Ilo perjantaipintaan ja sitten nostetaan Titanic 00198

Mitä saadaan kun yhdistetään lisääntynyt auringonpaiste, tasainen D-vitamiinin käyttö ja vähentynyt kahvinkulutus?

Hermoimpulssit eivät enää juokse ympyrää synapsien ympärillä huutaen ”whiiiiiiii!” kunnes eivät enää jaksa. Sen sijaan ne hengailevat paikoillaan ja sanovat ”jäbä” paljon nähdessään toisiaan.

Kyllä, luovuuteni on jälleen riisunut talviturkkinsa ja laittanut päälle XXL-kokoinen hawaijilaisaidan jonka suunnittelivat tyypit jotka ratsastavat joka aamu töihin yksisarvisilla sateenkaarta pitkin. ”Jos kissat eivät surffaa silityslaidoilla pastellisävyisessä kukkameressä, se ei ole tarpeeksi…jotain” (vanha Hawaijilais-t-paitojen suunnittelijoiden viisaus)

Kertoisinko teille siis v*ttuzombeista, heittäisinkö stand-up-komediaa istualtani vai miten kaikesta päätellen it-tuessa työskentelevien henkilöiden tulisi perustaa oma spermapankki, koska tämän(kin) viikon perusteella me kykenemme pisimpään rationaaliseen aivotyöhön sen pikkuajan joka on heräämisen ja taas nukkumaanmenon välissä.

Ei, jäbät. Minäpä kerron mitä naiset oikeasti haluavat parisuhteessa (tunnen jo nyt kuinka peityn tuhansien googlettajien kiitollisuuteen).

Tutkimuksen mukaan naiset haluavat että partneri ymmärtää milloin he ovat surullisia.

Kiitos kiitos, palaan kahlejengiin taas ensi viikolla, jäbät.

Mainokset

10 Responses to Ilo perjantaipintaan ja sitten nostetaan Titanic 00198

 1. Polga sanoo:

  Tuota, linkkaisitko ensin siihen tutkimukseen, missä kerrotaan miksi naiset yleensä haluavat parisuhteeseen, millaiseen ja miten siihen flowiin pääsee? 😮

  • Tutkijat luottavat yleensä näissä tapauksissa liikaa empiiriseen tutkimukseen. Moni on lähtenyt perjantai-iltana tutkimaan asiaa kokemusperäisesti, mutta yhtä moni ei muista miksi herää huomenna vieraasta sängystä toinen käsi käsiraudassa kiinni ja jonkun toisen pikkuhousut jalassa.
   Joten mitään tarkkaa tutkimustulosta ei ikävä kyllä ole, jäbä.

 2. Zepa sanoo:

  ”Women don’t like it when men distance themselves during conflict,” Joo ja maito on valkoista ja kahvi ruskeaa.

 3. Polga sanoo:

  ”The men don’t know
  But the little girl understand…” :nuts:

 4. Tiina sanoo:

  Hahahaa. Nauroin noiden hermoimpulssien käytökselle niin paljon, että meinasi lentää punaviinit nenästä!

  Toi tutkimushan on vaan todentanut sen klassisen ”mikä nyt on?” ”ei mikään” ”ok” ”senkin mulkku, sä et välitä musta” -tilanteen.

  • Nyt kuudennen lauantaikahvi-desin jälkeen siellä ollaan ihan ”hei jäbät, surisetteko tekin vai olenko se vain minäjäbä?”

   Miehet eivät vaan ymmärrä näitä juttuja jos niitä ei kerrota komentajan päiväkäskyssä, pääuutislähetyksessä tai internetissä. Me emme ole tunteettomia, me vain emme käsitä niitä ilman todistusaineistoa.

 5. sitamar sanoo:

  tai ehkä te vaan olette olleet liian laiskoja etsimään sen infon netistä ja jonkun on tarttenut tuhlata veronmaksajien (kyllä, jopa minä maksan niitä) rahoja tutkimukseen joka viimein saa aivojäbänne heräämään koska nehän ymmärtävät ”vain teknistä tietoa”.

  minulle sanottiin tänään että ”nainen ja tekniikka, siitä ei mitään hyvää seuraa”, mutta purkasin ja kokosin täysin ilman ohjetta enkä rikkonut mitään ja senkin jousen mikä lähti irti sain takaisin. äärimmäisen yksinkertaista. piti vain ensin kysyä mieheltä miten päin ruuvit pitää kiertää että ne aukee… O.o

  no joo, mut itseasiassa tulin haastamaan sut meemiin jossa voi olla itsekäs ilman materiaalisyyllisyyttä. ”jos sinulla olisi kaikki maailman rahat”. voin kyllä kuvitella että listaan päätyy ”korvaisin koko it-alan roboteilla”, tms. 😀 toisaalta jonkun nekin pitää ohjelmoida, ellei sit palkkaa siihenkin robotteja. tai apinoita. tulos lienee sama.

  t. ill. @ amimorphis.blogspot.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: