”Arja Koriseva suihkussa” 00228

Ensi viikolla 60% meistä on lomalla. Ensi viikko on myöskin se viikko kun 90% asiakkaista palaa lomalta.

Arvatkaa kuka on 100% hajalla jo heti maanantaina?

Siksi säästän sarkasmi-energiaani ja vain kiitän tuntematonta googlettajaa otsikon keksimisestä puolestani.

Sen sijaan kulutan nyt äsken mainittua energiavarantoani oman elämäni puimiseen.

Olen tehnyt ansioituneen kirjailijan kanssa yhteistyönä treffi-ilmoitusta.

Syyt tähän ovat moninaiset, mutta mainittakoon kokovartalo-sieni-infektioni laimentuneen siinä määrin että voin kertoa sen olevan rusketusta.

Meillä on kuitenkin ongelma.

Neo on kirjoittanut blogiinsa Aakkostarinat oman treffi-ilmoituksensa.

Onko se hyvä?

Sanotaanko että hän on tuonut tähän maailmaan jotain sellaista mitä se ei ole koskaan ennen kokenut, ja mihin se ei todellakaan ollut valmis. Hänestä on tullut vähäisempien treffi-ilmoitusten kuoliaaksihalaaja, amatööri-pilvenpiirtäjien pilvilinnojen rikkipuhaltaja.

Jokainen jolle olen tuota ilmoitusta näyttänyt vannoo, että se on parasta mitä he ovat koskaan nähneet, ja he ovat nähneet hopeatiikerin ratsastavan yksisarvisella sateenkaarta pitkin (tämä on sitten toisen tarinan paikka).

Ilmoitus on Platonilaisen idean ilmentymä: jotain niin täydellistä että kaikki muut treffi-ilmoitukset ovat vain varjoja siitä.

Oma treffi-ilmoitukseni on tuon jälkeen…”ihan kiva”; ”onhan tämä hyvä yritys, mutta hei, haluatko nähdä jotain todella nerokasta?”

Silti hyväksyn tämän osana luonnonjärjestyksen. Tiesin että jonain päivänä tulee vielä minua nuorempi, paremmin passikuvissa onnistuva ja osaavampi treffi-ilmoitusten tekijä.

Sillä tätä on deitti-ilmoitus-darwinismi.

Ei, minä en missään nimessä ole vielä ”juonut ihan tarpeeksi sitä kahvia”.

Mainokset

12 Responses to ”Arja Koriseva suihkussa” 00228

 1. Neo sanoo:

  En ollut varma uskallanko edes tulla vilkaisemaan Arja Korisevaa suihkussa. Jos otsikkoon olisi liittynyt lisäksi teksti ”katso seksikkäät kuvat”, olisin takuulla jättänyt väliin. Olisi pitänyt, koska nyt en tiedä, mitä sanoa. Kiitos ja anteeksi.

  (Koska kaikkien on nykyään näytettävä passikuvissa vankikarkurilta, jotta ne hyväksyttäisiin virallisiin asiakirjoihin, niin kukaan ei voi onnistua enää niissä. Siksi olen säilyttänyt muutaman 90-luvun puolivälistä otetun passikuvan treffi-ilmoituksiin liitettäväksi.)

  • En halua ajatella millainen ihminen googlettaa tuollaista. Enkä kyllä pahemmin halua ajatella Arja Korisevaa suihkussa. Mutta hienon otsikon siitä sai 😉

   Ei mitään anteeksipyydettävää. Se ei tullut tarpeeksi hyvin esille kirjoituksessani, mutta minusta meidän kaikkien treffi-ilmoitusten tekijöiden tulisi olla kiitollisia sinulle. Sinä asetit uuden raja-aidan meille ja se on hyvä.

   Ilmoituksesi on juuri sellainen kuin kunnon deittimainoksen (yritän keksiä lennosta synonyymejä toiston välttämiseksi) tulisi olla: selkeästi ilmoittava mitä halutaan ja mitä on tarjolla.
   Sen jälkeen jokainen joka edes kehtaa tarjota ”no minä olen tällainen suomalainen perusjöllikkä, komeaksikin kehuttu. Käyn töissä ja karaoke-baarissa kydä. Ota yhteyttä niin jos kiinnostaa niin jutellaan kahvilla enemmän” (en tiedä millainen on kliseinen naistenilmoitus).
   Kolmella sanalla: ei, jätkät ei. Ja kaksi lisää: ei ei.

   Toivoisin että hakutarjouksesi (tämä ei ole niin helppoa kuin luulette) leviäisi kuin kulovaara kesäaikaan netissä. Että porukka oppisi että näin asiat tulee esittää meidän kaikkien ajan säästämiseksi: ei kiertelyä, ei kaartelua, vain faktat ja toiveet.
   Tarkoittaahan tämä että joudun (ja muutkin joutuvat) nyt näkemään enemmän vaivaa, mutta ainakin omalla kohdallani toivon sen olevan vaivan arvoista (voisin edelleen kertoa kauhujuttuja ensimmäisestä treffi-ilmoituksestani, mutta ette te kuitenkaan niitä tahdo kuulla).

   Eli: ole hyvä, eikä mitään anteeksipyydettävää.

   • Neo sanoo:

    En ole vieläkään ehtinyt tutustua naisten ilmoituksiin, koska en jostain käsittämättömästä syystä ole niin kiinnostunut heistä. 😉

    Tarkoitukseni oli tuoda julki sitä, että kiertelyt ja kaartelut ovat so last season. Itse en jaksa tuhlata aikaani pariutumiseen yhtään sen enempää kuin on pakko, joten toivon vastapuoleltakin vain rehellisiä faktoja ja toiveita. Kysymys ei niinkään ole siitä, että en haluaisi enää ikinä pariutua. En vain jaksa pelata mitään pelejä, joissa pitää arvailla toisen todellisia ajatuksia. Kiva siis huomata, että tarkoitusperäni kävivät ilmoituksesta selkeästi ilmi. Ja ennen kaikkea se, että jotkut jaksoivat lukea sen loppuun.

    Vedän anteeksipyyntöni takaisin.

   • Itse olen oppinut minkälaisia ilmoituksia miehet tekevät koska…no se liittyy edelliseen treffi-ilmoitukseeni. Ette te kuitenkaan tahdo kuulla siitä.

    Kiertely ja kaartelu ehkä kuuluvat tiettyyn ikään, kun ei oikein vielä tiedä mitä haluaa ja uskaltaako kertoa mitä luulee haluavansa.
    Tässä iässä kuitenkin tietää jo aika hyvin mitä haluaa ja on valmis sanomaan sen; ”jos sinoot lampaahan luantoone son paree joset tutustu muhun”.

    Samaa sanotaan mainitsemassani relationshit-sivustolla; jos tiedät mitä haluat, sano se.
    Voihan se tarkoittaa että jotkut eivät ota yhteyttä (paitsi ehkä viranomaiset) tai homma loppuu lyhyeen, mutta eipähän tarvitse tuhlata aikaa turhaan ja löydät nopeammin samanhenkistä seuraa.

    Kaikki henkilöt joille olen esitellyt kirjoitustasi ovat lukeneet sen loppuun ja kehuneet 🙂 Enkä usko että ase jota pidin heidän ohimollaan olisi vaikuttanut asiaan mitenkään.

   • Neo sanoo:

    Leikin, etten huomannut lainkaan sanaa ase ja uskottelen itselleni, että ilmoitus oli hyvä.

    Olen itse miettinyt, että se on hyvä ilmoitus blogiin, josta voi kaivella kirjoittajasta muunkinlaista faktaa halutessaan, mutta irrallisena jossakin toisessa yhteydessä, se ei välttämättä olisikaan niin hyvä. Eli kierrellen ja kaarrellen on kysyttävä, että ovatko ne kaikki lukeneet muutenkin blogiani vaiko vain sitä yhtä postausta?

    Melkein tekisi mieli testata sitä jollakin oikealla treffipalstalla yhteystietojen kera. Mutta kun ne sanoo, että ihmisten tunteilla ei saa leikkiä, niin lienee syytä jättää se tekemättä. Luulisin ainakin, että yleensä ilmoituksia jätetään vain silloin, kun ollaan edes puoliksi tosissaan liikkeellä ja siten myös alttiita kaikenlaisille sydänsuruille.

    Joko voin lähteä bongailemaan sinun ilmoitustasi jostain?

   • Sovitaan että se oli sormeni hupparitaskun sisälla ja että ilmoitus oli hyvä.

    Olen jättänyt viekoittelevasti linkin ja/tai nettisivusi auki, joten toivon/uskon että myös muita sivujasi on käyty katsomassa.

    Okei, rehellisyyden nimissä yksi (mies) oli sitä mieltä että ilmoituksesi oli aika tyly. Hän kuuluu koulukuntaan ”antakaas kun esittelen itseni ja sitten heittäydyn armoillenne”.
    Minäkin kävin heidän luennoillaan kunnes ilmoituksesi avasi silmäni.
    Liian avoin ilmoitus vain johtaa siihen että kaikki lounasetunsa kolmeen kertaa lunastanut My little pony-kokoelmansa keskellä kuvattu, kaikki tunnetut kieliopivirheet yhteen lauseeseen yhteennaittamaAAAAMUISTOJA, TUKAHDETTUJA MUISTOJA!TE LUPASITTE ETTÄ UNOHDAN! TE LUPASITTE! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAmistä me puhuimmekaan?

    Ai niin, minustakaan tunteilla leikkiminen ei kivaa, mutta jos haluaa kokeilla millaista tarjontaa on saatavilla ja ei tykkää saaliskalasta, se ei ole minusta leikittelyä; kielletyn pelin säännöissä ei ole tyytyväisyystakuuta.

    Oma ilmoitukseni ei ole vielä vapaana virtaava Iijoki-sarja, vaan padottu Saimaa-ilmiö; sitä pitää hinkata sujuvammaksi. Nyt se töksähtelee. Tällä. Tavoin koko. Ajan.
    Lupaan ilmoittaa kun se on for your eys only-valmis.

 2. Neo sanoo:

  Pikaisen tutkimustyön tuloksena tulin siihen tulokseen, että tarkoitat varmaan häntä, joka olettaa tuntevansa vastuuttomat exäni. Tosin epäilen niiden olevan kuitenkin ihan eri tyyppejä, sillä en luonnehtisi eksiäni vastuuttomiksi. Näkemyksesi asioihin kumpuaa siis monipuolisista luennoista. Hienoa, että et ole sulkenut silmiäsi erilaisilta näkökulmilta. 😀

  Kunpa se jo olisi Iijoki. Ei malttaisi odottaa for your eyes only -versiota. 🙂

  • Näin miten liian laaja-alainen ilmoitus toimii. En tykännyt. Kokeillaan nyt miten yksityiskohtaisempi toimii.
   Mielestäni siinä on eroa ilmoittaako mitä henkisiä ominaisuuksia vai mitä fyysisiä ominaisuuksia etsii.

   Minä esim. pidän liikunnasta, joten etsin liikunnallista ihmistä (en nyt tarkoita 10-ottelua tms. Ajattelin kokeilla joogaa tuossa syksymmällä ja tykkään lenkkeillä).
   Jos se tarkoittaa että nyt sitten jää joku tosi mukava ja liikkis liikkumaton ihminen tapaamatta, niin uskon silti voivani nukkua yöni rauhassa.
   Jos se tarkoittaa että kukaan ei ota minuun yhteyttä, niin sellaista se sitten on.

   Liian pitkälle mennään minusta jos ilmoituksessa on tarkkoja fyysisiä ominaisuuksia kuten ”olethan 130-140 cm pitkä punatukkainen kääpiö”.

   Valitan kirjoittajan blokkiani 😦 Tekisi vaan mieleni lisätä sinne tyhmää huumoria, joka pilaisi koko jutun. Noh, onhan tässä aikaa; tapaan toisen kaverini torstaina, ja ruodimme ilmoitustani silloin taas.

   • Neo sanoo:

    Kyllä, selvästi olet ymmärtänyt ilmoitukseni idean. Ei kukaan oikeasti etsi jotain tiettyä fyysistä ominaisuutta eikä etenkään numeroita (ikä, pituus etc), jos etsii ihmistä, jonka seurassa oikeasti viihtyy ja on valmis viettämään aikaa. Mielestäni liikunnallisuus ja sen mainitseminen on hyvinkin tärkeä asia mainittavaksi, koska yhteistä tekemistä miettiessä liikunta on hyvin varteenotettava vaihtoehto. Tosin itse liikuin aiemmin osittain siitä syystä, että salilla käyminen ja ryhmäliikunnat olivat ainoa paikka, johon exä ei halunnut tulla mukaan. Anteeksi, siirryin itseeni, kun piti pohtia sinun ilmoitustasi. Piti kuitenkin sanoa, että jos liikunnallisuus on sinulle tärkeää, sitä ei voi ohittaa.

    Uskon, että ryhmätyönä ilmoituksestasi tulee vastustamaton kohderyhmääsi kuuluville henkilöille. 🙂

   • Liikunnallisuus on – ja tämä kuulostaa omituiselta – osittain kapinointia.
    Ai ettäkö joka kolmas suomalainen on ylipainoinen? Ai ettäkö liikalihavuus kasvaa? Hahhahhaa, ymmärrän haasteen kun näen sellaisen! Minä en antaudu teidän ennakko-odotuksiinne!

    Ei minullakaan ole mitään tiettyä numeroa mihinkään kategoriaan laittaa. Siksi varsinkin ”ikä”-kohta on niin vaikea; olen nähnyt parikymppisiä joilla on puolet vanhemman olemus ja 50-vuotiaita jotka ovat minua timmimmässä kunnossa. Puhumattakaan henkisistä arvoista…vaikeaa,vaikeaa…

    Mutta jotenkin potentiaalista deitti-porukkaa on rajattava, koska muuten saat taas kuvan ihmisen kuoriin ahdetusta sinivalaasta My Little Pony-lelujen keskellä, ja herääät taas keskellä yötä unesta jossa ne pikku hellyyden tiivistyneet äpärät katsovat kaikki sinua ja kutsuvat leikkimään ikuisesti ja ikuisesti ja ikuisesti ja ikuisesti…
    :värisee:

 3. pikkulaku sanoo:

  Minusta linkkaamasi treffi-ilmoitus ei ollut kummoinen. Vaikka sisältö oli ihan fiksu, muoto oli jotenkin kielteinen. Kirjoittaja luettelee heti alkuun mitä ei halua. Vasta loppupäässä tekstiä alkaa tulla tietoa siitä, mitä kumppanilta odotetaan, ja sekin vähän tympeään äänensävyyn. Suoraan sanoen, kirjoituksessa haisee pick up artistien suosima negaaminen. Enpä olekaan vielä nähnyt sitä käytettävän nainen etsii miestä-kuviossa.

  Tietenkin lukukokemustani värittää se, että olen itse nainen, ja ilmoituksessa haettiin miestä. En tiedä, vetoaako tekstin henki paremmin XY-kromosimiyhdistelmään. Jos viesti olisi miehen kirjoittama, en kiinnostuisi tippaakaan.

  No, tarkoitus ei ollut niinkään hakkua ko. ilmoitusta, kuin yrittää vihjata, että oma deitti-ilmoituksesi voi ihan hyvin olla paljon parempi ja kiinnostavampi.

  • Olen lopultakin ymmärtänyt että tuo treffi-ilmoitus jakaa porukan kahtia: toiset tykkää, toiset ei.
   Kai se riippuu siitä mitä haluaa. Olen kärsimätön joidenkin asioiden suhteen, joten tuollainen WYSIWYG-ilmoitus sopii minulle; ei tarvitse turhaan raahautua kahville kun tietää jo heti synkkaus-potentiaalin.

   Oma treffi-ilmoitukseni on menossa tällä hetkellä ”tiedän ihmiselon tuskan koska saan usein paperihaavoja uidessani seteleissä, mutta olen kovettanut itseni enkä itke. Voitko sinä nähdä rikkaan koviksen ulkomuurini läpi?”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: