”Jos kohtaat Buddhan, tapa Buddha – Opeta lapsellesi aakkoset ja transendenttiset käyttäytymistavat” 00226

Tuo oli siis lastenkirja jota aloin kirjoittaaa viimeisimmän helleaallon aikana (”Jos kohtaat apinan, anna sille piiskaa. Jos kohtaat Buddhan, tapa Buddha. Jos kohtaat Celciuksen, kysy käykö se kuumana?” jne.)

Pääsin jo T:hen (”Jos kohtaat traktorin, anna sille ryyppy”) mutta sitten onneksi saapuivat sateet.

Muutenkin tuntuu että ideat tulevat luokseni kuolemaan.

Mitä jos maabrändien sijaan olisi maabändejä? Mitä jos muilta valtioita ei valloitettaisi enää sotilasvoimin, vaan kansainvälisillä artistikiertueilla; sillä demokraattisen äänestyksen sijaan valtiojohtajaksi valittaisiin aina sen vuoden äänite-myyntilistojen ykkönen ja eduskunta Idols-puhelinäänestyksillä? Ja mitä jos bändi-tietokonepelit olisivat yksi asevarustelun muoto, jossa itse pelin lisäksi myytävät oheistuotteet olisivat parhaimmillaan ”weapons of massive indestructiOOOOOOOOONNYEAHHHHRÄKÖNROULLLLL!!!!”

Mitä jos jatkaisit matkaasi jonkun sellaisen luokse joka jaksaa kirjoittaa tuollaista?

Ideoiden lisäksi tänne tulivat kuolemaan seuraavat googlen hakusanat:

hupi pipo

Nyt on heinäkuu. Minä muistan sen ajan kun ihmisiä ei saanut käyttämään pipoa edes talvella. Jos nyt pidät pipoa, ainakin minulle se tuottaa suurta hupia.

turkissa isomunaiset miehet

”Haloo? Onko Googlella? Minulla olisi muutamakin kysymys siitä miten te blogini luokittelette. Mutta nyt kun olette siinä, olisi yksi kysymys turkiseläinteollisuuden osallisuudesta  kanataloudessa ja heidän käyttämänsä työvoiman sukupuolijakautumasta.”

kalastushaavi unissa

Tyhjä kalastushaavi: vastoinkäymisiä. Täynnä: menestystä. Rikki: pettymystä, paitsi jos siinä oli kala, jolloin se merkitsee pientä menestystä.

Lähde: SWOON Dream dictionary

piiskausta

Aikaisemmin ärsyynnyin tästä, mutta nykyisin linkitän kauppaamme.

miten minä saan poikaystävän

Tätä aihetta on käsitellyt ansiokkaasti ainakin Aakkostarinat-blogi (LISÄYS: ja nyt siis tarkoitan nettitreffi-ilmoituksen teon osalta. Se ei ole helppoa, mutta yrittäkää välttää tuolla mainittuja kliseitä.

Ja kun kerran täällä ollaan, niin lisäksi linkki ”Haku päällä – kuinka avoimin mielin liikkeellä netissä?”-blogaukseen Ylen Olotila-sivustolla)

Itse jaan LL Cool Jamesin viisauden sanat: ”There is somebody for anybody. But If you look like Jabba the Hutt and you want Pamela Anderson, then you are shit out luck, man.” Rakkaus ei ole sokea, se on valikoivasti likinäköinen.

Sen sijaan omilla hauillani huomasin että internetissä on Röhökäisen mentävä aukko.

Röhökäinen

6 dl vehnäjauhoja
3-4 dl sokeria
2 tl soodaa
2 kananmunaa
250 gr voita
2 dl piimää

Sekoitetaan munat ja sokeri, lisätään piimä. Sulatetaan rasva. Rasvan jäähtyessä jauhot ja sooda sekoitetaan keskenään. Lisätään jäähtynyt rasva ja jauhot vuorotellen.
Paistetaan uuninpellillä 200 asteessa n. 30 minuuttia.
Voi nauttia sellaisenaan tai esimerkiksi mansikkahillon kanssa.

Nyt voitte hajaantua, ei ole enempää luettavaa toistaiseksi.

Mainokset

16 Responses to ”Jos kohtaat Buddhan, tapa Buddha – Opeta lapsellesi aakkoset ja transendenttiset käyttäytymistavat” 00226

 1. Neo sanoo:

  Hetkinen. Nyt on sattunut joku väärinkäsitys. Aikaisemmin halusin eroon aviomiehestä enkä nyt ihan tosissaan halua aloittaa sitä sirkusta alusta uudelleen hankkimalla poikaystävän.

  Saako siis kysyä, että mistä löytyy tieto siitä, miten EI saa poikaystävää? Minä en halua sellaista, mutta ilmeisesti osaan ansiokkaasti neuvoa, miten sellaisen joutuu ottamaan. Elämän paradokseja on, ettei kukaan koskaan saa sitä mitä haluaa.

  • Pahoittelen jos annoin sanavalinnoillani sellaisen kuvan että olisit etsimässä poikaystävää 😦
   Linkitin merkintääsi jossa kävit läpi ”Kunnollinen mies”-bloggaajan naisten deitti-ilmoituksissa käyttämiä lauseita. Olisin tietenkin voinut linkittää suoraan ”Kunnollinen mies”-blogiin, mutta tykkään tällaisesta meta-kommentoinnista.

   Miten ei saa poikaystävää? Tervetuloa it-alalle; parhaat on varattu jo opiskeluaikana ja loput…noh, tehän luette minun blogiani.
   Kaikki muut ammatit ovat sexyjä verrattuna meihin.

   • Neo sanoo:

    Tarkoititko, että lopuilla on olemassa kymmensivuinen ehtoluettelo parisuhteeseen alkamisen ehdoista? Ainakin omalta osaltani voin hyvillä mielin sanoa, että ammatti ei ole se seksikkyystekijä, jonka perusteella olen valinnut niitä poikaystäviä. Paino sanalla poikaystävä, koska olen luullut valinneeni miehen, mutta olenkin saanut pojan. Ammatti on silti hyvä olla olemassa. 😉

    Sanavalinnat ja jopa valittu merkintä olivat ihan hyviä. Osoittaa hyvää arvostelukykyä, että et linkittänyt esimerkiksi työpaitani kuvaan. Halusin vain varmuuden vuoksi tehdä selväksi, että en halua poikaystävää. 🙂

   • Ei vaan ”juu juu kulti, ihan kivat lähes-päällä-olevat-nimettömät ja tulen ihan satavarmasti kohta sinne, mutta luen vaan ensin tämän wikipedia-merkinnän ja sen kaikki lähteet. Ja BBC:n sivuilla on mielenkiintoinen juttu yritysten omista lauluista”.

    Näin ohimennen syytän deitti-oppaita miesten paljastumisesta pojiksi; deitti-oppaat opettavat miten käyttäytyä naisia kohtaan että saat iskettyä heidät. Mutta oppaat eivät kerro miten tästä eteenpäin, jolloin todellinen luonteemme paljastuu. Markkinoita olisi oikeasti ”Joten sinä sait hänet – mitäs nyt sitten?”-oppaille.
    Mutta hädin tuskin osaan olla näinkin mies, joten jätän tuollaisen oppaan kirjoittamisen osaavammille.

    Se ”slick me”-t-paita on loukkaus luoma-, kasvi-, eläin- ja osin kivikuntaa kohtaan.
    Ja nyt siis puhuu henkilö jolla on ”manga lähtee lapsesta hakkaamalla”-t-paita. Minun paitani sentään on oikeasti hauska koska se on oikeasti totta.

   • Neo sanoo:

    Yhtäkkiä it-ala alkaa sittenkin kuulostaa siltä, että uni tulee ennen parisuhdetta. Hyväksyttäköön se siis tavaksi välttyä poika- ja miesystävältä, kunhan opiskeluaikana muistaa pysyä kaukana niistä parhaista, ettei vahingossa tule varanneeksi yhtään.

    Minustakaan ei löydy miestä nimeksikään, joten olen myös epäpätevä kirjoittamaan kirjaa aiheesta, kuinka pysyä miehenä. Tai ehkäpä sittenkin salanimellä, koska naiseuteni saisi markkinaraon häviämään maailmankartalta.

    Slick me -paita voi olla totta jonain yön pimeänä hetkenä, joten jätän sen odottamaan sellaista hetkeä, jolloin en ole yksin, mutten saa sanaa suustani. Ja milloinkahan sellainenkin ihme mahtaa tapahtua? Ehkä vain vien sen varastoon tuholaisten syötäväksi. Hauska se ei tosiaankaan ole.

   • Muokkasin muuten blogimerkintääni nyt kun pahin tuho on jo tapahtunut. Lisäsin myös uuden linkin ihan vaan siltä varalta että kaikki viisi lukijaani eivät tuki blogiasi yhtäaikaa 😉
    ——————–
    Hiukan eksyäkseni aiheesta: olen jo pitkään ollut sitä mieltä että it-ammattilaisillekin pitäisi saada joku tosi hieno virallinen uniformu tai ainakin pakolliset kitaransoitto-sivuopinnot.
    Takaisin asiaan: parhaimmat olivat jo varattuja ennen opintojaan. Kaipa kumppanit ajattelivat että no onhan siinä kuitenkin paljon hyviäkin puolia, kai minä yhden it-nörttiyden kestän.

    Minusta tuntuu että miehenä olemiseen liittyy jotenkin sänki.
    Kaikissa miehekkäissä mainoksissa, oli se sitten vaate- tai silmälasi-mainos, miehillä on sänget.
    Partahöylämainoksia ei sitten lasketa.

    Slick me-paita kuuluu kategoriaan ”isoisän olkihattu”; meidän sukupolvemme ei ole valmis sitä varten, eikä ole vielä seuraavakaan.

   • Neo sanoo:

    Kiitos. Blogger ei olisi kestänyt yhtään suurempaa ryntäystä. Ohimennen sanoen ajatus ensimmäisen treffi-ilmoitukseni kirjoittamisesta on myös houkutteleva. Tosin vain blogiin, koska olen ymmärtänyt, että treffi-ilmoituksen kirjoittaminen on yksi tehokkaimmista tavoista välttyä parisuhteelta. 😉

    Asian vierestä: Uniformut ovat aika hot. Jokaisella ammattiryhmällä pitäisi olla omansa. Kitaransoitosta ei ole niin väliksi.
    Asiasta: Helpottavaa tietää, että voin jatkaa opintojani pelkäämättä tekeväni mitään vahingossa varauksia. Saisinkin liian helposti lisänimen it-nörtti-puuma.

    Sängen myötä paljastui ilmeisesti syy, miksi miehet ovat muuttuneet pojiksi. Kesäsänkeä ja playoff-sänkeä lukuunottamatta se on kohdallani turnoff. Suosin partahöylämainosten poikia. 😀

   • Samasta syystä minäkin kannan mukanani taikasauvaani joka estää sateen tulon 90% varmuudella. Kutsun sitä vesielementinpoissapitäjärajatultaalueelta-varjoksi. Yritän vielä kehittää nimeä.

    Tiedän, eivätkö olekin :nudge nudge, know what I mean, know what I mean:
    Olen hahmotellut ”That’s hot”-pyramidia, ja olen tullut siihen lopputulokseen että ylhäältä alas se mnee suunnilleen näin: uniformu – kitara – kroppa – äly. Tietenkään tuo ei ole tieteellisesti tutkittua, joten en odota että Nobel-lautakunta ottaisi yhteyttä.
    Vieläkään.

    Samoin empiirisen tutkimukseni mukaan naiset hyvin harvoin tykkäävät sängestä. Parta on ok, useimmat suosivat kiiltävaa leukaa mutta sänki on…meh.
    Ikävää että meidän miesten mielestä se on sexyintä ikuna…siis sellaisella ”I’m not gay or anything”-varauksella. Siksi joudutte kärsimään siitä.

   • Neo sanoo:

    Maslow vihertyisi kateudesta, jos tietäisi pyramidistasi. Lisäisin siihen kuitenkin kitaran ja kropan väliin sen sängen. Jos rehellisiä ollaan, niin onhan se sänki hot – ainakin mainoksissa. Se muuttuu osastoon not-hot vasta, kun ollaan niin lähellä, että raapii ihon vereslihalle. 😉

   • Vähintäänkin pyörisi haudassaan jos olisi elossa.
    Sänki sinällään ei ole hot, vaan idea sängestä (paitsi siis miesten mielestä). Olen…kuullut kavereilta että parta kutittaa kivasti ihoa ”siellä”, mutta sänki vaan raapii, kuten sanoit.

 2. polgara sanoo:

  Minä taas haluan miehen, en ”poika”ystävää… tässä on nyt joku väärinkäsitys! Kohtalo, tulehan korjaamaan mokasi. On niitä toki muitakin ja tämä on niistä vain yksi…

  Taidankin jatkaa omassa blögissäni. Anteeksi.

  Röhökäinen -> piimän tilalla voi käyttää hapantunutta kermaa, jos jollain urpolla sellaista sattuisi olemaan….

  Alkoi kiinnostaa lastenkirjan f-osio oudosti, samoin pääsysi noin pitkälle?

  • ”Jos kohtaat fagotin, suorita oikein kunnon puhallustyö”.

   Aurinko vaikuttaa minuun niin ikävästi. Tykkään talvesta jolloin jokaisena hetkenä ei tule mieleen jotain kipeällä tavalla mentaalista.

 3. Polga sanoo:

  Uih, IT-ammattilaisen uniformu – heti tietty tulee mieleen vähintäänkin ratsupoliisit, fillaripoliisit, palomiehet, tavispoliisit… mutta ei koskaan (toistan -> koskaan) vartijat.

  Tiedän muutamankin kirjoittaneen blögiinsä deitti-ilmoituksen. Vastaukset ja tapahtumat ovat olleet vähintäänkin mielenkiintoisia, vaikka eivät tiettävästi ole johtaneet *vielä* mihinkään. Pitäisiköhän itsekin kokeilla. Ähh, toiveajattelua!

  Meikäläisen tuurilla tapaan jonkun, jopa itseäni vanhemman sys.operin. Sellaisen, jonka ensimmäisenä käyttämiä koneita on nähtävillä Tekniikan museossa (Belga todistaa, tämä tarina ON totta!). Että Polga The Puuma tässä vaa, terskoi! 😦

  • Miksi nämä menevät edelleen roskiin?

   Vartijoiden asu on mielikuvitukseton. Kuten olen todennut aiemmin, heidän pitäisi pukeutua pellen asuun (kts. coulrofobia).

   Itse ajattelin kokeilla ihan perinteisesti deitti-sivulle jättää ilmoituksen. Olen tylsä, tiedän; sitä tämä sadekeli teettää.

   Itse en välitä vaikka joku olisi Dos 3.0 vaikka itse olenkin Linux Ubuntu; uskon että löydämme yhteisen emulaattorin (harjoittelen jo deitti-ilmoitustani).

 4. Polga sanoo:

  Kaikkein kurjinta on se, että ainakin minä pelkään pellejä! Ne ovat pelottavia, rumia, ilkeitä ja inhottavia kaikille ihmisille – erityisesti lapsille.

  Perinteinen deitti. Mjooh, kerran kokeilin ja tuli kai kolme vastausta. Kahdessa tahdottiin vain seksuaalisia palveluksia ja kolmannessa Jesseä ja häntä itseään – eli kaksi yhden hinnalla. En ole toipunut vieläkään.

  Tuo idea olisi tietysti käyttökelpoinen…. *kirjoittaa äkkiä muistiin*.

  • (Murkele. Taas olit roskapostissa. Yritin nyt opettaa wordpressiä että ei sinua roskiin enää heittäisi.)

   No sepä se: ei paljoa pullikoitaisi kun sieltä tulee hirviö pahimmista painajaisista tai hassuttelija jota ei nauramatta voisi katsella. Win-win.

   Tuohan se on varmaan naisena treffi-palstalle kirjoittamisen huono puoli, olen meinaan kuullut samansuuntaisia kommentteja muiltakin naiskavereiltani.
   Mutta olen myöskin kuullut että parhaimmillaan vastauksia on tullut parisen sataa (en laske leikkiä) eli jos niistä edes 10% on selkopäisiä, sanoisin että ei hassumpi saavutus.
   Siis näin matemaattiselta kannalta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: