Frankly my dear, I don’t give a damn 00195

Jos elämästäni tehtäisiin elokuva, se koostuisi siitä kuinka ”Universumi”-niminen tyyppi suorittaisi ”Minä”-nimisen henkilön päähän 1 h 35 min saksipotkuja hidastettuna.

Mainoslauseena olisi ”Onni potkii meitä kaikkia – joitain vain kovemmin ja nopeammin kuin muita”.

Toisinaan kuitenkin onnistun jotenkin tekemään jonkinasteisen blokkauksen. Tänään taitaa olla sellainen päivä.

Muistatteko mutinani siitä kuinka nykyisen asiakkuuden päättymisen myötä joudun ehkä :gasp: muuttamaan takaisin :tupla-gasp: Helsinkiin? :tripla-gasp:

Ei enää.

Sain töitä viereisestä palveludeskistä. Jos jotain negatiivista nyt hakemalla on haettava, niin nykyisessä paikassani olen viisas vanha tietäjä, kun taas tulevassa paikassa oppiarvoni tulee olemaan apupojan oppipoika.

Ja siellä on vieläkin luonnevikaisempia, multiongelmaisempia hermokimppuja enemmän irrallaan tästä todellisuudesta kuin nykyisellä asiakkaalla.

Heitettiinkö heidät lapsena ilmaan neljä kertaa ja otettiin kiinni kolmesti, vai tapahtuiko tämän silloin kun paholaisen vei heidän sielunsa maksuna ylempään johtavaan asemaan pääsystä? Moni tulevassa toimipisteessäni on jo kysynyt tätä. Kohta minullakin on jotain sanottavaa tähän keskusteluun.

Kaiken tämän keskellä kuitenkin päässäni soi voimasoitolla yksi ajatus: ”ainakaan en joudu Helsinkiin”.

Mainokset

6 Responses to Frankly my dear, I don’t give a damn 00195

 1. Zepa sanoo:

  Hei Päivänsäde, ei Helsinki oo paha paikka! Mutta onnee kuitenkin uudelle duunille. Tai saksipotkuille, whatevr.

 2. Polga sanoo:

  Turku on joskus vähän liiankin passaava ja ahras… 🙂 Siks siält tartteki lähte pois, muutamaks kymmeneks vuareks…

  Ähh, sää ole selvinny vähäl. Meill oli ikkuna mettä päi, kasvatetti pöyrä all eikä ollu leluika. Koulusse käveltti 5 kilometri ja suret ulvo kannoil, pakkast oli 40 astett ja semmottos! 😀

  • Kukin omien tilavaatimuksiensa mukaan.
   Itse en vaan jaksanut enää Turkuun tullessani kertoa kavereille että ”Te turkulaiset pääsette niin helpolla! Minun aikanani Helsingissä ensin piti herätä ennen kukonlaulua jotta ehtisi aamubussiin, siis sellaiseen mikä oikeasti tuli ajoissa tai ei ollut niin täynnä että sinne jopa mahtui. Ja jos junalla uskalsi kokeilla, niin siellä saattoi olla raiteilla lunta, vettä, lehtiä tai ainakin oli vaihteet tulessa ja kaikki junavuorot oli peruttu! Mutta ettehän te hemmotellut turkulaiset tuollaisesta tiedä! Kaikkialle pääsee kävellen tai polkupyörällä ja bussitkin tuntuvat kulkevan!”

   Ja nyt olen yksi heistä :virneeni kokoon ei ole tarpeeksi isoa hymiötä:

 3. sitamar sanoo:

  äh, T-urku. never liked the place… tosta testistä sain 5/10 joten ehkei pitäs mennä talosta ulos olleskaan. O_o naamamuistini on paska, en meinannu perjantaina tunnistaa opettajaa kun se tuli mulle jutteleen bussissa, enkä erota lapsista onko ne tyttöjä vai poikia. muuten saatan päästä vihdosta viimein muuttamaan Helsinkiin ensi vuonna jos mua ei lempata huonon tiskausmotivaationi vuoksi.. :/

  • Turhaan ei hyvässä kirjassa kirjoiteta T-uomiopäivän T-uruista jotka soivat viimeisien päivien soundtrackilla. Minusta olisi kiva jos Turun ulkopuolella olisi sellainen kyltti mikä oli aina Lucky Luke-sarjakuvissa ja siinä lukisi vaikka ”muukalainen, tervetuloa Turkuun. Me emme kaada viinaa rinnuksille” (odotan yhä puhelua Turun Matkailun edistämiskeskukselta).

   Naamamuisti on minullakin huono, mutta minusta ihmiset muutenkin toisinaan muistuttavat liikaa toisiaan. Esim. sekoitan usein oman peilikuvani Brad Pittiin.

   Tiskausmotivaatio? Ei kai tämä ole näitä juttuja että jos tulee sota ja sitten tuleekin tasapeli, katsotaan kummalla porukalla on vähemmän likaisia lautasia. Meinaan jos laskette minun varaani, me häviämme.
   TV: nim. Ei se ole hometta, se on aspriini-viljelmäni.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: