Silmälasiaiheinen blogitus 0.5 00186

Minä tiedän mitä te haluatte: ”vanhan piiskaus”, ”neulo putkihuivi”, ”hauska wysiwyg”, ”pidän lyhyttukkaisista naisista” ja ”yleispalkankorotus 2012”.

Sen sijaan saatte kuulla silmälaseista.

Voin kehua Optikko Rahkosta Turusta. Optikkopalvelu oli oikein asiantuntevaa: silmiä mitattiin, tutkittiin, selvitettiin ja tarkkailtiin kaikennäköisin (siinä teille ”hauska wysiwyg”) linssein ja laittein.

Lopputuloksena oli että näyttöpäätetyö on julma rakastaja, joka vaatii niin, niin paljon mutta antaa niin vähän. Kun kimppakivaan heittäytyy vielä mukaan aika, tietäähän sen mikä lopputulema on.

Moniteho/prisma/mitkälie (voi olla että tässä vaiheessa olin keskittyneempi äskeiseen mielikuvaan) linssit ovat siis tulossa. Sangatkin sain hommattua sillä reissulla, koska optikkoni oli myös hyvin tyylitajuinen ja ymmärsi että lasieni on sanottava ”älä lyö koska minulla on silmälasit, mutta myöskin sen takia että löisin lujempaa takaisin ja itse asiassa mitä sviddua siinä kyyläät?”

Eli täysi palvelupaketti.

En osaa hinnasta sanoa mitään, koska en tunne silmälasien nykyisiä hintoja + linssini ovat ohennettua Petrus Pomerol 1998-vuosikerran viinipullosta hiottua lasia. Netistä tilaamalla olisin varmaan saanut halvemmat, mutta vedän nettihankinnoissa rajan johonkin. Tietokoneosat, elokuvat, viagra…ne voin tilata netistä.

Apuvälineet joita käytän hereilläoloaikani ja jotka siten ovat aika merkittävät osa minua…luotan vielä henkilökohtaiseen kosketukseen.

Optikkoni myös kehoitti menemään silmälääkärille koska käyttämäni linssit tms. voi aiheuttaa verisuonissa…jotain mistä en ilmeisesti pitäisi (Kävin edelleen läpi kimppakiva-mielikuvaa. Se on yksi parhaimmista töistäni).

Lisäksi sain äsken postitse esitteen silmälääkärille ja kun huvikseni sitä selailin, siellä mainittiin glaukooma.

Voitte lukea linkin takaa lisää, mutta tiivistettynä: et ehkä tiedä sitä vielä, mutta SINÄ (ehkä) SOKEUDUT!11!!

Elikästen aika varattu tälle päivälle. 1%:sti koska optikko suositteli ja 99% koska pelko on paras markkintointikeino.

Mainokset

5 Responses to Silmälasiaiheinen blogitus 0.5 00186

 1. Zepa sanoo:

  Kun ne lasit kuitenkin tulee uusittua muutaman vuoden välein, niin kyl se silmälääkäri samalla reissulla huomaa glaukooman, jos sellaista on.

  PS. en kannata vanhan piiskausta. Me ollaan jo saatu tarpeeks ihan kaikkea. Kaatakaa toisillenne vaan.

  • No sitä minäkin, mutta esitteen mukaan glaukoomaa ei voi todeta varmasti kuin lääkäri ja optikko sanoi että hän ei näe tuota verisuoni…juttua, jos se siis on päällä.
   Eikä asiaa auta että oireet ovat niin yleiset kuin olla ja kykenevät eli kostuvat silmät, kuivat silmät, kutisevat silmät, päänsärky jne.

   Haistan salaliiton…

   Ps. olisi minulla myös hakusana ”vanhan piiskaus kuvia”. Ei varmaan…juu, en ajatellutkaan.

 2. […] Termostaattori sai hyvää palvelua silmälasiostoksilla: “Voin kehua Optikko Rahkosta Turusta. Optikkopalvelu oli oikein asiantuntevaa: silmiä mitattiin, tutkittiin, selvitettiin ja tarkkailtiin kaikennäköisin (siinä teille “hauska wysiwyg”) linssein ja laittein. […]

 3. Polga sanoo:

  Ja jos joutuu silmälääkäriin joskus muusta syystä (kuten minä) ja työarvaushuollon lähetteellä, kannattaa pyytää samalla myös näöntarkastus ja kaikki mahd. testit + mittaukset 🙂 Sitten voikin asioida huoletta optikolla *eheheeeh, kiero, kavala*

  • Kerrottakoon kansalle että silmissä ei ollut glaukoomaa tai mitään muuta sairautta. Piilokarsastusta kuulemma on lievästi, mutta senpä takia toissapäiväinen optikko määräsikin prisma-linssit.
   Vaikeinta oli yrittää kiemurrella ”ostatko nyt lasit?”-kyselyistä; en viitsinyt mainita että tarkoitus oli vain käydä silmälääkärillä, ei ostaa laseja teiltä. Onnekseni puhelin soi juuri sopivasti ja pääsin karkaamaan.
   Kyseessä oli muuten sen verran iso liike ja ketju hyvällä kauppapaikalla, että tuskin minun ostamattomuuteni takia konkurssiin menevät.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: