Pikapäivitys 4: ”tule it-alalle”, sanottiin. ”Meillä on keksejä”, sanottiin 00334

Liian myöhään kerrottiin että ensin keksit pitää poistaa.

Kertoisin aamustani enemmän mutta se rikkoisi vaitiolosopimustani sekä sydämenne.

Eikä se ole edes tärkeintä tänään. Tärkeintä on että kesälomani alkaa tänään.

Vieläkin tärkeämpää on että se edellyttää matkustamista kotopuoleen. Minä inhoan matkustamista, koska luokittelen matkustavat ihmiset kolmeen kategoriaan:

A) Ne jotka tykkäävät matkustaa.

B) Ne jotka esim. vastaavat japaniksi jotain kun sanot että he istuvat paikallasi junassa, ja joiden ulkonäkö viittaa siihen että odottavalla äidillä oli ongelmia lopettaa murskattujen muumionluiden imppaus raskauden ajaksi.

Raskas hengitys ja henkilökohtaisen hygienian puute kertoo omista ongelmista, mutta vielä suurempiin viittaa se kuinka tämä tyyppiluokka hivelee SNES-pelijärjestelmän Hello Kitty-peliä samalla huokaillen jotain japaniksi.

Ylitsepääsemättömiin ongelmiin päästään kun puhelin soi ja tyyppiluokan edustaja vastaa siihen SUOMEKSI ”Moi… joo eikun mää oon täällä junassa vielä…joo vielä menee jonkun aikaa…joo onks siellä ruoka valmiina…joo hyvä…”, jonka jälkeen alat taas sivelemään  Hello Kitty-peliä haisten ja huokaillen, huokaillen ja haisten koko piiiitkän matkan.

C) Ne jotka joutuvat matkustamaan ryhmän B )-edustajan kanssa

Arvatkaas missä ryhmässä yleensä olen.

Lisäksi en osaa enää toimia lentokentällä. Tiedän, tätä asiaa on käsitelty monesti, mutta jotenkin aina onnistun unohtamaan kaiken.

Eli siis saavun lentokentälle ja…mitä sitten? Lähtöselvitys? Pitääkö minun jonottaa jonnekin vai voinko hoitaa sen jossakin automaatissa? Lentoyhtiö sanoi lipussa että mene tiskille, mutta netti sanoo että siellä on automaatteja…entä mitä sitten? Turvatarkastus? Missä? Miten? VOI TÄTÄ RISTIRIITAISTA JA INFERNAALISTA INFORMAATIOTA! MINÄ EN KESTÄ!

Ja tästä syystä seuraava loma vietetään kämpillä syöden kotiinkuljettuja pizzoja sekä katsellen roskaleffoja, poistumatta minnekään.

Mainokset

7 Responses to Pikapäivitys 4: ”tule it-alalle”, sanottiin. ”Meillä on keksejä”, sanottiin 00334

 1. Zepa sanoo:

  Sun pitää varmaan kattoo vanhoista postauksista mitä sulle sanottiin lentokentistä viimeksi…

  Olin tänään lounaalla väärässä paikassa ja kutsuin pöytääni yhden talon It-tukijoista kun sattui käveleen ohi. En muista edes sen nimeä. Mut ihan hyvät keskustelut kielistä ja kiusaamisesta jne. En tiennytkään että hurreja kiusataan jopa meillä!!! Oon ihan pöyristynyt.

  • Nykyään lentokenttien nettisivuilla on oikein ohjeet miten toimia lentokentällä.
   Vaatimattomuuttani en voi ottaa kunniaa tästä.
   Okei, KAIKKEA kunniaa.

   Olen keskustellut suomenruotsalaisen kaverini kanssa aiheesta. Juu, aikoinaan varoitettiin että jos Helsingissä puhut ruotsia tulee leukaan lommo huolimatta sukupuolestasi.
   Minäkään en tätä tajua; okei, et tykännyt oppia ruotsia, mitä sitten? En minäkään tykännyt liikunnasta mutta en väijy Jukolan viestin ympäristöllä kehtaako joku perrrrrrrle urheilla.

 2. waldorfssalad sanoo:

  Mahtaisikohan sitä saada elantonsa semmoisesta ihmisten yleis-neuvonta-ongelmanratkaisu-totuuksienkerronta-toimistosta? Niinku että tässäkin tapauksessa kohtaisin asiakkaan lentokentän ovilla (tai vaikka jo ihan siinä joukkoliikennevälineen ovella, jolta sitten ensin yhdessä etsittäisiin sen lentokentän sisäänkäynnin sijainti..) ja huolehtisin oikealle portille asti ja tarvittaessa jäisin vielä katsomaan että kone lähtee ilmaan asiakas sisuksissaan.

  Haastavammille tapauksille olisi tarvittaessa tarjolla myös vittuilua, edunvalvontaa ja muuttopalveluja eristyssaarelle.

 3. Neo sanoo:

  Blogissani on rakkauden tunnustus sinulle eiku blogillesi. http://aakkosblogi.blogspot.fi/2012/08/k-niin-kuin-kiitollinen.html

  Sitten kun vaan lomaltasi joudat, niin käväise nappaamassa itsellesi.

 4. Polga sanoo:

  Ihan vaan tiedoksi, että sarjiksi tarjolla siellä missä pitäisikin 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: