Väliaikatiedotus 00342

Olen kuumeessa. Tai siis olen nyt toista päivää.

Laitoin äsken kuumemittarin suoraan hikisestä kainalokuopastani suuhuni koska se ilmoitti lämmöstäni niin hitaasti (olen varma että tuollekin löytyy jokin fetissi-porukka).

Eli en ole niin hengenvoimissa että pystyisin kirjoittamaan mitään minkä jälkeen voisin katsoa itseäni peilistä.

Kai kaikki muistavat mikä kansio tietokoneeltani tulee poistaa jos minulle tapahtuu jotain?

Hyvä.

Palataan.

Mainokset

6 Responses to Väliaikatiedotus 00342

 1. Polga sanoo:

  Öööö…. X-files? 😮 Lähetänkö troppeja? Muista lepo ja lämmin (E I siis kuuma juoma!) 🙂 Paranemista kuiteskin ja kiitos viimeisestä… *salamyhkäisyys vallitkoon lukijoiden mielessä*

  • Päätin tällä kertaa kokeilla erilaista metodia kuin viimeksi eli en turruttanut kehoani tropeilla (kiitos kuitenkin tarjouksesta) vaan annoin taudin jyrätä yli marssilinjojeni.
   Toimi; meni päivässä pois.
   Yleensä tauti jää poterovaiheeseen jossa puolin ja toisin heitellään kemikaalisia reaktioita. Lopputuloksena kumpikaan ei anna periksi ja surkea olo jatkuu viikkokaupalla.

 2. Zepa sanoo:

  Tää on hieno tää ”tapahtuu jotain”. Vähän samanlainen kaareva ilmaisu kuin ”we need to see other people”. Koko ajanhan ihmisille tapahtuu jotain ja ne näkee toisia ihmisii. Höh?!

  • Josefiina sanoo:

   Zepa, mun täytyy vastata koska Termus itse ei kykene: se puhuu siitä että jos se sattuu KUOLEMAAN. Miehet on tuollaisia, ne luulee heti kuolevansa kun kuume hieman nousee. (Kyllä minua sitten nolottaa jos sille oikeasti ”tapahtuu jotain”.) Ei kun oikeastI: pikaista paranemista vaan, ilman mitään eufemismeja.

   • Ei saa naurattaa, koska minua sattuu vain kun nauran tai ajattelen nauramista. Kuume siis lähti pois mutta jälkitaudit jäivät sissitaistelemaan.
    Tällä hetkellä ärsyttävintä on kuiva hinkuyskä.

    Ja siinä ei ole mitään draamakuningatarmaista jos tauti, joka ilmiselvästi siis sai alkunsa siitä kun ebola tuli pernaruton luokse kädessään koeputkillinen mustaa surmaa ja sanoi ”kivat lonkerot, beibi. Osmosikoidaanko?”, kaataa ”miehisyyden” sanakirja-käsitteeksi luoneen, galvanisoidusta teräksestä valmistetun miehen, jonka luonnin jälkeen muotti heitettiin pois ja…okei, on siinä hiukan.

  • Tämä on näitä juttuja joihin pitää vain sanoa että ”tiedät sitten kun JOTAIN tapahtuu”.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: