Jos kirjoitan tähän ”täydennä puuttuvat kirjaimet: perjantaidil_____, do__ , p____kaus” saan enemmän google-osumia 00200

Vaikka olenkin antanut rivien välistä ymmärtää että minut löydettiin salaisen nunnaluostarin portailta korista jossa oli lisäkseni vain CIA:n kirjepaperiin kirjoitettu viesti ”kasvattakaa hänet kuin omanne ”, tämä ei ole koko totuus. Koko totuus sisältäisi liikaa valtiollisesti herkkiä salaisuuksia, ja olisi aivan liian mahtava pelkästään täällä julkaistavaksi.

Pitkä ja mahtava tarina lyhyesti: lähden tänään juhlistamaan ”äitini” syntymäpäiväjuhlia Helsinkiin. Luvassa on viikonloppu täynnä sosiaalista kanssakäymistä ja sunnuntaina puku päällä hienossa ravintolassa syöntiä.

Uskon selviäväni syvillä sisäänhengityksillä ja viettämällä puoli tuntia kerrallaan vessaan lukittautuneena. Tarkennettakoon kaikille jotka tulivat ihan-vaan-vahingossa Googlen kautta, että syynä ei ole perheeni. Minä vain pidän niin hyvin, hyvin, hyvin, hyvin vähän sosiaalisista tapaamisista joista en voi poistua tarvittaessa.

(Tarkempi selvitys englanniksi: 6 misleading assumptions you make about quiet people. Varsinkin 3-kohta osuu ja uppoaa.)

Joten pidemmittä puheitta, sana viikonvaihteeksi:

Mainokset

4 Responses to Jos kirjoitan tähän ”täydennä puuttuvat kirjaimet: perjantaidil_____, do__ , p____kaus” saan enemmän google-osumia 00200

 1. pikkulaku sanoo:

  Cracked.comin linkki ei toiminunna. 😦

  • Hupsan. Kiitos ilmoituksesta, korjasin linkin 🙂 Sinne oli eksynyt jotain epämääräistä perään.
   [tyhmä vitsi jota en voi kuitenkaan olla sanomatta]Vähän niin kuin tämän blogimerkinnän ensimmäisen sanan jälkeen[/tyhmä vitsi jota en kuitenkaan voi olla sanomatta]

 2. Polga sanoo:

  Onko taas pakko täydentää, kuun muut eivät jaksa / viitsi / halua?
  perjantai dilemma domina piiskaus (mutta mihin jäivät koulutyttö, Linux ja… tuota… vaikkapa Sofi Oksanen).

  Usko pois näillä kyllä tulee merkittävä piikki! 🙂

  • Pisteet ovat 1/3.

   Sanat olivat:
   Perjantaidilemma
   Dodo
   Porsasselkkaus

   Kaksi viimeksi mainittua viittasivat Tekniikka&Talous-lehden artikkeliin siitä, miksi Angry Birds-pelin linnut ovat niin vihaisia: koska porsaat söivät aikoinaan kaikki Dodot sukupuuttoon.
   Myönnän että artikkeli ilmestyi vasta sen jälkeen kun olin julkaissut oman bloggaukseni mutta tuomaristo ei ota kantaa ennustajankykyjen puutteeseen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: