Pikapäivitys 2: say whuuuuuut? 00331

Kävin jo tutustumassa ennakkoon yhteen ihmismarkkinaan lihatarjontaan yksinäisten sielujen toritarjontaan internetin deittipalstaan.

Sieltä itse asiassa bongasin yhden potentiaalisen deittitapauksen: minun ikäluokassani, harrastaa liikuntaa ja tanssia sekä etsii minun pituistani, liikunnallista miestä.

Kun esittelin häntä naispuoliselle kaverilleni, hän totesi jotain siitä kuinka tuon tyyppiset naiset yleensä [tässä vaiheessa ohitsemme kulki tyhmin ja äänekkäin Suomen kesässä viihtyvä luontokappale eli turisti. Tämä yksilö liikkui parvessa, mikä lisäsi metelitasoa entisestään] joten minun kannattaa muistaa se.

Koska keskustelu liikkui siitä eteenpäin, en viitsinyt pyytää häntä toistamaan mutta ilmeisesti se oli jotain negatiivista.

Taas olisi siis studio-yleisölle rispekti-pisteitä jaossa: mitä jokaisen tulee tietää liikunnallisista naisista jotka etsivät liikunnallisia miehiä ja ovat ylittäneet pahimman teini-ikänsä?

Onko tämä (taas)  juttuja-jotka-sinun-oletetaan-tietävän-koska-hei-daaaaaa-pahvi?

En tahdo että tästä tulee uusi ”hei, tallensin sinulle cd:lle kappaleita koska pidät tästä musiikkilajista”-lyijyzeppeliinin neitsytlento; mistä minä tiesin että tuota pidetään romanttisena eleenä eikä uusien musiikkikappaleiden esittelynä?

Ei kun niin, juttuja-jotka-sinun jne.

Apua?

Mainokset

14 Responses to Pikapäivitys 2: say whuuuuuut? 00331

 1. Zepa sanoo:

  Daa pahvi! Ne haluavat erittäin hyvännäköisen miehen, joka menee niitten kans naimisiin ja tekee niille hyvännäkösii ja liikunnallisia lapsia. Plus elintaso.

  • Pahus. Jommankumman tässä potentiaalisessa suhteessa pitäisi osata joustaa. Minä joustan jo ”mies”-kohdassa; eikö toinen osapuoli voisi joustaa ”hyvännäköinen”- ja ”elintaso”-kohdissa?
   Ensimmäinen parikriisi jo tässä vaiheessa.
   Toivottavasti vihainen- sekä sovinto-seksi ovat tämän arvoisia.
   Kukaan ei kertonut että teoreettinen deittailu on näin vaikeaa…

 2. Neo sanoo:

  Daa pahvi! Sun pitäisi kuunnella vähemmän kavereitasi, joten ehkä se turistilauma oli sulle (mikä olisi vähemmän uskonnollinen termi?) – no olkoon – siunaukseksi. Olen valmis myymään likaiset alusvaatteeni sen puolesta, että naispuolisella ystävällä ei ole todellista kokemusta liikunnallisten naisten treffailusta. Ei ainakaan sellaisten, jotka etsivät liikunnallista sinun pituistasi miestä. ;D

  Sun pitäisi myös ajatella ja analysoida vähemmän. Ymmärrän kyllä (paremmin kuin uskotkaan), ettei viitsisi tuhlata aikaa vääriin tyyppeihin, mutta jos nyt oikeasti haluat jonkun tavata, niin se projekti ei oikein edisty, jos aina löytää jonkin tekosyyn olla ottamatta yhteyttä keneenkään. Se on vähän sama juttu kuin se eräs nettideittinössykkä (ei siis karju, vaikka otsikkoni antoi muuta ymmärtää), joka ilmoitti vastaavansa vain sille, jonka kanssa tuntuu, että on tunnettu aina.

  Nimim. En tee vakaalla parisuhteella mitään, mutta tulen hysteeriseksi, jos internetyhteys on epävakaa

  • En uskalla kommentoida juuta tai jaata kaveristani ja hänen seurustelustaan. Turku on opettanut minulle sen verran että mitään ei kannata ottaa itsestäänselvyytenä.

   Ah, analysoida vähemmän…vaikka se kuulostaakin ehkä huuhaalta, olen testien mukaan INTJ (Introverted iNtuitive Thinking Judging).
   Olen itse asiassa sellainen kuin heidän kuvauksissaan lukee: hiljainen, kaiken analysoiva ja koko ajan asioita suunnitteleva.

   Mutta myös tämä pitää paikkansa:
   ” Personal relationships, particularly romantic ones, can be the INTJ’s Achilles heel. While they are capable of caring deeply for others (usually a select few), and are willing to spend a great deal of time and effort on a relationship, the knowledge and self-confidence that make them so successful in other areas can suddenly abandon or mislead them in interpersonal situations.

   This happens in part because many INTJs do not readily grasp the social rituals; for instance, they tend to have little patience and less understanding of such things as small talk and flirtation (which most types consider half the fun of a relationship). To complicate matters, INTJs are usually extremely private people, and can often be naturally impassive as well, which makes them easy to misread and misunderstand. Perhaps the most fundamental problem, however, is that INTJs really want people to make sense. 🙂 This sometimes results in a peculiar naivete’, paralleling that of many Fs — only instead of expecting inexhaustible affection and empathy from a romantic relationship, the INTJ will expect inexhaustible reasonability and directness.”

   Ihmisten kyvyttömyys loogiseen käytökseen häiritsee paljon. Oma kyvyttömyyteni loogiseen käytökseen häiritsee eniten.

 3. pikkulaku sanoo:

  Daa pahvi! Yleistykset ovat hirveän huono lähtökohta toista ihmistä lähestyttäessä ja mahdollista suhdetta rakennettaessa.

  • Totta, totta…juuri siksi en tahdokaan kysyä kaveriltani mitä hän sanoi.
   Tykkään aina välillä pelata sosiaalista venäläistä rulettia: tätä odotan ihmisiltä, tällaisia he olivatkin oikeasti.

 4. Polga sanoo:

  Dea pahvi! Pyydä naispuolista ystävääsi toistamaan sanonta uudelleen. Älä välttämättä kuitenkaan luota siihen, sillä nainen ei välttämättä (aina) tunne naista 😉 Toisaalta, kävi minullakin mielessä vakaa parisuhde, 2.5 lasta, velkainen rivitalo jne. Jospa heti kertoisit olevasi IT-henkilö; se voisi houkuttaa joitakin – uskomatonta, mutta totta! 😀

 5. waldorfssalad sanoo:

  Daa pahvi. Eli haluat kuitenkin täyttää äitisi suurimman toiveen ja alkaa lisääntymään? Muuta siis esikaupunkialueelle (älä kuitenkaan maalle, se on jo täynnä epätoivoisia peräkammarin poikia), sillä sieltä löytyvät sinkkutytöt, jotka ovat arvoiltaan perinteisiä, vähempään tyytyväisiä (lue: tarttuu kuin tauti ja odottavat kihloja puolessa vuodessa) ja jotka tykkäävät kun lenkkipolut on lähistöllä. Sitten vain hankkimaan kiuh-kiuh-kiuh sanovat unisex-tuulipuvut ja miettimään ostetaanko pirttikalusto vai irtotuoleja.

 6. Polga sanoo:

  Daa, pahvi! Ihan vaan edelleen tiedoksi, että minä voisin ottaa kyllä hoiviini hieman iäkkäämmän urheilusta piittaamattoman IT-henkilön. EI lapsia, EI rivitaloa, EI koiria!!! 😀

  • Ei, et haluaisi. Ihan oikeasti, et.
   Kuvittele rasvaisimpia juttuja heittävät, kaikkein misantripistisimmat asenteet omaavat, madon-pää-on-ihmisen-loppu-henkisimmät tyypit.
   Nyt kuvittele että nämä henkilöt suljetaan samaan paikkaan 7,5 tunniksi viisi päivää joka viikko vuoden ympäri ( – miinus lomat).

   Käyttäisin termiä ”ihmishylkiöt”, mutta tuollaisen jälkeen meissä ei ole enää mitään inhimillistä eläkeikään mennessä.

   • pikkulaku sanoo:

    Kuvailusi vahvistaa entuudestaan mielipidettäni siitä, että minulla olisi täydellinen IT-tukihenkilön luonne. Valitettavasti kyvyttömyyteni hahmottaa mitään teknistä (miten päin tää ruuvi avautuu, äläkä sano vasempaan, koska ruuvissa on kaksi vasenta, älkää naurako, mä oon tosissani) johtaisi tilanteeseen, jossa moniaistivammainen ohjaa talidomilasta Mordorissa.

   • Höpsistä, pärjäisit ihan hyvin. Kokeile pystytkö nauramaan peilin edessä kymmenen kertaa peräjälkeen ja sanomaan heti perään ”oletko yrittänyt jo käynnistää konetta uudestaan?”
    Jos pystyt, tervetuloa maailman viimeiseen oikeaan Muukalaislegioonaan, jossa kaikilla on tarina, mutta ei menneisyyttä.
    Ainoa vaatimus on naurahtaa asiakkaiden ”kultivoituneille” (vahingoitan itseäni jos kuulen vielä kerrankin ”oli niin hyvä loma että…”) jutuille ja ehdottaa 90 95 98% ongelmista korjaavaa ratkaisua.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: