Keski-viikkokatsaus menneeseen viikonalkuun 00336

Aistin lähestyvän talven siitä kuinka olen jälleen luopumassa maailmoja kuoliaaksi syleilevästä asenteesta.

Tai en siis ole luopumassa siitä vaan se vain muuttuu haluksi syleillä kuoliaaksi, tuhota kaikki paljastavat jäljet ja piilottaa kaikki mitä jäi jonnekin mistä sitä ei löydetä koskaan.

Ensinnäkin olen aloittanut taas pyöräilyn. Tahtoisin lähettää sen vuoksi joillekin jalankulkijoille seuraavanlaisen viestin:

”Kun näette polkupyörätien, lakatkaa näyttämästä teinipojalta joka ensimmäisen kerran murtaa tietokoneen lapsilukon ja pääsee vapaasti nettiin.

Syy miksi kukaan muu ei kulje sillä teidän lisäksenne on se että se on POLKUPYÖRÄtie. Se ei ole jokin maaginen yksityiskaista jonka löysitte ensimmäisenä jästinä.

Joten kun syöksymme teitä kohti, lakatkaa näyttämästä kissanpennulta joka ei ymmärrä mitä Jumala tulee tekemään sille liittyen erääseen teinipoikaan. Ainoa syy miksi en jyrää teitä vaan vaarannan kaikki muut polkupyöräilijät tekemällä polkupyörä-parkour-liikkeen on se, etten halua maalipinnan kärsivän.”

Töissäkin on ollut kivaa.

Ei, oikeasti; olen viimeinkin keksinyt mitä teen heti voitettuani loton jättipotin.

Toisin kuin muut voittajat, en lähde heti Disneylandiin.

Sen sijaan palkkaan freelance-toimittajan haamukirjoittamaan saneluni perusteella pdf-teoksen nimeltään ”Te [kirosana vielä mietinnän alla] spedet ja mehumaijat olette ihan [kirosana vielä mietinnän alla] ulalla”.

Sitten lähetän sen sähköposti-jakeluna kaikille asiakkaillemme ja nauran koko matkan Disneylandiin.

Tuskin jaksan odottaa mitä kivaa ja blogi-kirjoituksellisesti inspiroivaa loppuviikko tarjoaa.

Mainokset

6 Responses to Keski-viikkokatsaus menneeseen viikonalkuun 00336

 1. Polga sanoo:

  Mutta tuohan on jo kirjoitettu: http://therapiafennica.fi/wiki/index.php?title=Psykiatrinen_diagnostiikka Ei sinun tarvitse kuin laittaa linkki ja muutama hyvin valittu eettisesti harhaoppinen lause ”asiakkaille” lähetettäväksi 😉

  Yhtä asiaa minä en ymmärrä. Mikä on loton jättipotti? Uskon vaaralliseen elämään ja itsensä panemisen *paneminen mainittu* likoon, mutta tuo… tuo kuulostaa niin… pateettisen tuulipukumaiselta. Harkitse vielä hetki, voisitko mieluummin tehdä jotain vekkulia koneellasi siirtääksesi suuremman summan rahaa hyvinkin pienissä erissä eri tilien kautta tietyille saarille. Tai voin minä antaa suoraankin tilinumeroni.

  Lupaan, että emme tapaa Disneylandissa!

  • ”Loton jättipotti” on jotain mikä pitäisi keksiä jos sitä ei jo olisi lanseerattu.

   Paitsi että se on ihmiset rukoilemaan enemmän kuin mikään muu, se on viinan ja ilmaisen netti-erotiikan ohella ainoa asia joka pitää 90% tuntemistani työläisistä järjissä; ”kunhan kestän taas viikon, ehkä jo tällä kertaa…”

   Minäkin lupaan että emme tapaa Disneylandissa, mutta tämä vaatii nyt vähän säätöä. Millä viikolla ajattelit käydä Floridan Disneylandissa ja milloin Euro-disneylandissa?

 2. Neo sanoo:

  Saahan sitä haaveilla. Mutta olet oikeasti loman tarpeessa, kun lähetät itsekirjoittamasi pdf-teoksen asiakkaille ilman lottovoiton suomaa turvaa. Harmi, että ei tullut pehmeää laskua työelämään. Ei muuten, mutta olisi niin kiva saada se pidempi raportti jo kohta. Hengittele silti ensin ihan rauhassa.

  PS. Selitit hienosti miksi minä pyöräilen vain sisätiloissa. 😀

  • Itse asiassa loma koittaa viikon kuluttua. Tämä oikeasti tulee NIIN tarpeeseen, että taidan pätkiä loman ensi vuonnakin.
   Me aina töissä nauretaan näille ”pehmeä lasku töihin”-jutuille joita lehdet tarjoavat elokuun alussa; ne voisi tiivistää yhteen lauseeseen eli ”tee vähemmän töitä aluksi ja lisää sitten pikkuhiljaa työtaakkaasi kunnes se tukahduttaa sinut taas.”
   Meidän alalla me aloitamme hommat altaan syvästä päästä ja jatkamme käsipohja-metodilla syvemmälle.

   Ps. Eniten kyrsii se kun itse yritän noudattaa yhteisiä liikennesääntöjä, olen sitten jalan, pyörällä tai autolla liikenteessä. Sitten tulevat nämä MINÄMINÄMINÄ-idiootit, jotka kuvittelevat että kun MINÄMINÄMINÄ tulen, niin kyllä NE VARMASTI VÄISTÄÄ.
   Vielä jonain päivänä…jonain päivänä…

 3. Josefiina sanoo:

  Joo, Neo tuossa jo tiivistikin ajatukseni, ell siis älä kuvittelekaan että unohtaisimme lupauksesi kertoa lisää lähimenneisyydestäsi (kaukaisemmatkin tapaukset käyvät). Salailu on hyvin ikävää emmekä mitenkään ole sitä ansainneet.

  • Tuo on kauhean kohteliasta, mutta ei teitä kuitenkaan oikeasti kiinnosta miten mm. haltuuni päätyi romanialaiskaupungin varapormestarin käyntikortti ja pullo jotain minkä kerrottiin olevan romanialaista kotitilalla itsetehtyä vodkaa (koska onko sitä muunlaista? Enkö olekin oikeassa?)

   Noh, joudutte odottamaan lomaani viikon päästä, ensi viikko(kin) on varmaan sellaista tappotahtia että askelkuvioiden perässäpysymiseen menee kaikki aika. Mutta aiheeseen palataan…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: