Miten minulla menee-päivitys 00214

Lyhyt versio: edelleenkin huomattavasti vähemmän piiskausta paljaalle pyllylle, koulutyttöjen sidontaa ja koulutyttöjen piiskausta mitä google luulee.

Pitkä versio: vaihdan taas työpistettä. Älkää nyt olko noin järkyttyneitä, johan ehdin olla tässä nykyisessä pikkaisen päälle kuukauden.

Siirryn ensi viikosta lähtien pikkuhiljaa toiseen deskiin, kunnes lopulta jään sitten kokonaan.

Tähän johtaneiden syiden ymmärtäminen vaatii numeropäätä jossa 2+2 ei ole 4, sillä molemmat kakkos-ryhmät muodostavat gemeinschaftin jotka ovat rajapinta-kosketuksessa toisiinsa,  ja muodostavat symbioosin kautta kompetenssipraktiikan jonka loppulukema ei ole lukujen yhteenlaskettu summa vaan kokonaisuus.

Jep, meillä kävi konsultti.

Mutta millaiseen porukkaan siirryn?

He ovat kovista kovimpia. Heitä on vähemmän kuin muissa deskeissä, mutta he saavat  silti eniten yhteydenottoja.

He saavat eniten haukkuja asiakkailtaan. Samanaikaisesti he saavat firman parhaimmat arvosanat asiakkailtaan.

Jotkut uskovat että he ovat aaveita; ajan unohtama tiimi, jota ajaa eteenpäin vakaumus tai tunne jonka muut nykymaailmassa kadottivat aikoja sitten.

Pian minä olen yksi heistä.

Viileetä.

Mainokset

10 Responses to Miten minulla menee-päivitys 00214

 1. Zepa sanoo:

  Eniten yhteydenottoja.. siis sä pääset taksikeskukseen töihin? Ihan maffee, Onnee.

  PS käy säkin asetukset – keskustelut ja riksaaraksaa pois sieltä rasti joka viittaa siihen että pitäis seurata muiden kommentteja oman kommentin jälkeen. Voit varman soittaa helpdeskiin jos ei onnaa. Tsihi.

  • No ei ihan havannalaista tuosta arvauksesta, mutta pikkusikari kuitenkin.
   Ja se saattaa räjähtää.

   Ps. Kävin säätämässä säätöjä, saas nähdä olivatko oikeita vai räjähtääkö saari (vau, tein Lost-viittauksen jo nyt. Enkö olekin hyvin ajassa kiinni).

   • Zepa sanoo:

    Ei lähteny vielä riksiraksi. Taas saan muiden kommentit postiini ellen muista käydä ite ottamassa… oho, muistin.

   • WordPress ei jostain syystä usko ensimmäisellä kerralla mitään; piti tallentaa muutokset kahdesti ennen kuin meni läpi että ota nyt se ruksi pois. Ilmoittele jos se vieläkin kummittelee täällä.

 2. polgara3 sanoo:

  Eniten yhteydenottoja…… *huokaus*, ei kai vaan myös e:llä alkava helppari? Sehän on jo unohdettu sinne jonnekin – miksi se pitää taas kaivaa auki? Sydämeni itkee verta (kuulosti hyvältä, en kyllä tiedä miksi) vuoksesi.

  Varastolla olen joutunut soittamaan Ylimpään Helppariin jo kaksi kertaa. Leidi osaa aina olla yhtä ystävällinen, koska vain hän saa asian toimimaan. Edelleenkin: asia ei johdu minusta vaan heistä. Ongelman nimi: tarina toistuu aina päivitysten ym. jälkeen ja meillähän niitä riittää melkein joka viikolle. Pitäisikö minun vinkata, että helpparileidin paras kaveri voisi olla toinen helppari, mutta urospuolinen (?)?

  • Antaisin sinullekin pikkusikarin melko hyvästä arvauksesta mutta ilmeisesti kulutin jo loput viime uutena vuotena.
   Ei, ei ala e:llä, mutta vokaalilla kuitenkin.

   E:llä alkava helppari on ymmärtääkseni sukulaiskansan hallussa, eli sinne ei taida olla pääsyä (kaverini aikoinaan työskenteli siellä).

   Päivitykset >.<
   Ei ole yhteen kertaa jäänyt kun ollaan jouduttu puhumaan kollegalle suljetun toimistonoven läpi että jos hän vain nyt ottaisi sen niittarin ohimoltaan pois ja aukaisisi oven, niin hän saa kylmää pizzaa ja haaleaa kokista ja ihan varmasti ei päivitetä mitään ohjelmaa ihan vielä.

   Me it-alalla vihaamme päivityksiä. Joskus ne on pakko asentaa, esim. tietoturvasyistä, mutta yleensä niillä saadaan vain jotain kosmeettista aikaiseksi.
   Lopputuloksena kuitenkin kaikki menee sekaisin.

   Kun me sanomme että me emme tiedä miksi kaikki meni sekaisin päivityksen jälkeen, me emme oikeasti tiedä.
   Tietokoneenne käyttöjärjestelmää (Windows-pohjaista) nimittäin hallinnoivat rekisteriavaimet. Näitä avaimia on ihan jumalattomasti ja auta armias jos yhtäkin niistä muuttaa sillä sitten alkaa sellainen domino-efekti että mikään ei pysy pystyssä.

   Tietenkin uusi päivitys tekee juuri tuon.
   Syyn etsintä rekisteriavaimista on sitten kuin yhden tietyn neulan etsintä neulakasasta.

   Eli jos päivityksen jälkeen systeemi lakkaa toimimasta, ja soitatte siitä, niin se henkilö luurin päässä luultavasti osasi odottaa soittoanne.

 3. Zepa sanoo:

  Ei näy enää ruutua ja raksia. Hyvä poika! Ota ihan rohkeasti yhteyttä edelleen vaan tänne, jos tulee IT-ongelmia!

 4. polgara3 sanoo:

  Alkavaa kulumavauriota (jo keski-ikäisenä!). Vaihtoehtona myös alkoperäinen nivelsidevaurio (ei vakava, jos särkee vain vähän) tai lievä kierukkavamma *muahahah* (kierukka mainittu!). Kyllä täältä pesee diagnooseja, en lupaa kuitenkaan kuivata.

  • Kummallista on että kipua ei ole aikoinaan urheiluvamman saaneessa polvessa, vaan tässä toisessa. Ja se ei ole polvilumpiossa tai polvessa vaan jotenkin siinä polven yläpuolella.
   Joku vähemmän oppinut voisi sanoa että syynä on vasta aloitettu lenkkeily, mutta uskon asiantuntijaa ja veikkaan että siihen on iskytynyt jokin ehkäisyväline.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: