Kolmannen tason työntekijän toisen luokan ainekirjoituksen tasoinen 1. maailman perjantai-dilemma 00202

Jälleen on ohi yksi aikakausi, jonka aikana on monta kertaa luotu katse taivaisiin ja toivottu että ”kuka siellä onkin, anna minulle kärsivällisyyttä, mutta älä anna voimaa. Sillä jos annat voimaa, käyn hakkaamassa muutaman /&¤#”:n idiootin passikuvansa näköiseksi”.

Varsinkin sen yhden /&¤#”:n idiootin joka ei vastannut monta kertaa esitettyyn suoraan kysymykseen ”onko tietokonetta käynnistetty uudestaan?”, vaan selitti kaikkea muuta uutisperunoista lähtien.
Ja kun lopulta kävi ilmi että ongelma oli siinä että konetta EI oltu suljettu, hän sanoi ”miksi et kysynyt olenko MINÄ sulkenut konetta?”

Tuo ei kuitenkaan ole ongelma. Ongelma, tai ehkä pikemminkin haaste on toiseen deskiin siirtyminen.

Monien, ja nyt tarkoitan monien, vuosien jälkeen olen deskimme Alfakoira, Betanauhuri ja Omega-kananmuna pakattuna yhteen tietotaidon viileään kylmävarastoon.
Kaikkea en toki tiedä, mutta tarpeeksi että pärjään suvereenisti verestä ja aivomassasta liukkaalla sotatantereella jota muut kutsuvat ”it-tueksi”.

Mutta ensi viikolla siirryn aivan uudelle taistelupaikalle. Siellä kaikki mitä tiedän on vastata kun nimeäni huudetaan ja suojautua kun ampu tulee.
Olen siis täysin n00b13 ja kaikki on opeteltava alusta ja uudelleen.

Vaihtoehdot olivat kuitenkin huonommat: olisin voinut jäädä nykyiseen deskiin, ja sen lopettamisen jälkeen olisin varmaan saanut hommia – Helsingissä. Tai sitten olisin voinut tarjota kykyjäni nykyisen deskin jatkajalle – Helsingissä.

Ainoat syyt minkä vuoksi muuttaisin takaisin Helsinkiin olisivat joko rakkaus tai raha, ja molempiin minulla on valmiina jo vastaus: ”Kyllähän sinä sanot että haluat minut, mutta annas kun kirjoitan tälle paperinpalalle mitä minä haluan, ja sitten sujautan sen pöydän ylitse sinulle…”

Tietenkin summat olisivat erilaiset, koska olen kuitenkin pohjimmiltani romantikko.

Piristykseksi tanssimusiikkia:

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: