24 suklaamunaa hyllyllä on, 24 suklaamunaa on, yhden kun ottaa ja auki avaa, 23 suklaamunaa jäljellä on 00205

(lauletaan ”99 bottles of beer on the wall” tahtiin)

Yritin keksiä tähän alkuun jonkin todella näppärän kielikuvan, johon ei liittyisi ”muna” tai ”Tiu tau tiu tau tili tali tittan”. En keksinyt yhtään joka ei kuulostanut todella irvokkaalta slash-erotiikalta, joten suoraan asiaan.

En tiedä miten siellä muualla maailmassa suklaamuna-asiat on hoidettu, mutta Turussa paikallinen puulaaki teki tarjouksen josta en voinut kieltäytyä: tiu + 4 suklaamunaa, ja vieläpä naurettavan alhaiseen hintaan.

On monia joiden mielestä tällä hetkellä ainoa ero minun ja hullun välillä on kaksi tusinaa suklaayllätystä. Mutta ainakin olen onnellinen hullu.
Jo pelkkä ajatus lähes neljännessadasta pääsiäispupun jätöksestä saa minut hymyilemään.

Näin meidän, ja kaikkien tänne ”muna”-hakusanalla eksyvien kesken voin paljastaa että en tiedä mitä teen kaikilla munilla.

Syödä ne? Hei hei hei, ei niin nopeasti, Rasva-Salama McMielikuvitukseton.

Kuinka usein pääset 24 suklaamunan läheisyyteen sosiaalisesti sallittuna aikana? Tästä tilanteesta pitää nauttia ei-seksuaalisella tavalla. Ajattelin jonglööreta niillä, upottaa käteni syvälle kulhoon joka on täynnä niitä ja vain hypistellä niitä ja ihailla miten ne kierivät sormieni lävitse ja hieroa niitä itseäni vasten…

Krhm.

Olenko jo maininnut että mämmikin oli tarjouksessa?

Mainokset

9 Responses to 24 suklaamunaa hyllyllä on, 24 suklaamunaa on, yhden kun ottaa ja auki avaa, 23 suklaamunaa jäljellä on 00205

 1. Polga sanoo:

  Ajatella, voit kylpeä munissa……. 😀

 2. Polga sanoo:

  Malmilla olisi 24 munaa 16.90. Mutta kun minä en halua malmilaista munaa 😉

  • Tämä kommentti laittoi päänsisäisen tietokoneeni sekaisin. Mieleen tuli yhtäaikaa niin monta kaksimielistä vitsiä, että en yksinkertaisesti tiedä minkä niistä valitsisin kun kaikki pyrkivät muna edellä näppäimistölle.
   Siksi linkitänkin tähän uutiseen.

 3. Josefiina sanoo:

  Suklaamunat ovat yliarvostettuja. Suklaata on vain vähäsen ja usein se ei ole sitä parasta laatua. Jos on ylläreitä sisällä, ei tiedä mitä niillä oikein tekisi. Olen siis päättänyt että munia en enää osta, en edes pääsiäisen kunniaksi. No tää nyt vaan tällaisena faktakommenttina kun munia näin ylettömästi täällä hehkutettiin.

  • Näet nyt suklaamunat liian konventionaalisessa kontekstissa. Sinun pitää suhteuttaa suklaa strukturalismiin, tajuta rakenteen merkitystä kokonaisuuden ymmärtämisessä.
   Tinakuori kuvastaa suojakerrosta, luontoäitiä, muuria kaiken pahan ulkonapitämiseksi. Kun tinakuori otetaan pois, mitä jää? Suojaamaton suklaa, joka on kenen tahansa nautittavissa, itse viattomuus.
   Olettaen siis että näillä ei ole sokeritautia, mikä on symboli perustan tukirakenteen heikkenemisestä.
   Näin ollen suklaamunan nauttijan alusta on suojatulla pohjalla johon viattomuus rikkoutuu. Palkinto tämän luonnonlapsimaisen alkutilanteen särkymisestä ei kuitenkaan ole kaivattu ja etsitty nautinto, vaan fyysiseen ja mentaaliseen suuhun jäävä paha maku, ja yllätyksetkin ovat nykyään ihan köyhiä.

   Näin ollen 24 suklaamunaa ei ole vain 24 suklaamunaa, vaan ne ovat merkki määritelmästä, jota ei voida sitoa yhden näkökulman alle.

 4. Polga sanoo:

  *hekottaa* Perustan uuden blögin, jonka nimeksi tulee ”Nukkuu munien kanssa……”, aivan kuten mies sanoisi tekevänsä, jos hänellä olisi niitä VIELÄ enemmän *wirn* 😀

 5. […] henkistä naamaläpsyä sieltä mistä sitä on vähiten saatavissa. Muistatteko viime vuoden suklaamunaschysteemin? Se on […]

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: