Eugeniikka, saanko esitellä mööpelin 00229

Antaakas kun paljastan yhden asian isänpuoleisen suvun miehistä.

He kaikki ovat erittäin hyviä puukäsitöissä.

Jos he olisivat syntyneet ihan missä tahansa paitsi Suomessa, tapa millä he saavat puun taipumaan haluamiinsa muotoihin olisi ollut sisustuslehtien vakiopalsta-aineistoa.

Maailma ei kuitenkaan ole reilu mutta sitäkin vitsikkäämpi omasta mielestään, joten he syntyivät ”niin, mitä sitten?” -maahan.

Arvatkaas nyt kenellä on kaksi peukaloa keskellä molempia kämmeniä, ja kuka ei osuisi naulapyssyllä ladon seinään vaikka olisi sisällä ovet kiinni?

Tilasin äskettäin uuden hyllyn (kiitos puuhyllyt.fi) ja eilen sain poran käyttööni tukirangan paikoilleen poraamiseksi.

Sen sanominen että hylly meni pikkaisen vinoon on sama kuin toteaisi että Pisan tornilla on lieviä vatupassi-lähtöisiä vikoja.

Tietystä kulmasta näyttää siltä kuin hylly yrittäisi vetää itsensä mutkalle. Ilmeisesti sillä on merkitystä että kaikki tukirangan reiät ovat samalla kohdalla.

Yritän purra hammasta ja nähdä positiivista asiassa: kun kaverini tulee, yksi ohjelmanumero tulee olemaan se että hän ulkopuolisena ihmisenä katsoo päältä että kaikki on kunnossa ennen kuin aletaan tehdä jotain edes lievästi vaativaa huonekalujen kokoamista. Koska purkuhommiksihan tuo menee.

Ensimmäinen joka muuten edes yrittää ehdottaa ” osta ensi kerralla Ikeasta”…älkää.

Mainokset

6 Responses to Eugeniikka, saanko esitellä mööpelin 00229

 1. Neo sanoo:

  Olet löytänyt oman sisustavan surrealistisi. Toivottavasti viritelmä pysyy kasassa siihen asti, että joku enemmän huonekaluja koonnut saapuu pelastamaan tilanteen.

  Mitä peukaloihin kämmenissäsi tulee, niin kaikki ei vaan voi olla puuseppiä. Tarvitaan myös it-nörttejä, palomiehiä, sairaanhoitajia, kukkakauppiaita, kassahenkilöitä, farmaseutteja, kampaajia… Osaat varmaan itse täydentää listaa tarvittaessa. Mutta ehkä ymmärsit pointtini.

  • Tuo on minusta enemmän postmodernia dadaa. Kirjojen pitäisi valua enemmän toiseen nurkkaan jotta se olisi oikeaoppista surrealismia.

   Ymmärrän pointtisi. Harmittaa vaan kun ei voi tehdä isän kanssa puutöitä kimpassa kun ensimmäisenä ollaan kehumassa hyväksi mieheksi tyyliin ”älä hyvä mies vatupassilla naulaa!”
   Mutta onpahan puhuttavaa sitten kun ukko tulee näkemään kaappini 😀

 2. waldorfssalad sanoo:

  Ensi kerralla kun ostat Ikeasta, kutsut Statlersin ja allekirjoittaneen kokoamaan sitä mööpeliä ja varaat pullon kuplivaa (vinkki: se ei ole Smurffi-limsaa) jääkaappiin. Tuomme tarvittaessa myös omat työkalut.

  • Ikeasta?! Sellaista päivää ei tulekaan että minä ostaisin siitä natseja sympatioivasta, asiakkaitaan ja henkilökuntaansa valvovasta, halpatyövoimalla herkästi särkyviä ooh-la-la-näköisiä tilaasyöviä kaappihirmuja, joiden varsinainen funktio eli asioiden säilytys on unohtunut jossain vaiheessa omistajansa ahnehtiessa rahaa (mutta eihän sitä ukkoa saa vihata koska se on svenska pseudo-geriatrikko ja siten omaa diplomaattisen suojan) tarjoavasta, pyramidimaisesta käytettävyyssuunnittelusta kärsivästä aikuisten legolaatikosta vapaaehtoisesti mitään!
   :raskasta huohotusta, lievää vaahtoamista suupielistä:

   Halusit vain nähdä mitä tapahtuu kun minulle ehdottaa Ikeasta ostamista, eikö?

   Minun pitää jossain vaiheessa tosin ostaa tuohon jatkohylly. Kutsun teidät silloin kylään 😉

 3. Polga sanoo:

  Kommentit eivät tule läpi, mutta silti ja edelleen: Lundia. Vastaus on Lundia, sen harvemmin saa vinoon (no, kerran se onnistui ja pystyttämässä oli tietty Belga, nörden vika!) 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: