Miten uusi työni on vaikeampi kuin aiempi: Todiste B (kolmiosaisena tragi-koomisena näytelmänä, osa III)

(Tuttu mustien pukujen joukko kokoontuu jälleen, tällä kertaa aterian ympärillä. Eikä heitä taaskaan tunnu erottavan toisistaan.

Mutta ihmisten luonne paljastuu siitä miten he suhtautuvat itseään heikompiin . Katsokaa siis miten he syövät ruokaketjussa alemmaksi jääneitä.

Tämä tapaus on kerännyt lautaselleen ruokaympyrän, eli sananmukaisesti laittanut ruokansa ympyrään.

Hän kumartelee sen yllä suojellen annostaan ja nopealla haarukan sekä veitsen yhteistyöllä kadottaa sen pienin palasin sisäänsä.

Kuin rotta kalliissa puvussa.

Toisaalla on erilainen kertomus.

Tämä ei tunnu koskevan ruokaansa, vaan on kiinnostuneempi kertomaan miltä jokainen suupala maistuu ja analysoi kulinaristin vakaumuksella ruuan valmistusmetodia.

Muuttaisiko muiden suhtautumista jos he tietäisivät että hän oli aiemmassa elämässään kunnioitettu ennustaja, joka pystyi kertomaan tulevan eläinten sisälmyksistä?

Sitten on hän.

Hän istuu pöydän päässä, kuten aina. Jokainen haarukanliike on kaaressaan säästeliäs, jokainen veitsenviilto kirurginen. Kaikki puhuu pidättäytymisestä.

Niin syö ihminen joka ymmärsi hyvin nuorena että mikäli muut koskaan saisivat tietää mitä hänen mielessään liikkuu, he kaikki olisivat valmiita mihin vain pysäyttääkseen hänet.

Kunnes olisi liian myöhäistä.

Hänen rykäisynsä hädin tuskin kuuluu ruokailun äänien yli, mutta se riittää pysäyttämään ajan pöydässä. Kaikki odottavat mitä hän aikoo sanoa. Jos ei muusta syystä niin siksi että he uskaltavat sitten taas nielaista.)

”Hyvät herrat. Kulunut kvartaali on ollut menestyksekäs, mutta tuotoiltaan vain kohtalainen. Aiemmat yhtiön kurssin korjaustoimenpiteet eivät ole siis olleet riittäviä. Olen siksi päättänyt karsia 20% työvoimastamme korkeiden tuotantokustannusten maista. Siirrämme palveluita edullisempiin maihin, ja jätämme vain kriittiset toiminnot tänne.”

Aplodit ovat vaimeat, kuten voi vain olettaa kun toisessa taputtavassa kädessä on sämpylä.

Se ei kuitenkaan estänyt häntä hymyilemästä kun hän tajusi että kaikille muille oli nyt liian myöhäistä.)

Maxim feat. Skin: Carmen Queasy

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: