiä.

Lomallahan ei tarvitse tehdä mitään? Voit vain olla ja öllötellä? Vaikkapa vain katsella tv:tä tylsänä ja syödä roskaruokaa koko valveillaoloajan?

Okei, dvd- vai blu-ray-elokuvia? Kokonaisia tv-sarjoja vai elokuvia? Vai ehkäpä sittenkin digiboksista sinne tallennettua laatuviihdettä?

Ja roskaruoka: perunalastuja, grillattuja perunalastuja, sour cream-perunalastuja, juustonmakuisia perunalastuja, juustonaksuja, grillattuja juustonaksuja, maissinmakuisia juustonaksuja, popcornia, suklaapopcornia, suklaata, mansikanmakuista suklaata, minttusuklaata….

No tv:tä ehtii katsella myöhemminkin, näin lomalla voisi vähän sivistää itseään korkeakulttuurisesti lukemalla.

Joten luet viimeinkin Kindleen lataamasi >200 (ja lisääntyy) teosta? Tai sitten todella moniosaisen manga-sarjakuvan joka vain odottanut lomaasi? Eikä unohdeta huojuvaa tornia alaasi liittyviä tai liittymättömiä aikakausilehtiä.

Mutta nuohan ehtii, koska sinähän olet lomalla.

Joten mitä jos vain nuokkuisit internetissä viimeinkin kaikessa rauhassa ja luet kaikki kirjanmerkkeihin laittamasi kiinnostavat artikkelit? Ja blogimerkinnät. Ja uutisotsikot. Ja youtube-videot.

Ei ei ei ei.

Sinä olet lomalla. Sinun tulee rentoutua. Rentoudu. Mene vaikka ulos…ai siellä sataa. Ei se mitään, sinä et ole sokerista vaikka makeaksi sinua on haukuttu, rohkeasti vaan pihalle.

[MYÖHEMMIN]

Pim, olet kuumeessa. Mutta kuitenkin lomalla, joten voit nyt rentoutua ja oikein luvan kanssa. Haluaisitko kenties katsoa tv:tä  ja vaikkapa napostella jotain hyvää?

Seuraavalla lomalla olen vain hiljaa.

Mainokset

11 Responses to Lomanloppu on lähellä 00343

 1. Tiina sanoo:

  Tuossa kesällä luin jostain aika hyvän kirjoituksen nykypäivän ihmisen ”velasta”. Siis juuri siitä, että pitäisi sitä ja tätä, mutta ei ehdi. Digiboksi on täynnä katsomattomia ohjelmia ja yöpöytä huojuu lukemattomien kirjojen painosta jne. Sitten sitä velkaa ei saa koskaan maksettua, kun tulee lisää ohjelmia ja kirjoja ja kaikkea jännää netissä…
  En nyt tietenkään löytänyt sitä juttua enää mistään, mutta tunnistin itseni siitä. Ja sinutkin, tämän luettuani. 🙂

  Olen pakoitettu muuten nykyään kommentoimaan ilman linkkaamista blogiini, koska WordPress on päättänyt, että blogini on roskaa ja sen johdosta tuuppaa kaikki kommenttini spämmifiltteriin, kuulemma. Yhyy.

 2. Zepa sanoo:

  Ja niin sekin loma sitte meni…

  PS Niistä sapelihammastiikereistä, must tuntuu että sun vahemmat huijas sua. Varma ei voi olla, mut ihan semmonen kutina ois.

 3. Polga sanoo:

  Minä en enää ikinä kommentoi blögiisi, son loppu nyt…….

 4. neonella sanoo:

  Tänne ja muihin wordpressin blogeihin kommentoiminen on jotenkin niin turhauttavaa. Pitäisi päästä heti parrasvaloihin, mutta aina joutuu näppiksen suoltaman sonnan vuoksi johonkin filttereihin…

  *testailee kiertotietään*

  • Mikä ihme muuten tähän WP:hen on tullut? Ei se aiemmin kommentteja ole siirtänyt ”arvioitavaksi”?
   Onko Skynet löytänyt myös ”kiertotien”?

   • Neo sanoo:

    Olen aika varma, että vastaus on nimenomaan Skynet. Se on sekoittanut Termostaattorin ja Terminaattorin. Mun mielestä se, että oma kiertotieni ei toiminut vahvistaa teoriaa.

   • Tietäisittepä vaan millaista postia saan aina välillä vahingossa. Luulisi että Terminaattorilla olisi parempaa tekemistä kuin lukea Tekniikan maailmaa, Mikrobittiä ja Moottorimaailmaa.

 5. Polga sanoo:

  Koska sun blögi ei anna mun kommata! Siell on jömmassa ainaskin 100 hienoa laadukasta ja painavaa kommenttia leperryksiisi 😦

  • Yritätkö väittää että olisin ottanut kaikki 100 kommenttiasi syrjään vain saadakseni aikaan rajoja rikkovan aforismi/aikalaiskuvaus/perustuu osittain tositapahtumiin-kirjan ”Polga Polga – villinä ja vapaana, sua ei voi vangita”?
   Syytöksesi loukkaa minua ja kirjankustajaani ja pelkästään minua.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: