Tampereen kirjamessuille tulijoita? 00207

Tampereen kirjamessut järjestetään 13.4-15.4.

Siihen loppui virallinen osuus ja jatkamme ihan vain meidän kesken. Turun Sarjakuvakauppa osallistuu myös messuille paikalla C 910.

Jos joku haluaa tulla moikkaamaan, niin olen paikan päällä melko lailla koko tapahtuma-ajan. Uudet lääkkeet pitävät Touretten syndroomani aika hyvin kurissa,  lääkäreiden mukaan iho-oireeni ei välttämättä tartu ilmateitse ja kunhan pysytte metrin päässä, pakkoliikkeitäni ei edes huomaa.

Lupaan pitää minimissään valitukseni siitä kuinka Tampereella on kaksi Omena-hotellia, joista toinen on saanut viideltä eri käyttäjältä keskimääräiseksi arvosanaksi 4/5 ja toinen on saanut haukkuja siitä että ”käytävillä haisi viina ja kusi” ja arvatkaa kummassa meillä on huone?

Ottakaa siis yhteyttä mielenkiinnotonta miukumauku gmail.com jos kiinnostuitte 😉

Mainokset

14 Responses to Tampereen kirjamessuille tulijoita? 00207

 1. Tiina sanoo:

  Mutta toisaalta, Omenahotellissa voi olla myös naisseuraa lähellä. Maksullista tosin.

  Kirjamessut kyllä tavallaan kiinnostaisi, mutta sitten taas… jaksaako sitä raahautua tuonne Pirkkalan rajalle?

  • Äh, minulla on jo seuraa: meitä neljä samassa huoneessa torstaista sunnuntaihin eli loppuvaiheessa varmaan olen valmis maksamaan siitä että seura olisi kaukana. Kun muuten eilen otin esille netin arvostelut hotelleista, yksi meistä myönsi yöpyneensä hotellissamme ennen. Kuulemma yö meni mukavasti haistellessa jonkun hotellin tuulikaappiin laattaamaa yrjöpesäkettä k-*

   Yrittäisin ylipuhua sinua, mutta oikeassahan sinä olet. Miksi nämä tilaisuudet aina järjestetään niin syrjässä? Helsingin messut ovat ainoa joka sijaitsee suht’ järkevällä paikalla ja hyvien liikenneyhteyksien päässä.

 2. Polga sanoo:

  Aivan – miksi lähteä täältä Tampereelle? Oikeastaan, miksi lähtisi edes Helsinkiin (paitsi siksi, että messut ovat lähes Varaston ovella, mrrmh)… :O

  • Meitin kaupalla päällimmäisenä tarkoituksena on hieroa tamperelaisten neniä vasten sitä faktaa että ei ole olemassa Tampereen Sarjakuvakauppaa tietoisuuden levittäminen olemassaolostamme, eli mahdollisesti syntyvät tappiot/tappelut/tulokset menevät markkinointiponnistelujen piikkiin.

 3. Neo sanoo:

  Voi valtavuutta. Mun elämäntilanteessa voisin ihan helpolla lähteä vaikka syrjäkylille karkuun kaikkea sitä oikeaa tekemistä. Mutta ehkä kirjamessut Tampereella saa mut jo näyttämään tosi epätoivoiselta näissä pakoiluyrityksissäni. 🙂

  • Oi Tampere, Suomen muukalaislegioona: missä jokaisella on tarina, kaikki pakenevat jotain ja baarissa on aina ihmisiä jotka haluavat kuulla lisää…I wish I was Tamperer.

   • Neo sanoo:

    Onneksi, et romantisoinut kaupunkia yhtään enempää. Tiedä mitä siitäkin olisi seurannut.

   • Kuten Hell-Sin-Kill tunnetaan nykyisellä pehmonimellään ”Helsinki”, myöskin Tampereen todella voimakkaat lobbaajat saivat aikaiseksi sen että ”Tamperkele!” ei enää korista kartastoamme.

 4. Polga sanoo:

  OK OK OK, jos / kun tulette Tsadiin, lupaan *ristii pulleita nakkisormiaan selän takana* käydä heippamoikkaamassa ja järjestää infernaalisen huudon ”Turku!!! Wanha koto! Jossa kulttuuri oli kehdossaan jne…….” 😀

 5. waldorfssalad sanoo:

  Muistakaa poijjaat sitten ostaa itsellenne tuliaisia. Tai ihan yleisön mukavuutta ajatellen sisäänajatte jo siinä toisen ja kolmannen messupäivän välissä… http://www.facebook.com/tamperekalsarit

 6. 3xikuisuus sanoo:

  Pitää lukea blogeja useammin.

  Saatan ehkä jopa päästä, kun periaatteessa olisi lapsivapaa viikonloppu, mutta kuten kaikki tiedämme, on elämä täynnä yllätyksiä ja bensarahan puutetta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: